35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się zdrzemłam. Ale głowa wyjątkowo mnie nie boli.
Za to śniła mi się Kometa... Gadająca o seksie
Była blondynką i miała zapudrowane trzy pryszcze na brodzie.
Śniła mi się też masa młodych przystojnych, jurnych, facetów, może stąd Kometa, choć oni nie seksili tylko urządzali wnętrza.
Reflektuję na tę kawę, jakby kto robił.
SolarPolar, moremi, Zofia8, kapturnica, Arwena, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Sabina, Magdala, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Też się zdrzemłam. Ale głowa wyjątkowo mnie nie boli.
Za to śniła mi się Kometa... Gadająca o seksie
Była blondynką i miała zapudrowane trzy pryszcze na brodzie.
Śniła mi się też masa młodych przystojnych, jurnych, facetów, może stąd Kometa, choć oni nie seksili tylko urządzali wnętrza.
Reflektuję na tę kawę, jakby kto robił.
Idziesz dziś jaja podglądać?
-
mamatrojki80 wrote:Idziesz dziś jaja podglądać?
Ty to jesteś, normalnie...
Nie dziwię się, że Ci firma śmiga
Jutro idę. Jutro też będę decydowała co dalej w tym cyklu, czy pękam, czy naturalnie. Ale na pewno nie odpuszczę. Jakby pękać, to ginka obiecała, że w łikend też się umówimy, jak trzeba
ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, moremi, malgos741, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:

p.s. kawusia już pachnie. wysyłam kurierem
Dzięki Ci dobra kobieto
Ja dzisiaj robię za nocną zmianę, bo roboty trochę mam. Tą najprzyjemniejszą część na razie - czytanie
Małgosia u babci, dopiero jutro ze żłobka ją odbieram. Jeszcze chcę męża namówić, żeby ją do swoich rodziców zabrał choć na sobotę.
ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:kuźwa, ja dopiero się doczytałam, ze testy ovu to powinnam koło 22-23ciej robić... no wprawdzie robię wieczorem, ale to nie norma, że o takiej późnej porze. eh. szlag. i się dziwię, że ovu nie ma.
chociaż... może nie ma. przyjdzie mi powtarzać egzamin...
jak ja zdam do następnej klasy.
???????
Bardziej mi by było do odpowiedzi Reni Kometa. ja bym powiedziała nie wcześniej niż 10 rano i nie później niż 20. A najlepiej tak jak napisała Ci Reni w tym przedziale 2 razy dziennie.

-
Reni wrote:Ja testy 10-12 i 16-18
np. na parentingu piszą:
"Mocz może być pobrany w godzinach wieczornych, np. około 22:00, gdyż wtedy właśnie jest największe stężenie hormonu luteinizującego we krwi. Na około dwie godziny przed wykonaniem testu należy ograniczyć ilość spożywanych płynów."
i na wielu stronach czytam że stężenie LH jest najwyższe wieczorem. Choć można robić testy w ciągu dnia, najlepiej o tej samej porze, to jednak te wieczorne akcje są lepsze dla wykrycia dużego stężenia LH. -
kapturnica wrote:Jeden acard bier dziennie co do lutki jaka masz dawke???? Tak przy metce mozna brac a inofem i infolic maja identico sklad Inofem taniej wychodzi
Luteinę mam 50mg podjęzykową. Ile tabsów brać, ile razy dziennie i od którego dnia? -
Czytać ten post popijając jednocześnie wrzącą zupę pomidorowa z ULUBIONEGO kubka = big dendżer (kto przeczytał gender?)moremi wrote:Krycha, nietrudno się domyslić, że Kometa wszystko seksem leczy

Ja znam też inny sposób, ale bardzo brutalny. Musisz kopnąć malym palcem u stopy w krzesło na przyklad. Od razu zapomnisz, że Cię łeb napierdala.
PS Powiesz ze mi odbiło, ale zabronilam go wkładać do zmywarki. A w ogóle idealny rozmiar na kawę dla matki bliźniaków. Lowciam Cie
MartaDidi, moremi, BISCA, Sabina, kkisia, iwcia77, Bozia3, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Gretka dziekuje ,ze pytaszgretka wrote:Asiula jak Twoj progesteron?

Progesterom 53,23 nmol po przeliczeniu 16,6 ng
Witam sie wieczornie
ComeToMeBaby, MartaDidi, gretka, Krakonka, moremi, Simba, Sabina, Arwena, kkisia, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
A robiłaś?ComeToMeBaby wrote:jeszcze nie. czekam na HSG aktualnie.
Skoro podejrzewasz jakieś nieprawidłowości, to po co Ci owulacja? Nie lepiej najpierw sprawdzić i dopiero potem się starać? A jeśli starasz się mimo to, to czemu nie monitoring tylko jakieś testy? Ja mam takie wrażenie, że one nie są miarodajne. Tzn kreski kreskami, a owulację to najlepiej chyba na usg stwierdzić.
Ja robiłam testy w jednym cyklu razem z monitoringiem i na testach wychodziło pięknie, ale na moni nic nie pękało.
Monitoring jest spoko
5 minut i wiesz, co masz w środku 
Teraz, jeśli czekasz na owulację to idź sobie na moni, naprawdę.
ComeToMeBaby, kapturnica, Zofia8, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH