35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no wiesz....ja sobie daje czas do 45 roku zycia - potem sie już wygłupiać nie będę...mamatrojki80 wrote:Ty Też chcesz w 1 cyklu zajść?

30 kwietnia kończę 44 lata
.
Nie będę się jakoś specjalnie stymulować i wariować. Palec boży posmaruję konsejwem i zapodam se jakieś witaminy...wykrzesam i rozkręcę własną ochotę - taki mam przepis na Lenkę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 14:42
mamatrojki80, gretka, megan8, moremi, ComeToMeBaby, chruszczow, Reni, BISCA, caffe, Simba, ania.g, Dziobak, kkisia, anna maria, Sabina, SolarPolar, kapturnica, Niuta, Arwena, macduska, gosia7122, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no wiesz....ja sobie daje czas do 45 roku zycia - potem sie już wygłupiać nie będę...
.
Nie będę się jakoś specjalnie stymulować i wariować. Palec boży posmaruję konsejwem i zapodam se jakieś witaminy...wykrzesam i rozkręcę własną ochotę - taki mam przepis na Lenkę...
You are my hero
coś czuje, ze mogłabyś jeszcze błysnąć w tym temacie.
dorbie, Zofia8, Bozia3, kkisia, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki, 14.04 zostałam najszczesliwsza babcia
, byłam z córa i zieciem przy porodzie, 20 godz się bidulka męczyła, ale dala rade.malutki Dominik jest cudownY.ja miałam usg tego samego dnia,wyniki prenatalne za dwa tyg ale pani mówiła że wszystko wygląda dobrze. Finałowy i Machalica to nasze baby,baaardzo aktywne,pomimo mojego wykończenia w ten dzień
, mam nadzieję że urodzenia mu wujka do wspólnych zabaw
.Jestem taka szczęśliwa. Życzę wszystkim dwóch kreseczek i pozdrawiam
mamatrojki80, gretka, Krakonka, Zofia8, megan8, moremi, Bozia3, chruszczow, ComeToMeBaby, Reni, BISCA, caffe, Simba, ania.g, Dziobak, kkisia, anna maria, Iwone, Sabina, SolarPolar, Natka_79, inessa, kapturnica, Arwena, gosia7122, iwcia77, slash, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no wiesz....ja sobie daje czas do 45 roku zycia - potem sie już wygłupiać nie będę...
.
Ale troche suplmentow by sie przydalo. Tylko jakie sa dozwolone dla karmiacej ?
PS.Szkoda, ze nie mozesz mleczka pszczelego...
Bozia3 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
AsiaPoli wróć! Pojawiasz się i znikasz... A dane do porodowki kto da? I co to jest Finałowy i Machalica? I dlaczego to baby?
W każdym razie gratuluje wnuka
BISCA, gretka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:Wiesz Krakonko. My mielismy przejsc juz na emeryture ale w takiej sytuacji musimy dalej prowadzic firme. Trza juz zbierac na studia w Cambridge

Na emeryturę zawsze zdążysz, teraz zamiast emerytami, będziecie młodą mamą i młodym tatą
Jak samopoczucie Twojego męża?
BISCA lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Na emeryturę zawsze zdążysz, teraz zamiast emerytami, będziecie młodą mamą i młodym tatą

Jak samopoczucie Twojego męża?
Jest przerazony
BISCA, moremi, Reni, Dziobak, kkisia, gretka, ComeToMeBaby, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:hehehe Zośka - najprawdziwszy budyń

tyle, ze zaawansowany na dziecię nieco wyrośnięte hyhyhyhyy
rozczuliłam się Tobą
Myslisz, że ona starsza? Niektóre dzieci bardzo szybko mówią... Moja ma 21, ale nie mówi tyle, w zasadzie kilka słów.
No, ale ona przecież już w szpitalu czytała
Zofia8, moremi, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ja p..le co to ma być?
co tu superanckiego? dzieciak jak każde inne dziecko
co robisz? siusiu i co jeszcze kupke
po co to wrzucają ludzie do sieci?
i jeszcze to Koniecznie subskrybuj mój kanał żeby być na bieżąco
i ta skrzecząco dziubdziająca matka w tle
Zofia8 wrote:Superancka jest ta Mala:-)
https://www.youtube.com/watch?v=KgNpVW3J2xgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 15:05
moremi, Simba, Dziobak, kkisia, gretka, kapturnica, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Jakoś mnie nie bawi oglądanie jakiegokolwiek dzieciaka gaworzącego przez cholernie dlugi czas (filmik jeżeli już nie powinien trwać dłużej niż kilkanaście sekund). Do tego ta dziubdziająca mamuśka... Jak kiedyś wpadnę w szale choroby odpieluszkowego zapalenia mózgu na taki pomysł, to zastrzelcie mnie. Albo chociaż ołówek w czoło wbijcie...Zofia8 wrote:Ale o co chodzi
???
mamatrojki80, Reni, ania.g, Simba, stara.krycha, Krakonka, Dziobak, kkisia, gretka, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, Arwena, Sabina, gosia7122, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH