35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja odczytuje 20stron wiec wybaczcie poślizg. W międzyczasie jakaś matka może mi powiedzieć Jak odłożyć śpiącego na mnie noworodka do łóżka tak, żeby się nie obudził i nie wydarl?
Wczora się dało a dziś ryk..
anna maria, moremi, mamatrojki80, Elfik, iwcia77, kkisia, Zofia8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Ja odczytuje 20stron wiec wybaczcie poślizg. W międzyczasie jakaś matka może mi powiedzieć Jak odłożyć śpiącego na mnie noworodka do łóżka tak, żeby się nie obudził i nie wydarl?
Bardzo ostrożnie. Niech Ci mąż pomoże najlepiej. Ja zdejmowałam z mojego M delikatnie i przekładam do łóżeczka.
A jak przyzwyczaisz, to będziesz tak do jego 18 spała... Mój M tak teraz ma
anna maria, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, paszczakin, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ja odczytuje 20stron wiec wybaczcie poślizg. W międzyczasie jakaś matka może mi powiedzieć Jak odłożyć śpiącego na mnie noworodka do łóżka tak, żeby się nie obudził i nie wydarl?
Otul go ciasno kocykiem i pobujaj chwilę, będzie się bezpieczniej czuł. Ale nie przyzwyczajaj go do spania na sobie bo jak tak polubi to kaplica
paszczakin, ComeToMeBaby, anna maria, Elfik, moremi, iwcia77, SolarPolar, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Adas - zuch chłopak, ochrzcił ciała medyczne i zaznaczył teren

Narazie jego kupy to pewnie fiołkami pachna, potem się zacznie lekki czad..
Paszcza - normalnie z jednej strony ci zazdroszcze ze juz ma to za soba, a z drugiej nie wiem czy juz bym chciała rodzic?
Slash, je jestem 100% bardziej zadowolona, że on jest na zewnątrz. Tylko jeszcze się nauczyć obsługi musze, instrukcji chamy nie zalaczyli..
ComeToMeBaby, mamatrojki80, anna maria, gretka, Krakonka, Elfik, moremi, chruszczow, iwcia77, SolarPolar, kkisia, Zofia8, BISCA, Simba, slash, Mega lubią tę wiadomość
-
Helka spala na mnie dosc dlugo ,ale jak ja do lozeczka odstawialam to nie robila problemow
mamatrojki80 wrote:Otul go ciasno kocykiem i pobujaj chwilę, będzie się bezpieczniej czuł. Ale nie przyzwyczajaj go do spania na sobie bo jak tak polubi to kaplica
mamatrojki80, Krakonka, Heretyczka, Elfik, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszcza fajnie masz, aż mi się takiego noworodka zachciało
coś wspaniałego te pierwsze wspólne dni z dzieckiem, aż mnie w gardle drapie i się chyba poślinię zaraz
paszczakin, Krakonka, moremi, chruszczow, iwcia77, SolarPolar, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszczu nauczysz się, a potem mnie

damy radę
mam dla nas rozwiązanie na wyjście z dzieckiem do sklepu
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gif
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/96f5f5d23277.png
paszczakin, Krakonka, moremi, chruszczow, iwcia77, kkisia, Zofia8, BISCA, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Mauż w dom, siedział dzionek na dyżurze tutaj, teraz pojechał.
Jest postęp, położyłam u mnie na łóżku. Tylko jeszcze ręką pod głową.. Aaaaa, jak bierki!
Reni, mamatrojki80, Krakonka, Heretyczka, Elfik, moremi, chruszczow, iwcia77, kkisia, stara.krycha, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni, mnie obsługa takiego 6 miesięcy plus juz nie przeraża.. Ale takie małe, niekumate.. Strach!
Już leży na moim łóżku.. Niech leży, ja się kimne w dziecięcym, nie zaryzykuję przenoszenia..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 23:10
mamatrojki80, Elfik, moremi, Reni, iwcia77, kkisia, Zofia8, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Pośpij troszkę póki on śpi, spokojnej nocy, dobranoc wszystkim

Wzajemnie.. Ja kimke zaliczyłam w dzień, jak mauzu paczyl czy młody oddycha
mamatrojki80, Elfik, moremi, iwcia77, SolarPolar, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Jako, ze tez mialam dzis dzien pelen wrazen, bede zaraz tu spala przed ekranem.
Przeczytalam wszystko
Malgosia I Janek
Adas w koncu w domu.
Miedzy dziewczynami zgoda az milo
Kolorowych snow.
iwcia77, kkisia, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:A moj jeszcze powiedzial ze dzisiejsza nauka sklasyfikowala wit d jako kolejny hormon. A tego co nalapiemy przez lato starcza do grudnia dalej trzeba uzupelniac.
O tu ja jestem "wierzaca".. Też Wit D zaczęłam brać przed IVF i paczcie jak poszlo.. Klinika w tamtym czasie robiła badania o wpływie poziomu Wit D na płodność
moremi, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

invicta Gdańska