35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dermoroller to tortura, zwlaszca do mezoterapii skory glowy... Rzadko stosuje, wole iglowo podac preparat pod skore, ale owszem, taniej 600 zl....chruszczow wrote:moremi, te pierwsze mi się bardzo podobają, dzięki, namierzę
jeśli chodzi o wampirzy lifting to dla mnie też cena zaporowa ale jak masz klientki które zostawiają podobną kasę u Ciebie to na pewno będą woleć naturę
a dermaroller cenowo tak samo wychodzi czy taniej?
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Tak, masz racje... Ale zastanawiam sie dosyc mocno, dolatego pytam, bo wiem ze mi szczerze odpowiecie z punktu widzenia pacjenta... Pytanie jest krotkie- majac wybor i potrzebe oczywiscie- wymieracie kwas jako wypelniacz- substancja zewnatrzpochodna, chociaz teoretycznie bezpieczna- czy wlasne osocze w wersji jednak drozszej...
Jeśli dysponuje taką kasa wybiorę metodę skuteczniejszą (efekty) i bezpieczną dla mnie... moje własne osocze chyba mi nie zaszkodzi
Pytanie jest zasadnicze ile potencjalnych klientek dysponuje takim budżetem...
stara.krycha, chruszczow, MartaDidi, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale nie tym wieku.... Kochana!BISCA wrote:Ja tak mysle, ze na 40-tke zafunduje sobie jakis zabieg "odswiezajacy"
Jak na razie, nawet nie mam pojecia, co ie stosuje i jakie koszta.
Liftingi sie jeszcze robi ?
moremi, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
chruszczow wrote:Ola, zalajkowałam na swoim fikcyjnym koncie fb, mam nadzieje ze fałyszwki też sie liczą?
Wszystko się liczy:)
Dzisiaj w pracy, gdzie nie pojadę wszyscy klienci klikają:)I personel!
Jeszcze tydzień w pracy i powinno być sporo
Wszystkim Wam serdecznie dziękuję!!!!
MartaDidi, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja generalnie nie mam specjalnego problemu ze zmarszczkami. Denerwuja mnie moje powieki-opadajace i nie za jedrne. Z tym bym cos zrobila. Ale chyba pozostaje tyllko korekta powiek

Chyba, ze Marto znasz jakies sposoby?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 15:46
stara.krycha, chruszczow, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH