35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam przezroczysty tablet. Ponadto z dziecmi komunikuje sie tez przez tablet - oni maja takie małe tabletki.Zofia8 wrote:Albo z komputerem
przeciez spedzamy tu duuzo czasu. Nieprawdaz?
stara.krycha, Zofia8, moremi, kkisia, Dziobak, Reni, BISCA, kapturnica, Sabina, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Jakoś chyba to inaczej wygląda. Kobieta, dziecko przy cycku i dopiero komputer. Chyba nie jest tak źleZofia8 wrote:Albo z komputerem
przeciez spedzamy tu duuzo czasu. Nieprawdaz?
Reni, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Śpią dużo. To po tej wódce.moremi wrote:Jakoś chyba to inaczej wygląda. Kobieta, dziecko przy cycku i dopiero komputer. Chyba nie jest tak źle

moremi, Zofia8, stara.krycha, Dziobak, Reni, BISCA, kapturnica, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi sie typ podoba! Wole takich, niz nieletnich prostakow, mowiacych co chwila: co nie? I majacych zasob slow rowny 1000.Reni wrote:
aaaa zapomniałam Wam coś opowiedzieć
wczoraj jaką akcję widziałam
jedzie ciocia (ok 50) z dwoma chłopcami 8 i ok 5 lat
i coś tam, coś tam, już nie pamiętam o co poszło
starszy mówi do młodszego
Przeproś ciocię i proś o wybaczenie. Twoje zachowanie było nie na miejscu i zasługuje na naganę. Ciocia jest dobrą osobą i zasługuje na szacunek, poświęca nam swój cenny czas (itp)
Potem mówi do cioci - ciociu to nasz przystanek, wychodzimy i sugerowałbym tymi drzwiami
ciotka na to co za różnica a chłopak do niej - to będzie dobra droga
na początku myślałam, że dzieciak żartuje, ale obserwuję dalej i wychodzi na to, że chłopak mówił poważnie. Ton głosu, sposób wypowiedzi i mina, że szczęka mi opadła. Jakbym widziała i słyszała jakiegoś starej daty nauczyciela po 70.
wyobrażam sobie jak musi być sztywniacko w domu
synku nie kop pana, bo się spocisz
I niekoniecznie w domu musi byc sztywno.
Moja corka mowi zawsze pani i pan, kiedy opowiada cos o babach i facetach. A nie jestesmy raczej sztywna rodzina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 15:43
stara.krycha, Simba, mamatrojki80, moremi, Arwena, Elfik, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
I tu sie chyba z tobą zgodzę.Dziobak wrote:A mi sie typ podoba! Wole takich, niz nieletnich prostakow, mowiacych co chwila: co nie? I majacych zasob slow rowny 1000.
Moja corka mowi zawsze pani i pan, kiedy opowiada cos o babach i facetach.
Jednak zawsze powtarzam ze ewentualny brak poczucia humoru u moich dzieci (nie mowię ze ten dzieciak był go pozbawiony) znacznie mnie unieszczesliwi.
stara.krycha, mamatrojki80, moremi, Dziobak, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie ma takiej opcji!Simba wrote:I tu sie chyba z tobą zgodzę.
Jednak zawsze powtarzam ze ewentualny brak poczucia humoru u moich dzieci (nie mowię ze ten dzieciak był go pozbawiony) znacznie mnie unieszczesliwi.
moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:A mi sie typ podoba! Wole takich, niz nieletnich prostakow, mowiacych co chwila: co nie? I majacych zasob slow rowny 1000.
Moja corka mowi zawsze pani i pan, kiedy opowiada cos o babach i facetach. A nie jestesmy raczej sztywna rodzina.
Prawda.
Zofia8, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A mi sie typ podoba! Wole takich, niz nieletnich prostakow, mowiacych co chwila: co nie? I majacych zasob slow rowny 1000.
Moja corka mowi zawsze pani i pan, kiedy opowiada cos o babach i facetach. A nie jestesmy raczej sztywna rodzina.
Dziobak, ja tez nie lubie, jak dziecko do kazdego wali na Ty ale tego chlopca to mi po prostu zal, bo rowiesnicy takiemu nie daja zyc.
stara.krycha, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
no co Ty
chciała kupić gotowca, więc będzie miała czas na Lenkę
Boziek do boju!
Dziobak wrote:Bozia nam zwariowala na starosc... Jeszcze jej malo... Ty dom mialas budowac!
moremi, Dziobak, BISCA, kapturnica, Bozia3, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Syn mojej kuzynki jest taki uprzejmy, ułożony i szarmancki
i ma poczucie humoru
Simba, stara.krycha, Zofia8, Dziobak, BISCA, kapturnica, Arwena, kkisia, Sabina, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja się nie doszukuję
wcisnęłam kilka razy przewiń trafiłam na jazgot i kupę i wyłączyłam
Zofia8 wrote:Ale jakich instynktow? Moremi obejrzalam sobie zwykly filmik a z Reni doszukujecie sie z Bog wie czego.
stara.krycha, Simba, Zofia8, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH