35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, ja sie rowniez o dladnych 5 lat zajmuje medycyna estetyczna z bardzo dobrym skutkiem. Ale sie stale rozwijam w obu dziedzinach... I to jest jeden z moich nastepnych krokow, ale nie wiem czy warto akurat tym sie zajac...W kolejce jeszcze czekaja nici i lipoliza... Inwestycja duzo mniejsza...mamatrojki80 wrote:Musiałam sprawdzić co to jest
Marta w kosmetologię też idziesz?
a to dla niezorientowanych :
http://www.drszczyt.pl/zabiegi/medycyna-estetyczna/osocze-bogatoplytkowe/

stara.krycha, moremi, mamatrojki80, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
O ku....rwa! Tyle kasy to chyba bym nie wydała. Szybciej na botoks pójdę.MartaDidi wrote:To jest ten wampirzy lifting, duzo pacjentek o to pyta, inwestycja na poziomie 10 tys... Dlatego Was pytam, czy kiedykolwiek o tym myslalyscie? To jest alternatywa dla kwasu hialuronowego- regeneracja, biorewitalizacja? Nie wiem czy w to wchodzic?
MartaDidi, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Krycha mi nie chodzi o klientki.... TYlko o wywiad... To generalnie naszej grupy wiekowej dotyczy... Czysta ciekawoscstara.krycha wrote:W tym linku od mamy3 pisza, ze w ciazy tego sie nie robi, wiec nie wiem Marta, czy tu klientki znajdziesz? Chyba ze te rozpakowane?
stara.krycha, moremi, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa z tych mniej ryzykanckich, wiec jednak bralabym to drugieMartaDidi wrote:Tak, ja sie rowniez o dladnych 5 lat zajmuje medycyna estetyczna z bardzo dobrym skutkiem. Ale sie stale rozwijam w obu dziedzinach... I to jest jeden z moich nastepnych krokow, ale nie wiem czy warto akurat tym sie zajac...W kolejce jeszcze czekaja nici i lipoliza... Inwestycja duzo mniejsza...
MartaDidi, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Tak, ja sie rowniez o dladnych 5 lat zajmuje medycyna estetyczna z bardzo dobrym skutkiem. Ale sie stale rozwijam w obu dziedzinach... I to jest jeden z moich nastepnych krokow, ale nie wiem czy warto akurat tym sie zajac...W kolejce jeszcze czekaja nici i lipoliza... Inwestycja duzo mniejsza...
O super, to ja nie wiedziałam, jeśli Cię stać na inwestycję i jest tym zainteresowanie to warto spróbować, medycyna estetyczna bardzo dynamicznie się rozwija, to biznes z perspektywami moim zdaniem.
moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Moremi, super sa te spodnie. Mnie od poczatku strasznie brzuch wywalilo. No nie ciazowy, ale wzdeciowy. Wszystkie spodnie jak siadam to rozpinam. We wtorek kupilam sobie spodnie od pizamy, ktore wygladaja jak dresowe, bo tych drugich nie dostalam.Zofia8
-
Raczej nie male... od 1200 w gore, a zabiegow co najmniej 6...moremi wrote:Musiałam wujka google zapytać. Całkiem ciekawe. Zastawiam się jakie są ceny takiej terapii, ale zmarszczki bym potraktowała.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ja rozbilam strone 6000 i tez sie udaloNatka_79 wrote:Zabobon zabobonem ale byłam druga na stronie 7000 i 7777 i się udało

Moremi ja to w sumie jeszcze wchodzę w 2 pary spodni, mam jeszcze kilka na cieplejsze dni ale cos czuje ze szybko kupie jakieś dżinsy ciążowe. Na górę mniej więcej mam co włożyć, będę musiała tylko poszukać pare dłuższych t-shirtow.
stara.krycha, MartaDidi, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ja mam takie czarne i beżowe. Na lato są idealne, bo lekkie i cieniutkie, do tego szybko schną.
http://www.promod.pl/kobiety/spodnie/spodnie-casual/spodnie-damskie-czarny-R2230143001.html
Jeszcze nad tymi się zastanawiam http://www.promod.pl/kobiety/spodnie/spodnie-casual/spodnie-damskie-antracytowy-R2230056003.html
Byłyby na teraz
Wole te drugie
fajne
Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak, masz racje... Ale zastanawiam sie dosyc mocno, dolatego pytam, bo wiem ze mi szczerze odpowiecie z punktu widzenia pacjenta... Pytanie jest krotkie- majac wybor i potrzebe oczywiscie- wymieracie kwas jako wypelniacz- substancja zewnatrzpochodna, chociaz teoretycznie bezpieczna- czy wlasne osocze w wersji jednak drozszej...mamatrojki80 wrote:O super, to ja nie wiedziałam, jeśli Cię stać na inwestycję i jest tym zainteresowanie to warto spróbować, medycyna estetyczna bardzo dynamicznie się rozwija, to biznes z perspektywami moim zdaniem.
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo jednak to drugie, bo jakbym juz miala tyle zbednej kasy, zeby ja na plastyke wydawac, to bym sie nie rozdrabniala, tylko zaszalala po calosci. Co innego jesli Ty jako kosmetyczka masz zainwestowac, wtedy mierzysz sily na zamiary po dokladnym zbadaniu rynku.MartaDidi wrote:Tak, masz racje... Ale zastanawiam sie dosyc mocno, dolatego pytam, bo wiem ze mi szczerze odpowiecie z punktu widzenia pacjenta... Pytanie jest krotkie- majac wybor i potrzebe oczywiscie- wymieracie kwas jako wypelniacz- substancja zewnatrzpochodna, chociaz teoretycznie bezpieczna- czy wlasne osocze w wersji jednak drozszej...
To mowilam ja, krycha ze zmywaka
MartaDidi, BISCA, mamatrojki80, moremi, iwcia77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH