35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:W dziciecym? Wy juz doma?!

Nie no w szpitalu.. Tu też ma łóżko, belgowie nie tacy, zeby kazać dzieci w nocy stać
Medycznie rzecz biorąc możemy spadać, treningowo-nie.. Nie ogarniam kurde tego karmienia nawet jeśli się staram -
dziecię fefnasta faza REM, ja go po 3h dobudowano nie mogę, a co dopiero nakarmić.
Zofia8, moremi, Aasiula, Sabina, Krakonka, gretka, Elfik, chruszczow, stara.krycha, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, jakiś czas temu robiłam dla przedszkola koszulke na konkurs, dzieciaki wygrały wstęp dla całej grupy do sali zabaw. Teraz jest głosowanie na facebooku, dzieciaki walcza o bilety do kina dla całej grupy.
Czy mogłybyście polubić naszą koszulkę, oczywiście kto może , to jest na tej stronie:
https://www.facebook.com/GaleriaAskana/photos_stream
Nasza koszulka to nr 83.
Sabina, Krakonka, gretka, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-
Hehe, bedziesz jak Asiula, sperme upuszczac.. Ale sperma przy cytologii nieprawidłowości nie spowodujeSolarPolar wrote:Drogie Bravo! Maz wrocil, rano bzyk, o 14 mam cytologie - isc?
Aasiula, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Cześć dziewczyny, jakiś czas temu robiłam dla przedszkola koszulke na konkurs, dzieciaki wygrały wstęp dla całej grupy do sali zabaw. Teraz jest głosowanie na facebooku, dzieciaki walcza o bilety do kina dla całej grupy.
Czy mogłybyście polubić naszą koszulkę, oczywiście kto może , to jest na tej stronie:
https://www.facebook.com/GaleriaAskana/photos_stream
Nasza koszulka to nr 83.

Sorry Olu ale ja nie fejsbukowa.
stara.krycha lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Nie no w szpitalu.. Tu też ma łóżko, belgowie nie tacy, zeby kazać dzieci w nocy stać

Medycznie rzecz biorąc możemy spadać, treningowo-nie.. Nie ogarniam kurde tego karmienia nawet jeśli się staram -
dziecię fefnasta faza REM, ja go po 3h dobudowano nie mogę, a co dopiero nakarmić.
Paszcza, a czy Adaś ma fizjologiczną żółtaczkę? dzieci z podwyższonym poziomem bilirubiny są ospałe.
paszczakin lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH