35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna, acard raz dziennie. Inofem bardziej sie opłaca bo ma 30 sztuk. To ten sam skład jak inofolicu a wychodzi taniej. Mierzysz temperaturę? Luteina chyba 2 dni po skoku? Tego nie jestem pewna.
moremi, chruszczow, nick nieaktualny, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Jeden acard bier dziennie co do lutki jaka masz dawke???? Tak przy metce mozna brac a inofem i infolic maja identico sklad Inofem taniej wychodziLuna76 wrote:Ej, baby, nie kłóćta się!!!

To ile mam tego Acardu brać na dzień? - kupiłam 75 mg.
Nie zakupiłam jeszcze inofemu, więc powiedzcie czy lepszy inofem czy inofolik? Kupie na necie, bo w aptece powariowali z cenami!
Mam też luteinę pod językową, ale kuźwa nie pamiętam jak ją brać - pomożecie? Nie chce mi się do lekarza dzwonić i dupę mu truć.
A jeśli biorę Metformax 850x2 to mogę brać ten inofem czy inofolic?
Kogo tu łeb tez napierdala ???Bo ja sie przespalam i obudzilam z glowa jak kapusta ciezka
Chyba sie dzis przepracowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:59
nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, Luna76, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ale inofem ma jakieś dodatki slodzące i smakowe. Nie kazdemu pasująNatka_79 wrote:Luna, acard raz dziennie. Inofem bardziej sie opłaca bo ma 30 sztuk. To ten sam skład jak inofolicu a wychodzi taniej. Mierzysz temperaturę? Luteina chyba 2 dni po skoku? Tego nie jestem pewna.
ComeToMeBaby, Luna76 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMam diagnoze! To od pracy! Ani chybi, bo zaczelo sie w niedziele wieczorem!kapturnica wrote:Kogo tu łeb tez napierdala ???Bo ja sie przespalam i obudzilam z glowa jak kapusta ciezka
Chyba sie dzis przepracowałam 
kapturnica, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Mi podszedl bo cytrynowy smak,.A zreszta czlowiek dla ciazy to by i piolun pilmoremi wrote:Ale inofem ma jakieś dodatki slodzące i smakowe. Nie kazdemu pasują

Niech nie marudza tylko pijOM
nick nieaktualny, Natka_79, Luna76, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

-
A widzisz moze to byc to bo dzis sie troche stryrpalam i efekt uboczy jeststara.krycha wrote:Mam diagnoze! To od pracy! Ani chybi, bo zaczelo sie w niedziele wieczorem!

Nawet sie kurwa napic z tego powodu nie mozna.Sexowac jak Kometa ani tyle bo chUopa ni ma.
Drogie Bravo jak zyc ???
nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyCzekolada?kapturnica wrote:A widzisz moze to byc to bo dzis sie troche stryrpalam i efekt uboczy jest
Nawet sie kurwa napic z tego powodu nie mozna.Sexowac jak Kometa ani tyle bo chUopa ni ma.
Drogie Bravo jak zyc ???
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O właśniekapturnica wrote:Mi podszedl bo cytrynowy smak,.A zreszta czlowiek dla ciazy to by i piolun pil
Niech nie marudza tylko pijOM 
podobno właśnie ten lekko cytrynowy smak powoduje ze to lepiej wchodzi przy dłuższym stosowaniu.
Luna, ten inofem to 2 razy po saszetce a nie jak piszą na opakowaniu.
kapturnica, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Mi własnie przez ten smak przy dłuższym stosowaniu uszami wychodziło. Właśnie miałam do inofolicu wracać.Natka_79 wrote:O właśnie
podobno właśnie ten lekko cytrynowy smak powoduje ze to lepiej wchodzi przy dłuższym stosowaniu.
Luna, ten inofem to 2 razy po saszetce a nie jak piszą na opakowaniu.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyjeszcze nie wiem ,dzwoniłam do gyn i ma mi oddzwonić ale i tak muszę pojechać bo przez fona mi nie poda wynikumoremi wrote:Arwena i jak???
ucieszyło mnie to bo ginka zrobiła badanie na ich koszt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:32
Reni, nick nieaktualny, moremi, Zofia8, nick nieaktualny, kapturnica, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
mam nadzieję, że właśnie to robię...Dziobak wrote:Bozia nam zwariowala na starosc... Jeszcze jej malo... Ty dom mialas budowac!
Reni, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Dziobak, MartaDidi, Simba, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam nadzieję ze póżniej bank tez pozwoli bo kredyt juz mamyComeToMeBaby wrote:no to trzymam kciuki za takie wyniki, które pozwolą na realizację twoich marzeń

potem opiszę co mi mówiła ale muszę się skupić a jakoś teraz nie mogę
i mam nadzieję na dobre wieści bo jutro mam urodziny
jak zwykle 18ste
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:39
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, Krakonka, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Dziobak, Simba, malgos741, BISCA, Magdala, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna razie powiem tyle ze chyba byłby to ten program ,powiedziała gin ze najbardziej opłacalny i bardzo silna stymulacja ,kurcze jedynie nie ma tam wzmianki czy w tym są już leki do stymulacji
http://www.gyncentrum.pl/artykuly/87-program-2-1-wyzsza-skutecznosc.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:48
Krakonka, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
Super że są jakieś plany. Tylko nie daj się naciągnąć. Ja też byłam w gyncentrum, też z obniżoną rezerwą i jakoś szczególnie że mną nie postępowali. Żadnych dodatkowych zaleceń czy wspomagania. Nawet protokół był krótki....Arwena wrote:na razie powiem tyle ze chyba byłby to ten program ,powiedziała gin ze najbardziej opłacalny i bardzo silna stymulacja ,kurcze jedynie nie ma tam wzmianki czy w tym są już leki do stymulacji
http://www.gyncentrum.pl/artykuly/87-program-2-1-wyzsza-skutecznosc.html
A z resztą nie będę już smęcić bo każdy przypadek jest inny
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
chruszczow wrote:gretka - ja jade na mecie i inox2
mi na migrene pomaga ciepło, jak zmarzne w nogi to mam gwarantowany ból głowy, pomaga mi ogólnie gorąc, gorąca kąpiel, herbata, włożenie nog we wrzątek największy jak sie da
łeb mnie zawsze boli tylko w pierwszej połowie cyklu, gdy estrogeny obniżają temperature
i wsio ok?- bo ja bylam pelna obaw co do prestymulowania i 2xinofolik to dla mnie za duzo skrocil mi bardzo cykl, teraz 2 cykl z 1 inofolikiem i wyglada ze bedzie normalnej dlugosci
i dla mnie inofem to meka - dla mnie za slodka
moremi lubi tę wiadomość
gretka