35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja p..le co to ma być?
co tu superanckiego? dzieciak jak każde inne dziecko
co robisz? siusiu i co jeszcze kupke
po co to wrzucają ludzie do sieci?
i jeszcze to Koniecznie subskrybuj mój kanał żeby być na bieżąco
i ta skrzecząco dziubdziająca matka w tle
Nie chcę się chwalić, ale mój syn tak mówił mając 11 miesięcy, tz. tak bełkotał
moremi, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja p..le co to ma być?
Czasami, choc rzadko mam stycznosc z dziecmi i nie wszystkie sa takie slodkie. Fakt Mamuska moze byc wkurzajaca, szczegolnie glos ale doceniam to, ze tak duzo uwagi poswieca Malej i widac tego efekty.
Moremi spokojnie
Nikt Cie nie namawia do krecenia filmikow. Ja nawet jak cos kiedys nagram, to na pamiatke a nie do upublicznienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 15:17
stara.krycha lubi tę wiadomość
Zofia8
-
No lofciam CięReni wrote:ja p..le co to ma być?
Po tym to musiałam
mamatrojki80, Reni, Simba, kkisia, kapturnica, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
sorry, no ja nie pomogę
mogę nie trafić w czoło
moremi wrote:Jak kiedyś wpadnę w szale choroby odpieluszkowego zapalenia mózgu na taki pomysł, to zastrzelcie mnie. Albo chociaż ołówek w czoło wbijcie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 15:22
moremi, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No no, czapki z główBozia3 wrote:no wiesz....ja sobie daje czas do 45 roku zycia - potem sie już wygłupiać nie będę...
30 kwietnia kończę 44 lata
.
Nie będę się jakoś specjalnie stymulować i wariować. Palec boży posmaruję konsejwem i zapodam se jakieś witaminy...wykrzesam i rozkręcę własną ochotę - taki mam przepis na Lenkę...
Bozia3, peppapig, kkisia, gretka, Reni, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Obawiam się Zosia, że hormony zadziałały nieprawidłowo. Martwię się o Ciebie...Zofia8 wrote:Czasami, choc rzadko mam stycznosc z dziecmi i nie wszystkie sa takie slodkie,

Ale poważnie cały film obejrzałaś? I nie przeraża Cię ta dziubdziająca mamuśka?
Ja nie wiem, ale ta moja ciąża chyba jednak jest urojona. No nie mam takich instynktów.
Ale rozpłakałam się jak oglądałam program o chorych na Parkinsona. Liczy się?
Reni, stara.krycha, Simba, Dziobak, kkisia, gretka, kapturnica, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
rzadko mi się zdarza ale zdarza uśmiechnąć do filmiku z dzieckiem czy na ulicy jak widzę
ale to jest przesłodzone
aaaa zapomniałam Wam coś opowiedzieć
wczoraj jaką akcję widziałam
jedzie ciocia (ok 50) z dwoma chłopcami 8 i ok 5 lat
i coś tam, coś tam, już nie pamiętam o co poszło
starszy mówi do młodszego
Przeproś ciocię i proś o wybaczenie. Twoje zachowanie było nie na miejscu i zasługuje na naganę. Ciocia jest dobrą osobą i zasługuje na szacunek, poświęca nam swój cenny czas (itp)
Potem mówi do cioci - ciociu to nasz przystanek, wychodzimy i sugerowałbym tymi drzwiami
ciotka na to co za różnica a chłopak do niej - to będzie dobra droga
na początku myślałam, że dzieciak żartuje, ale obserwuję dalej i wychodzi na to, że chłopak mówił poważnie. Ton głosu, sposób wypowiedzi i mina, że szczęka mi opadła. Jakbym widziała i słyszała jakiegoś starej daty nauczyciela po 70.
wyobrażam sobie jak musi być sztywniacko w domu
synku nie kop pana, bo się spocisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 15:23
moremi, stara.krycha, Simba, Zofia8, kkisia, gretka, Luna76, BISCA, SolarPolar, kapturnica, Arwena, Sabina, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
chyba dużo czasu poświęca na ładowanie baterii w telefonie

nagrywanie nie jest złe ale.. subskrybuj mój kanał, zeby być na bieżąco
Zofia8 wrote:Czasami, choc rzadko mam stycznosc z dziecmi i nie wszystkie sa takie slodkie. Fakt Mamuska moze byc wkurzajaca, szczegolnie glos ale doceniam to, ze tak duzo uwagi poswieca Malej i widac tego efekty.
Moremi spokojnie
Nikt Cie nie namawia do krecenia filmikow. Ja nawet jak cos kiedys nagram, to na pamiatke a nie do upublicznienia 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 15:23
Simba, moremi, kkisia, kapturnica, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia nam zwariowala na starosc... Jeszcze jej malo... Ty dom mialas budowac!Bozia3 wrote:no wiesz....ja sobie daje czas do 45 roku zycia - potem sie już wygłupiać nie będę...
30 kwietnia kończę 44 lata
.
Nie będę się jakoś specjalnie stymulować i wariować. Palec boży posmaruję konsejwem i zapodam se jakieś witaminy...wykrzesam i rozkręcę własną ochotę - taki mam przepis na Lenkę...
moremi, Reni, BISCA, kapturnica, Arwena, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Obawiam się Zosia, że hormony zadziałały nieprawidłowo. Martwię się o Ciebie...

Ale poważnie cały film obejrzałaś? I nie przeraża Cię ta dziubdziająca mamuśka?
Ja nie wiem, ale ta moja ciąża chyba jednak jest urojona. No nie mam takich instynktów.
Ale rozpłakałam się jak oglądałam program o chorych na Parkinsona. Liczy się?
Ale jakich instynktow? Moremi obejrzalam sobie zwykly filmik a z Reni doszukujecie sie z Bog wie czego.
BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Pózniej jak dziecko bedzie miało narysować matkę w przedszkolu to ja narysuje z telefonem zamiast ryja, bo to wlasnie widziało przez te wszystkie miesiące i lataReni wrote:chyba dużo czasu poświęca na ładowanie baterii w telefonie

nagrywanie nie jest złe ale.. subskrybuj mój kanał, zeby być na bieżąco
moremi, stara.krycha, Reni, Dziobak, BISCA, kapturnica, Arwena, Bozia3, Elfik, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:rzadko mi się zdarza ale zdarza uśmiechnąć do filmiku z dzieckiem czy na ulicy jak widzę
ale to jest przesłodzone
aaaa zapomniałam Wam coś opowiedzieć
wczoraj jaką akcję widziałam
jedzie ciocia (ok 50) z dwoma chłopcami 8 i ok 5 lat
i coś tam, coś tam, już nie pamiętam o co poszło
starszy mówi do młodszego
Przeproś ciocię i proś o wybaczenie. Twoje zachowanie było nie na miejscu i zasługuje na naganę. Ciocia jest dobrą osobą i zasługuje na szacunek, poświęca nam swój cenny czas (itp)
Potem mówi do cioci - ciociu to nasz przystanek, wychodzimy i sugerowałbym tymi drzwiami
ciotka na to co za różnica a chłopak do niej - to będzie dobra droga
na początku myślałam, że dzieciak żartuje, ale obserwuję dalej i wychodzi na to, że chłopak mówił poważnie. Ton głosu, sposób wypowiedzi i mina, że szczęka mi opadła. Jakbym widziała i słyszała jakiegoś starej daty nauczyciela po 70.
wyobrażam sobie jak musi być sztywniacko w domu
synku nie kop pana, bo się spocisz
Ja bym sie bala o takie dziecko, bo czesto rowiesnicy takie odrzucaja.
Arwena, Krakonka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zosia, to żarty są.Zofia8 wrote:Ale jakich instynktow? Moremi obejrzalam sobie zwykly filmik a z Reni doszukujecie sie z Bog wie czego.
Zwyczajnie nie w moim stylu. A Ty oglądaj co chcesz i się nie przejmuj
Ps. Za krótko jesteś
stara.krycha, Reni, BISCA, kapturnica, Arwena, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Pózniej jak dziecko bedzie miało narysować matkę w przedszkolu to ja narysuje z telefonem zamiast ryja, bo to wlasnie widziało przez te wszystkie miesiące i lata

Albo z komputerem
przeciez spedzamy tu duuzo czasu. Nieprawdaz?
Elfik, Krakonka lubią tę wiadomość
Zofia8
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH