X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a o którym momencie mówisz?
    O całym.

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, kapturnica lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja p..le co to ma być?
    co tu superanckiego? dzieciak jak każde inne dziecko

co robisz? siusiu i co jeszcze kupke
    po co to wrzucają ludzie do sieci?
    i jeszcze to Koniecznie subskrybuj mój kanał żeby być na bieżąco
    i ta skrzecząco dziubdziająca matka w tle

Nie chcę się chwalić, ale mój syn tak mówił mając 11 miesięcy, tz. tak bełkotał ;-)

moremi, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja p..le co to ma być?

Czasami, choc rzadko mam stycznosc z dziecmi i nie wszystkie sa takie slodkie. Fakt Mamuska moze byc wkurzajaca, szczegolnie glos ale doceniam to, ze tak duzo uwagi poswieca Malej i widac tego efekty.
    Moremi spokojnie ;-) Nikt Cie nie namawia do krecenia filmikow. Ja nawet jak cos kiedys nagram, to na pamiatke a nie do upublicznienia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 15:17

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Zofia8
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja p..le co to ma być?

No lofciam Cię <3
    Po tym to musiałam ;-)

nick nieaktualny, Reni, Simba, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musi ochłonąć ;-) może po porodzie mu przejdzie
    :-)
    Zofia8 wrote:
    Jest przerazony :-)

moremi, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry, no ja nie pomogę
    mogę nie trafić w czoło ;-)
    moremi wrote:
    Jak kiedyś wpadnę w szale choroby odpieluszkowego zapalenia mózgu na taki pomysł, to zastrzelcie mnie. Albo chociaż ołówek w czoło wbijcie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 15:22

moremi, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no wiesz....ja sobie daje czas do 45 roku zycia - potem sie już wygłupiać nie będę...:) 30 kwietnia kończę 44 lata :).
    Nie będę się jakoś specjalnie stymulować i wariować. Palec boży posmaruję konsejwem i zapodam se jakieś witaminy...wykrzesam i rozkręcę własną ochotę - taki mam przepis na Lenkę...;)
    No no, czapki z głów :)

Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, Reni, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Czasami, choc rzadko mam stycznosc z dziecmi i nie wszystkie sa takie slodkie,
    Obawiam się Zosia, że hormony zadziałały nieprawidłowo. Martwię się o Ciebie... ;-)
    Ale poważnie cały film obejrzałaś? I nie przeraża Cię ta dziubdziająca mamuśka?

Ja nie wiem, ale ta moja ciąża chyba jednak jest urojona. No nie mam takich instynktów.
    Ale rozpłakałam się jak oglądałam program o chorych na Parkinsona. Liczy się?

Reni, nick nieaktualny, Simba, Dziobak, nick nieaktualny, gretka, kapturnica, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena,zaciskam co się da <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rzadko mi się zdarza ale zdarza uśmiechnąć do filmiku z dzieckiem czy na ulicy jak widzę
    ale to jest przesłodzone
    aaaa zapomniałam Wam coś opowiedzieć

wczoraj jaką akcję widziałam
    jedzie ciocia (ok 50) z dwoma chłopcami 8 i ok 5 lat

i coś tam, coś tam, już nie pamiętam o co poszło
    starszy mówi do młodszego
    Przeproś ciocię i proś o wybaczenie. Twoje zachowanie było nie na miejscu i zasługuje na naganę. Ciocia jest dobrą osobą i zasługuje na szacunek, poświęca nam swój cenny czas (itp)
    Potem mówi do cioci - ciociu to nasz przystanek, wychodzimy i sugerowałbym tymi drzwiami
    ciotka na to co za różnica a chłopak do niej - to będzie dobra droga

na początku myślałam, że dzieciak żartuje, ale obserwuję dalej i wychodzi na to, że chłopak mówił poważnie. Ton głosu, sposób wypowiedzi i mina, że szczęka mi opadła. Jakbym widziała i słyszała jakiegoś starej daty nauczyciela po 70.
    wyobrażam sobie jak musi być sztywniacko w domu
    synku nie kop pana, bo się spocisz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 15:23

moremi, nick nieaktualny, Simba, Zofia8, nick nieaktualny, gretka, Luna76, BISCA, SolarPolar, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba dużo czasu poświęca na ładowanie baterii w telefonie ;-)

nagrywanie nie jest złe ale.. subskrybuj mój kanał, zeby być na bieżąco
    Zofia8 wrote:
    Czasami, choc rzadko mam stycznosc z dziecmi i nie wszystkie sa takie slodkie. Fakt Mamuska moze byc wkurzajaca, szczegolnie glos ale doceniam to, ze tak duzo uwagi poswieca Malej i widac tego efekty.
    Moremi spokojnie ;-) Nikt Cie nie namawia do krecenia filmikow. Ja nawet jak cos kiedys nagram, to na pamiatke a nie do upublicznienia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 15:23

Simba, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zas, czytam po lebkach, bo moj wlasny osobisty leb to jakas patologia. Boli piaty dzien i przestac nie chce. Co robic drogie bravo?

kapturnica, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no wiesz....ja sobie daje czas do 45 roku zycia - potem sie już wygłupiać nie będę...:) 30 kwietnia kończę 44 lata :).
    Nie będę się jakoś specjalnie stymulować i wariować. Palec boży posmaruję konsejwem i zapodam se jakieś witaminy...wykrzesam i rozkręcę własną ochotę - taki mam przepis na Lenkę...;)
    Bozia nam zwariowala na starosc... Jeszcze jej malo... Ty dom mialas budowac!

moremi, Reni, BISCA, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Obawiam się Zosia, że hormony zadziałały nieprawidłowo. Martwię się o Ciebie... ;-)
    Ale poważnie cały film obejrzałaś? I nie przeraża Cię ta dziubdziająca mamuśka?

Ja nie wiem, ale ta moja ciąża chyba jednak jest urojona. No nie mam takich instynktów.
    Ale rozpłakałam się jak oglądałam program o chorych na Parkinsona. Liczy się?

Ale jakich instynktow? Moremi obejrzalam sobie zwykly filmik a z Reni doszukujecie sie z Bog wie czego.

BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Simba Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chyba dużo czasu poświęca na ładowanie baterii w telefonie ;-)

nagrywanie nie jest złe ale.. subskrybuj mój kanał, zeby być na bieżąco
    Pózniej jak dziecko bedzie miało narysować matkę w przedszkolu to ja narysuje z telefonem zamiast ryja, bo to wlasnie widziało przez te wszystkie miesiące i lata :)

moremi, nick nieaktualny, Reni, Dziobak, BISCA, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, Elfik, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    rzadko mi się zdarza ale zdarza uśmiechnąć do filmiku z dzieckiem czy na ulicy jak widzę
    ale to jest przesłodzone
    aaaa zapomniałam Wam coś opowiedzieć

wczoraj jaką akcję widziałam
    jedzie ciocia (ok 50) z dwoma chłopcami 8 i ok 5 lat

i coś tam, coś tam, już nie pamiętam o co poszło
    starszy mówi do młodszego
    Przeproś ciocię i proś o wybaczenie. Twoje zachowanie było nie na miejscu i zasługuje na naganę. Ciocia jest dobrą osobą i zasługuje na szacunek, poświęca nam swój cenny czas (itp)
    Potem mówi do cioci - ciociu to nasz przystanek, wychodzimy i sugerowałbym tymi drzwiami
    ciotka na to co za różnica a chłopak do niej - to będzie dobra droga

na początku myślałam, że dzieciak żartuje, ale obserwuję dalej i wychodzi na to, że chłopak mówił poważnie. Ton głosu, sposób wypowiedzi i mina, że szczęka mi opadła. Jakbym widziała i słyszała jakiegoś starej daty nauczyciela po 70.
    wyobrażam sobie jak musi być sztywniacko w domu
    synku nie kop pana, bo się spocisz

Ja bym sie bala o takie dziecko, bo czesto rowiesnicy takie odrzucaja.

nick nieaktualny, Krakonka lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Simba Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Ale jakich instynktow? Moremi obejrzalam sobie zwykly filmik a z Reni doszukujecie sie z Bog wie czego.
    Teraz juz wiesz czego masz nie linkowac. Żadnych pierdół o żabach.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Ja bym sie bala o takie dziecko, bo czesto rowiesnicy takie odrzucaja.
    Wiesz cos o tym? ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Zosia, to żarty są.
    Zwyczajnie nie w moim stylu. A Ty oglądaj co chcesz i się nie przejmuj :-)

Ps. Za krótko jesteś ;-)

nick nieaktualny, Reni, BISCA, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Pózniej jak dziecko bedzie miało narysować matkę w przedszkolu to ja narysuje z telefonem zamiast ryja, bo to wlasnie widziało przez te wszystkie miesiące i lata :)

Albo z komputerem ;-) przeciez spedzamy tu duuzo czasu. Nieprawdaz?

Elfik, Krakonka lubią tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 8676 8677 8678 8679 8680 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ