35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Kurdę,nie zdążyłam
jakiś raport? 
hm ja akurat bardzo nie uwazalam, ale pokazywali cwiczenia rozluzniajace miednice, dotleniajace ( choc wg mnie to dotleniajace sa chyba wszystkie ) cw, ktorych nie powinnsie robic podczas @
ComeToMeBaby, stara.krycha lubią tę wiadomość
gretka -
Olej to. Tak naprawdę nie ma znaczenia czy robisz świecę, czy wypinasz tyłek. Nie jest też istotne czy masz tylozgiecie czy przodozgiecie.ComeToMeBaby wrote:Przy tyłozgięciu to właśnie nie. Trzeba tyłek wypinać, a potem leżeć na brzuchu.
Hehehe, jak zaczynaliśmy się starać to mój m wyskoczył, że gadał z kumplem który też się stara i on mu powiedział "zobaczysz co się będzie działo, seks na zawołanie, nogi do góry... ".Hehehe. Mój m jeszcze nie widział świecy prokreacyjnej.
ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, dorbie, stara.krycha, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziendoberek ze slonecznego acz chlodnego Londonu.
Sabcia no szkoda no.
Arwena moc zyczen przesylam zeby sie spelnilo.
Ja dzis wyjatkowo w pracy bo dzieci jeszcze wakacje wiosenne maja. Normalnie piatki mam wolne. I nie chce mi sie dzis pracowac ze hej.
Apteki pol zazylam drugie pol wieczorem. Jutro wybieram sie na krew. ZOSIA! jak tam dojechac bo to daleko chyba na kod patrzac.
To na razie tyle. Aaa wybieramy sie do kina na szybkich i wscieklych 18;-) Maly tak prosi.
chruszczow, Simba, Sabina, iwcia77, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Dziendoberek ze slonecznego acz chlodnego Londonu.
Sabcia no szkoda no.
Arwena moc zyczen przesylam zeby sie spelnilo.
Ja dzis wyjatkowo w pracy bo dzieci jeszcze wakacje wiosenne maja. Normalnie piatki mam wolne. I nie chce mi sie dzis pracowac ze hej.
Apteki pol zazylam drugie pol wieczorem. Jutro wybieram sie na krew. ZOSIA! jak tam dojechac bo to daleko chyba na kod patrzac.
To na razie tyle. Aaa wybieramy sie do kina na szybkich i wscieklych 18;-) Maly tak prosi.
A jak bedziesz jechac? Lab jest czynny od 9.00.
NW10 0UR Londyn - NeasdenWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 10:33
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:nooo, ja to właśnie raz tak, raz tak... Ale świecy nie planuję hihihi
Nie wolno zapominać o podwieszaniu. Pozycja prokreacyjna "Jancio Wodnik".

moremi, gretka, Dziobak, chruszczow, Aasiula, kapturnica, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Odstaw termometr. W ciąży nie mierzy się już temperatury. A jak spadnie trochę w dół to będziesz płakać? Po co Ci to?Magdala wrote:Moja temp jeszcze wzrosla. Czy ktos wie od kiedy to przestaje byc dobry objaw?. Nie przechodze zadnej infekcji.
Zofia8, BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, Sabina, stara.krycha, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Czsc, melduje sie

Krew mi spuscili rano. Spoznilam sie do pracy bo byla kolejkla w laboratorium, jak nigdy. O 13H USG i mam nadzieje, ze ruszymy ze stymulacja
Oby, oby.
Kolej na mojego kota, chory. Problemy z sikalniem; moj dzielny chuop latal Wczoraj 3 razy do weta. Nie wiadomo co to jest ale rano udalo mi sie zgromadzic troche sikow do specjalnego naczynka (jak w "ekspertach "
. Wyniki beda pod wieczor.
Udalo mi sie go naszprycowac (kota nie chuopa) (3 rozne leki). Bidulek daje sobie wszystko robic (chuop i kot
Aasiula, Dziobak, moremi, gretka, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Czsc, melduje sie

Krew mi spuscili rano. Spoznilam sie do pracy bo byla kolejkla w laboratorium, jak nigdy. O 13H USG i mam nadzieje, ze ruszymy ze stymulacja
Oby, oby.
Kolej na mojego kota, chory. Problemy z sikalniem; moj dzielny chuop latal Wczoraj 3 razy do weta. Nie wiadomo co to jest ale rano udalo mi sie zgromadzic troche sikow do specjalnego naczynka (jak w "ekspertach "
Udalo mi sie go naszprycowac (kota nie chuopa) (3 rozne leki). Bidulek daje sobie wszystko robic (chuop i kot
BISCA lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Biedak kot oczywiscieBISCA wrote:Czsc, melduje sie

Oby, oby.
BISCA, dorbie lubią tę wiadomość
-
hmmmm musze pomysleć gdzie w domu zamocowac trzepakKrakonka wrote:Jancio Wodnik wieszał swoją babę do góry nogami pod powałą, co by zaciążyła

nada sie ? 
edit:dupa do gory powisze to moze zajde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 11:40
Sabina, dorbie, iwcia77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH