35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Noooo w okolicach "pełnych" stron dziewczyny napierdzielają postami z pędkością światła. Chcesz chociaż zmieścić sięna tej stronie, piszesz "cześć" i lądujesz dwie strony dalej.stara.krycha wrote:Wcale ze nie proste. Musisz sie pierwsza na taka strone wpisac, a bitwa jest zwykl zazarta!

stara.krycha, Simba, Aasiula, Sabina, kapturnica, iwcia77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMi tego tlumaczyc nie musisz, jestem tu od roku incognito, wiec znam te zabawymoremi wrote:Noooo w okolicach "pełnych" stron dziewczyny napierdzielają postami z pędkością światła. Chcesz chociaż zmieścić sięna tej stronie, piszesz "cześć" i lądujesz dwie strony dalej.
chruszczow, moremi, iwcia77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bisca uwielbiam Twoj taras - szykuj zebra!BISCA wrote:Wpadam tylko zameldowac, ze jestm po wizycie. Wszystko ok. Ruszamy ze stymulacja

Wieczorem pierwszy zastrzyk. Nie boje sie wcale.
Jak wszystko pojdzie wg planu, punkcja 30/04
w koncu, w koncu, w koncu !!!! Bo od teo czekania rzygac mi sie chce
Na razie, mam duzo roboty
No i coz bierzesz prawie prawie moj cykl
Ja juz nie kciukam, ja sie modlic bede! Kissy
moremi, BISCA, Magdala, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Jak mi trochę ta fałda brzuszna wywaliła, to wbicie się w normalne ciuchy jest straszne. Wolę w dresach chodzić, a w dresach przecież nie pójdę do sklepu. Proste.mamatrojki80 wrote:No Ty sobie potrafisz życie ułatwiać

stara.krycha, Simba, Sabina, BISCA, Zofia8, kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jaki Ty Morka rozmiar nosisz? Pewnie jakis mikroskopijny?moremi wrote:Jak mi trochę ta fałda brzuszna wywaliła, to wbicie się w normalne ciuchy jest straszne. Wolę w dresach chodzić, a w dresach przecież nie pójdę do sklepu. Proste.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
A wlasnie! Przeciez ja dzien dobry zem nie powiedziala.
I co tam jeszcze? Sabinka - nie smuc sie - po prostu Ty moj cykl bierzesz i bedziesz w parze z Bisca
Aha najlepszego Barwena!!!
stara.krycha, Sabina, moremi, kapturnica, iwcia77, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie chodz w dresach (chyba ze ladne jakie). Ubierz sie, umaluj, uczesz. Zrob cos z sobamoremi wrote:Jak mi trochę ta fałda brzuszna wywaliła, to wbicie się w normalne ciuchy jest straszne. Wolę w dresach chodzić, a w dresach przecież nie pójdę do sklepu. Proste.

Przywykniesz i Ci tak zostanie po porodzie i wtedy zobaczysz. Przyjade i Ci nakopie!
stara.krycha, moremi, BISCA, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA leginsiki to co? Piją Cię w brzuch?moremi wrote:Jak mi trochę ta fałda brzuszna wywaliła, to wbicie się w normalne ciuchy jest straszne. Wolę w dresach chodzić, a w dresach przecież nie pójdę do sklepu. Proste.
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzialam ostatnio dwie kobiety. Jedna odpicowana, druga w dresie pchala wozek. Szly oczywiscie razem, rozmawialy. Od razu pomyslalam, ze ta w dresie niedawno urodzila, ta druga przyszla, wyciagnela ja z domu, a tamta sie zwyczajnie ubrac zapomniala z przyzwyczajenia juz...Simba wrote:Nie chodz w dresach (chyba ze ladne jakie). Ubierz sie, umaluj, uczesz. Zrob cos z soba

Przywykniesz i Ci tak zostanie po porodzie i wtedy zobaczysz. Przyjade i Ci nakopie!
chruszczow, moremi, Sabina, Simba, iwcia77, Arwena, kkisia, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrobię, zrobię, tylko zjem podwieczorekSimba wrote:Nie chodz w dresach (chyba ze ladne jakie). Ubierz sie, umaluj, uczesz. Zrob cos z soba

no przecież muszę pojechać koła na letnie wymienić. A że mechanik to mąż kuzynki to muszę wyglądać jak nieciężarna
stara.krycha, chruszczow, Simba, Zofia8, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Leginsy też są dresowe. Czekam na cieplejsze dni i mam fajne spodnie z promodu. Koleżanka w takich całą ciążę śmigała do pracydorbie wrote:A leginsiki to co? Piją Cię w brzuch?
Simba, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH