35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, tak w ogóle

Paszcza, jak ja Ci zazdropszczę tej fali emocji, którą przezywasz. Tak sobie przypominam, jak to było z Małgosią. Radość, niepokój, wielkie nadzieje, niecierpliwość, czułość, spokój i masa innych, a wszystko gdzieś buzujące miło jak w kąpieli w wodzie mineralnej
I to dotykanie takiego małego człowieczka i podziwianie, że jest taki idealny i niedowierzanie, że to z dwóch komórek takie cudo się stworzyło.
Mnie to wszystko ponad 4 miesiące nakręcało. Byłam łonderwumen
Ale pozytywnie Ci zazdraszczam i się nie mogę doczekać mojego własnego takiego
moremi, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, Arwena, chruszczow, paszczakin, iwcia77, Magda*, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyola_35 wrote:dziękuję, nie ukrywam trochę się przy niej namęczyłam i poparzyłam klejem na gorąco przy wyklejaniu kołnierzyka z tyłu i nr na plecach, dzieciaki na pewno się będą cieszyły

Ola nie mam fejsbuka, nawet lipnego
ale trzymam kciuki.
ola_35 lubi tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Witam, tak w ogóle

Paszcza, jak ja Ci zazdropszczę tej fali emocji, którą przezywasz. Tak sobie przypominam, jak to było z Małgosią. Radość, niepokój, wielkie nadzieje, niecierpliwość, czułość, spokój i masa innych, a wszystko gdzieś buzujące miło jak w kąpieli w wodzie mineralnej
I to dotykanie takiego małego człowieczka i podziwianie, że jest taki idealny i niedowierzanie, że to z dwóch komórek takie cudo się stworzyło.
Mnie to wszystko ponad 4 miesiące nakręcało. Byłam łonderwumen
Ale pozytywnie Ci zazdraszczam i się nie mogę doczekać mojego własnego takiego
a ja W KONCU I PO RAZ PIERWSZY chce tego doswiadczyc
malgos741, Aasiula, Krakonka, ComeToMeBaby, Magdala, Magda*, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Heh, tak sobie nawspominałam, że normalnie mam ochotę pęknąć te dwa jajka mimo ryzyka

Ale postaram się być twarda... W koncu tu chodzi przede wszystkim o te dzieci, które już mam, musze być fair w stosunku do nich. Muszę być odpowiedzialna i zdrowa.
Ale postanawiam odstawić mąkę. Od dzisiaj. Howgh!
Sabina, ComeToMeBaby, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Hello
Arwena sto lat. Niestety bez laurki, bo jestem w biegu. Wychodzę do Krakowa
Bozia jaką pogodę macie, bo nie wiem jak mam się ubrać.
Sabina, moremi, Arwena, Simba, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry, kawka zrobiona i zaraz trza zmykać do roboty
grunt to piąteczek zaraz sobota i wolne 
Arwena wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń tych dużych i tych malutkich
Sabcia
koszulka polubiona
Aasiula, moremi, Sabina, Arwena, ola_35, Elfik, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyWitajcie!
Ja zaraz idę na monitoring, maszyna prawdę powie czy jajco wyskoczylo ...
Życzonka dla wszystkich, potem przejrze aktualnosci
mamatrojki80, Aasiula, Krakonka, malgos741, moremi, Sabina, gretka, Zofia8, ComeToMeBaby, Magdala, ola_35, Elfik, kapturnica, peppapig, Iwone, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Hello
Arwena sto lat. Niestety bez laurki, bo jestem w biegu. Wychodzę do Krakowa
Bozia jaką pogodę macie, bo nie wiem jak mam się ubrać.
13 stopni, bez wiatru, pochmurno. Na oko może padać. Ale w sumie jest dość przyjemnie.
Reni lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Wypadlam na pare dni i co widze ...
Paszczakinku gratulacje! Mam nadzieje ze opowiesc o porodzie jest i cofne sie zeby przeczytac
Karmienie piersia choc naturalne to proste nie jest ale tylko na poczatku, ktorgos dnia przychodzi moment ze staje sie rzeczywiscie naturalna czynnoscia, a do to jest super wygodne. Warto sie przemeczyc na poczatku, trzymam kciuki za Was
mamatrojki80, Zofia8, moremi, Krakonka, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, paszczakin, gosia7122, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Ty i tak za dużo ćwiczysz.ComeToMeBaby wrote:Kurdę,nie zdążyłam
jakiś raport? 
ComeToMeBaby, chruszczow, Aasiula, Simba, Sabina, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Z lodem czy bez?mamatrojki80 wrote:świecę trza robić

mamatrojki80, Krakonka, chruszczow, Aasiula, Sabina, stara.krycha, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH