35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNi wiem Zocha jak mnie zycie zniszczy zanim Twego wieku doczlapie, ale z tego, co piszesz, nie jest wcale zleZofia8 wrote:Ja generalnie nie mam specjalnego problemu ze zmarszczkami. Denerwuja mnie moje powieki-opadajace i nie za jedrne. Z tym bym cos zrobila. Ale chyba pozostaje ytlko korekta powiek

iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyObiad robię tzn ziemniaki ze skwarkami i mleko kwaśne. Córka dla reszty spaghetti carbonara
spadam bo mi nie trza na tę stronę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 15:50
stara.krycha, Zofia8, moremi, MartaDidi, Sabina, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Jak komus mowie o ciazy, to jeszcze nie zdarzylo sie, ze zobaczylam zdziwnienie, czy przerazenie albo cos w stylu "taka stara i w ciazy", wiec chyba nie jest zle

Edit: przynajmniej na razie
A i mam taka bombe (czytaj kroste), ze wygladam jak dojrzewajaca nastolatka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 15:51
stara.krycha, moremi, MartaDidi, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
tak, korekta chirurgiczna... sporo moich pacjentek sie poddaje temu zabiegowi. Gorne mozna wielokrotnie i to jest przemysl-laski mowia ze jak na tasmie sie czuly... Jedna wychodzi- nastepna wchodzi...Zofia8 wrote:Ja generalnie nie mam specjalnego problemu ze zmarszczkami. Denerwuja mnie moje powieki-opadajace i nie za jedrne. Z tym bym cos zrobila. Ale chyba pozostaje ytlko korekta powiek

moremi, stara.krycha, Zofia8, iwcia77, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Ale nabijać możeszpeppapig wrote:Obiad robię tzn ziemniaki ze skwarkami i mleko kwaśne. Córka dla reszty spaghetti carbonara
spadam bo mi nie trza na tę stronę 
stara.krycha, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ja bułki upiekłamstara.krycha wrote:co tam ktora dzis upichcila? Temat rzeka zazwyczaj, powinno chycic
dobre wyszły
stara.krycha, Zofia8, mamatrojki80, Simba, Sabina, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Podziwiam ze juz na samym wstepie mowisz wokolo o ciazy . U mnie wiedzial tylko malz , matka i syn do 12tyg Pozniej reszta dopiero.Ale ja z tych zaboboniastych jestemZofia8 wrote:Jak komus mowie o ciazy, to jeszcze nie zdarzylo sie, ze zobaczylam zdziwnienie, czy przerazenie albo cos w stylu "taka stara i w ciazy", wiec chyba nie jest zle

moremi, chruszczow, Natka_79, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-
Spokojnie, to nie z internetem masz w ciążę zajść. Wystarczy jeden figlarny plemnik i chętna komórkachruszczow wrote:fajnie ku#$@# z takim internetem to ja nigdy w te piep#$% ciąże nie zajde
stara.krycha, mamatrojki80, kapturnica, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH