35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTy, mnie tez adrenalinka lechce pomalu. Ale czadzior!chruszczow wrote:w kolejke sie pchajo, teraz flodują, nie na temat zagadują, czuje jak mi prolaktyna skacze, tak czy siak nici z tego czuje
Jak na karuzeli za malolata!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak, ale to wzmacnianie dziala na zasadzie bliznowacenia, masz rane i regeneracje- prodty mechanizm. A co do osocza to nie mam wlasnego zdania- czyli popartego empirycznie... Nigdy tego nie robilam, ale...wg producenta nastepuje produkcja nowego kolagenu poprzez aktywowane fibroblasty... Inne zrodla podaja, ze nowy kolagen w ogole nie powstaje... i badz tu czlowieku madrychruszczow wrote:Didi, a powiedz szczerze -pomijając ból zabiegu- tak z ciekawości Twoim zdaniem osocze daje lepsze efekty niż dermaroller (jakoś mi sie te zabiegi kojarzą ze sobą zasadą działania a dermaroller wzmacnia jeszcze chyba włókna kolagenowe z tego wiem)
moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Podziwiam ze juz na samym wstepie mowisz wokolo o ciazy . U mnie wiedzial tylko malz , matka i syn do 12tyg Pozniej reszta dopiero.Ale ja z tych zaboboniastych jestem
Nie mowie wszystkim wokol. Rodzice nie wiedza. Wiedza obce osoby, z ktorymi nie mam kontaktu,
Zofia8
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH