35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna, acard raz dziennie. Inofem bardziej sie opłaca bo ma 30 sztuk. To ten sam skład jak inofolicu a wychodzi taniej. Mierzysz temperaturę? Luteina chyba 2 dni po skoku? Tego nie jestem pewna.
moremi, chruszczow, kkisia, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Jeden acard bier dziennie co do lutki jaka masz dawke???? Tak przy metce mozna brac a inofem i infolic maja identico sklad Inofem taniej wychodziLuna76 wrote:Ej, baby, nie kłóćta się!!!

To ile mam tego Acardu brać na dzień? - kupiłam 75 mg.
Nie zakupiłam jeszcze inofemu, więc powiedzcie czy lepszy inofem czy inofolik? Kupie na necie, bo w aptece powariowali z cenami!
Mam też luteinę pod językową, ale kuźwa nie pamiętam jak ją brać - pomożecie? Nie chce mi się do lekarza dzwonić i dupę mu truć.
A jeśli biorę Metformax 850x2 to mogę brać ten inofem czy inofolic?
Kogo tu łeb tez napierdala ???Bo ja sie przespalam i obudzilam z glowa jak kapusta ciezka
Chyba sie dzis przepracowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:59
stara.krycha, gretka, kkisia, Luna76, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ale inofem ma jakieś dodatki slodzące i smakowe. Nie kazdemu pasująNatka_79 wrote:Luna, acard raz dziennie. Inofem bardziej sie opłaca bo ma 30 sztuk. To ten sam skład jak inofolicu a wychodzi taniej. Mierzysz temperaturę? Luteina chyba 2 dni po skoku? Tego nie jestem pewna.
ComeToMeBaby, Luna76 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMam diagnoze! To od pracy! Ani chybi, bo zaczelo sie w niedziele wieczorem!kapturnica wrote:Kogo tu łeb tez napierdala ???Bo ja sie przespalam i obudzilam z glowa jak kapusta ciezka
Chyba sie dzis przepracowałam 
kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Mi podszedl bo cytrynowy smak,.A zreszta czlowiek dla ciazy to by i piolun pilmoremi wrote:Ale inofem ma jakieś dodatki slodzące i smakowe. Nie kazdemu pasują

Niech nie marudza tylko pijOM
stara.krycha, Natka_79, Luna76, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

-
A widzisz moze to byc to bo dzis sie troche stryrpalam i efekt uboczy jeststara.krycha wrote:Mam diagnoze! To od pracy! Ani chybi, bo zaczelo sie w niedziele wieczorem!

Nawet sie kurwa napic z tego powodu nie mozna.Sexowac jak Kometa ani tyle bo chUopa ni ma.
Drogie Bravo jak zyc ???
stara.krycha, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyCzekolada?kapturnica wrote:A widzisz moze to byc to bo dzis sie troche stryrpalam i efekt uboczy jest
Nawet sie kurwa napic z tego powodu nie mozna.Sexowac jak Kometa ani tyle bo chUopa ni ma.
Drogie Bravo jak zyc ???
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O właśniekapturnica wrote:Mi podszedl bo cytrynowy smak,.A zreszta czlowiek dla ciazy to by i piolun pil
Niech nie marudza tylko pijOM 
podobno właśnie ten lekko cytrynowy smak powoduje ze to lepiej wchodzi przy dłuższym stosowaniu.
Luna, ten inofem to 2 razy po saszetce a nie jak piszą na opakowaniu.
kapturnica, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Mi własnie przez ten smak przy dłuższym stosowaniu uszami wychodziło. Właśnie miałam do inofolicu wracać.Natka_79 wrote:O właśnie
podobno właśnie ten lekko cytrynowy smak powoduje ze to lepiej wchodzi przy dłuższym stosowaniu.
Luna, ten inofem to 2 razy po saszetce a nie jak piszą na opakowaniu.
dorbie lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyjeszcze nie wiem ,dzwoniłam do gyn i ma mi oddzwonić ale i tak muszę pojechać bo przez fona mi nie poda wynikumoremi wrote:Arwena i jak???
ucieszyło mnie to bo ginka zrobiła badanie na ich koszt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:32
Reni, kkisia, moremi, Zofia8, Sabina, kapturnica, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
mam nadzieję, że właśnie to robię...Dziobak wrote:Bozia nam zwariowala na starosc... Jeszcze jej malo... Ty dom mialas budowac!
Reni, SolarPolar, mamatrojki80, kkisia, moremi, Sabina, kapturnica, Dziobak, MartaDidi, Simba, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam nadzieję ze póżniej bank tez pozwoli bo kredyt juz mamyComeToMeBaby wrote:no to trzymam kciuki za takie wyniki, które pozwolą na realizację twoich marzeń

potem opiszę co mi mówiła ale muszę się skupić a jakoś teraz nie mogę
i mam nadzieję na dobre wieści bo jutro mam urodziny
jak zwykle 18ste
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:39
ComeToMeBaby, dorbie, Elfik, kkisia, Krakonka, moremi, Sabina, kapturnica, Dziobak, Simba, malgos741, BISCA, Magdala, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna razie powiem tyle ze chyba byłby to ten program ,powiedziała gin ze najbardziej opłacalny i bardzo silna stymulacja ,kurcze jedynie nie ma tam wzmianki czy w tym są już leki do stymulacji
http://www.gyncentrum.pl/artykuly/87-program-2-1-wyzsza-skutecznosc.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:48
Krakonka, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
Super że są jakieś plany. Tylko nie daj się naciągnąć. Ja też byłam w gyncentrum, też z obniżoną rezerwą i jakoś szczególnie że mną nie postępowali. Żadnych dodatkowych zaleceń czy wspomagania. Nawet protokół był krótki....Arwena wrote:na razie powiem tyle ze chyba byłby to ten program ,powiedziała gin ze najbardziej opłacalny i bardzo silna stymulacja ,kurcze jedynie nie ma tam wzmianki czy w tym są już leki do stymulacji
http://www.gyncentrum.pl/artykuly/87-program-2-1-wyzsza-skutecznosc.html
A z resztą nie będę już smęcić bo każdy przypadek jest inny
Arwena, moremi, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
chruszczow wrote:gretka - ja jade na mecie i inox2
mi na migrene pomaga ciepło, jak zmarzne w nogi to mam gwarantowany ból głowy, pomaga mi ogólnie gorąc, gorąca kąpiel, herbata, włożenie nog we wrzątek największy jak sie da
łeb mnie zawsze boli tylko w pierwszej połowie cyklu, gdy estrogeny obniżają temperature
i wsio ok?- bo ja bylam pelna obaw co do prestymulowania i 2xinofolik to dla mnie za duzo skrocil mi bardzo cykl, teraz 2 cykl z 1 inofolikiem i wyglada ze bedzie normalnej dlugosci
i dla mnie inofem to meka - dla mnie za slodka
moremi lubi tę wiadomość
gretka
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH