35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To widze ,ze dzis nie tylko ja mam obnizony nastroj i malo pozytywny stosunek do zycia.Za oknem sie w dodatku zrobila totalna kicha a moja energia siegnela piwnicyNatka_79 wrote:...
Przyszłam do was z kawą, trochę nie w sosie. Dobrze że dziś piatek
Miłego dnia!
Sabina lubi tę wiadomość

-
kapturnica wrote:To widze ,ze dzis nie tylko ja mam obnizony nastroj i malo pozytywny stosunek do zycia.Za oknem sie w dodatku zrobila totalna kicha a moja energia siegnela piwnicy

Pomysl, kto sie kryje w brzuchu i od razu poczujesz sie lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 11:48
BISCA, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Jak nie jest żółty to ok
ona się pojawia ok. 3 doby dlatego pytałam.
Zapytalam.. Jest trochę wg mnie bardziej zoltawy, ale pediatra zmierzyli jakimś urządzeniem po ciemku kolor skóry i mówi, że ok. Jakby to wyszło źle, to robi badanie krwi.
I wyjaśniło się, czemu młody się nie budzil-przekarmilam chyba, bo mi się wydawało, że u mnie lipa i dostrzykawkowalam sztucznym.
mamatrojki80, Aasiula, gretka, Elfik, moremi, Parka, anna maria, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ta moja gin to też chyba dzis nie była zadowolona, ze przyszłam.Zofia8 wrote:Dorbie w parze z Krakonka ?

Krakonko, Ty to sie nachadzasz do tej Twojej ginki. Zachodz w ciaze, niech kobita odpocznie
Bo jak byłam we wtorek, to mi kazała przyjśc we wtorek dopiero, a ja czułam i widziałam po tempce, że powinno juz być jajeczkowanie i chciałam to sprawdzić
Sabina, Aasiula, Krakonka, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Ach, nie lubię jak się mnie robi w jajo. Przelew miałam dostać w poniedziałek to w końcu udało mi się dowiedzieć ze wyjdzie dziś, a że idzie z DK to może w środę bedzie. Jak na złość akurat zależy mi na tej kasie.Zofia8 wrote:Czemu Natko?
Młody wstał dzis z czerwonymi policzkami, mam nadzieje ze to nie jakieś choróbsko. Ma się ok, temp na poziomie 37,3. -
Natka_79 wrote:Ach, nie lubię jak się mnie robi w jajo. Przelew miałam dostać w poniedziałek to w końcu udało mi się dowiedzieć ze wyjdzie dziś, a że idzie z DK to może w środę bedzie. Jak na złość akurat zależy mi na tej kasie.
Młody wstał dzis z czerwonymi policzkami, mam nadzieje ze to nie jakieś choróbsko. Ma się ok, temp na poziomie 37,3.
No to nie za fajnie... Ale w sprawie Mlodego- nie martw sie na zapas.
Zofia8
-
Bisca, bardzo kibicuje Twojemu in vitro, myślałam, że będziemy razem te zabiegi ciągnąć w tym terminie...
nie obrazisz się, że się cieszę, że jednak nie muszę?
oki?
BISCA, Aasiula, Simba, Sabina, kapturnica, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
I jaj wielkości strusich na monitach, i niech pękają jak Hłop w domu...
jakikolwiek, listonosz też może się nadać, byle jakiś do rzeczy...
dorbie, chruszczow, Aasiula, Sabina, kapturnica, anna maria, iwcia77, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

"