35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzialam Marysie. Sliczna dziewuszka

Dziewczyny ja juz odplywam. Do jutra
PS. Ja chetnie usiade pod parasolem i moge sie pochwalic, ze jestem ekonomiczna, bo alkoholu obecnie nie spozywam. Wiecej dla Was zostanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 22:34
Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
kiedy ta impreza ,bo ja chetna jestem
BISCA wrote:Marta, zaproszenie dotyczy rowniez (niezbednych) chodzacych napoji i chyba nie musze Cie zapraszac
Dorzucam zeberka jagniece, zeby Simbe "zwabic"
MartaDidi, BISCA, kkisia, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
BISCA ja Ciebie love...BISCA wrote:Marta, zaproszenie dotyczy rowniez (niezbednych) chodzacych napoji i chyba nie musze Cie zapraszac

Dorzucam zeberka jagniece, zeby Simbe "zwabic"
anna maria, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:a jak Ty się czujesz? jak nerka?
Nera spoko, ucichła.. Moze ja po prostu ten mały drab uciskal.. Jutro mam usg, we wtorek pokazywało powiększenie nerki, zobaczymy co teraz..
anna maria, mamatrojki80, ComeToMeBaby, BISCA, Arwena, kkisia, moremi, Elfik, iwcia77, Zofia8, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykebaba juz jedlismy w porze obiadowej bo sie gotować nie chciałoBISCA wrote:Trunki sie chlodza, ale uwaga bo ksiondz przylazl. Umowimy sie jak pojdzie na kebaba, bo cza bedzie sie z chlania spowiadac

na świezym powietrzu na deptaku
pogoda oszalała tutaj, 20 stopni , wszyscy na letnio ubrani
BISCA, mamatrojki80, moremi, iwcia77, SolarPolar, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:To moje laski w ubiegłe wakacje.
Wiesz, rozważ to kolejne, naprawdę. Śliczne dzieci masz, zrób jeszcze jedno, jak możesz i masz warunki.
W sumie poza dziećmi to tak naprawdę nic nie mamy cennego i nic po sobie nie zostawiamy.
mamatrojki80, anna maria, Arwena, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paszcza najmadrzejszy z najmadrzejszych spi ?
ucaluj go w nosek :-)albo nie lepiej w ta malutka stopke
paszczakin wrote:Nera spoko, ucichła.. Moze ja po prostu ten mały drab uciskal.. Jutro mam usg, we wtorek pokazywało powiększenie nerki, zobaczymy co teraz..
moremi, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH