35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dermoroller to tortura, zwlaszca do mezoterapii skory glowy... Rzadko stosuje, wole iglowo podac preparat pod skore, ale owszem, taniej 600 zl....chruszczow wrote:moremi, te pierwsze mi się bardzo podobają, dzięki, namierzę
jeśli chodzi o wampirzy lifting to dla mnie też cena zaporowa ale jak masz klientki które zostawiają podobną kasę u Ciebie to na pewno będą woleć naturę
a dermaroller cenowo tak samo wychodzi czy taniej?
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Tak, masz racje... Ale zastanawiam sie dosyc mocno, dolatego pytam, bo wiem ze mi szczerze odpowiecie z punktu widzenia pacjenta... Pytanie jest krotkie- majac wybor i potrzebe oczywiscie- wymieracie kwas jako wypelniacz- substancja zewnatrzpochodna, chociaz teoretycznie bezpieczna- czy wlasne osocze w wersji jednak drozszej...
Jeśli dysponuje taką kasa wybiorę metodę skuteczniejszą (efekty) i bezpieczną dla mnie... moje własne osocze chyba mi nie zaszkodzi
Pytanie jest zasadnicze ile potencjalnych klientek dysponuje takim budżetem...
nick nieaktualny, chruszczow, MartaDidi, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale nie tym wieku.... Kochana!BISCA wrote:Ja tak mysle, ze na 40-tke zafunduje sobie jakis zabieg "odswiezajacy"
Jak na razie, nawet nie mam pojecia, co ie stosuje i jakie koszta.
Liftingi sie jeszcze robi ?
moremi, Simba, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
chruszczow wrote:Ola, zalajkowałam na swoim fikcyjnym koncie fb, mam nadzieje ze fałyszwki też sie liczą?
Wszystko się liczy:)
Dzisiaj w pracy, gdzie nie pojadę wszyscy klienci klikają:)I personel!
Jeszcze tydzień w pracy i powinno być sporo
Wszystkim Wam serdecznie dziękuję!!!!
MartaDidi, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja generalnie nie mam specjalnego problemu ze zmarszczkami. Denerwuja mnie moje powieki-opadajace i nie za jedrne. Z tym bym cos zrobila. Ale chyba pozostaje tyllko korekta powiek

Chyba, ze Marto znasz jakies sposoby?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 15:46
nick nieaktualny, chruszczow, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8