35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale nie będziesz filmików z rozmowami o kupkaniu wrzucać do sieci?BISCA wrote:ja taka wlasnie kcem
stara.krycha, mamatrojki80, BISCA, Reni, kkisia, Krakonka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Napierdalająca głowa nie ogląda się na badania.ComeToMeBaby wrote:się śmiejcie, ale właśnie nawet są na to naukowe badania. że pomaga.
mi pomaga... rzadko mnie głowa boli
stara.krycha, kapturnica, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pomaga ketonal. Niestety przy staraniach nie jest wskazany. Reszta przeszkadza. Ciepłe okłady za ciepłe, zimne za zimne, cisza wkurwia, hałas jeszcze bardziej, zapachy powodują mdlości, pionizacja ciała też, poduszka albo za twarda, albo za miękka. No chuj moze strzelić.ComeToMeBaby wrote:a to może za mało.
dobra- nie brnijmy w to
no która tu migrenowa? pomóżta koleżance.
kapturnica, Reni, kkisia, Krakonka, Sabina, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnystara.krycha wrote:No. To teierdzisz, ze za malo? To jaka dawke zalecasz?
Ona na odwyku jest, nie zachęcaj jej! jak raz to zrobi to znowu w ciąg wpadnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:43
stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyjdz z mojej glowy, prosze... Pewnie dlatego tak napierdala, bo w niej siedzisz!moremi wrote:Pomaga ketonal. Niestety przy staraniach nie jest wskazany. Reszta przeszkadza. Ciepłe okłady za ciepłe, zimne za zimne, cisza wkurwia, hałas jeszcze bardziej, zapachy powodują mdlości, pionizacja ciała też, poduszka albo za twarda, albo za miękka. No chuj moze strzelić.
moremi, BISCA, kapturnica, Reni, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie doradze . nie mam pojecia Bozia.Ogolnie chyba tylko witaminy przeznaczone dla matek karmiacych lub w ciązy bo to jednak wiekszosc przechodzi do mleka.W sumie wit D na bank nie szkodzi , kwas foliowy rowniez ale ten drugi skl inofemu mio-inozytol nie wiem jak wplywa na maluchy.Moze pediatry pasuje dopytacBozia3 wrote:czy można zażywać ten inofem karmiąc? I witD?
moremi, Arwena, Bozia3, Elfik, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

-
Nie wiem czy pomogę, ale w ciąży tylko raz miałamstara.krycha wrote:Wyjdz z mojej glowy, prosze... Pewnie dlatego tak napierdala, bo w niej siedzisz!

stara.krycha, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ej, baby, nie kłóćta się!!!

To ile mam tego Acardu brać na dzień? - kupiłam 75 mg.
Nie zakupiłam jeszcze inofemu, więc powiedzcie czy lepszy inofem czy inofolik? Kupie na necie, bo w aptece powariowali z cenami!
Mam też luteinę pod językową, ale kuźwa nie pamiętam jak ją brać - pomożecie? Nie chce mi się do lekarza dzwonić i dupę mu truć.
A jeśli biorę Metformax 850x2 to mogę brać ten inofem czy inofolic?
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:A kto sie kloci? Nie doczytalam czegos?
...a jakies tam filmiki z dzieckiem i dziubdziajacą matką podniosły ciśnienie. Nie oglądałam, bo nie lubię popisów rodziców z dziecmi.
stara.krycha, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH