35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jednak najskuteczniejszy, najtanszy i najlatwiejszy (hahahaha) to ODPUSCIC SOBIEchruszczow wrote:heh ja znam inną zabawę w zachodzenie, trzeba iść do nowej pracy, ciunża murowana w pierwszym miesiącu podpisania umowy
moremi, Sabina, paszczakin, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabobon zabobonem ale byłam druga na stronie 7000 i 7777 i się udało

Moremi ja to w sumie jeszcze wchodzę w 2 pary spodni, mam jeszcze kilka na cieplejsze dni ale cos czuje ze szybko kupie jakieś dżinsy ciążowe. Na górę mniej więcej mam co włożyć, będę musiała tylko poszukać pare dłuższych t-shirtow.
stara.krycha, moremi, Aasiula, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Kobietki.... Jade na szkolenie z osocza bogatoplytkowego. Tak z punktu widzenia klient- uslugodawca, co myslicie na ten temat? Korzystacie? Macie zamiar? Tak marketingowo pytam... Bede wdzieczna za odpowiedz...
Aasiula, moremi, mamatrojki80, inessa, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnyAle ze o so chozi?MartaDidi wrote:Witajcie Kobietki.... Jade na szkolenie z osocza bogatoplytkowego. Tak z punktu widzenia klient- uslugodawca, co myslicie na ten temat? Korzystacie? Macie zamiar? Tak marketingowo pytam... Bede wdzieczna za odpowiedz...

Aasiula, moremi, iwcia77, SolarPolar, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam takie czarne i beżowe. Na lato są idealne, bo lekkie i cieniutkie, do tego szybko schną.chruszczow wrote:a masz może linka do tych spodni? moze sobie takie kupie na zachęte:)
http://www.promod.pl/kobiety/spodnie/spodnie-casual/spodnie-damskie-czarny-R2230143001.html
Jeszcze nad tymi się zastanawiam http://www.promod.pl/kobiety/spodnie/spodnie-casual/spodnie-damskie-antracytowy-R2230056003.html
Byłyby na teraz
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Witajcie Kobietki.... Jade na szkolenie z osocza bogatoplytkowego. Tak z punktu widzenia klient- uslugodawca, co myslicie na ten temat? Korzystacie? Macie zamiar? Tak marketingowo pytam... Bede wdzieczna za odpowiedz...

Musiałam sprawdzić co to jest
Marta w kosmetologię też idziesz?
a to dla niezorientowanych :
http://www.drszczyt.pl/zabiegi/medycyna-estetyczna/osocze-bogatoplytkowe/
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To jest ten wampirzy lifting, duzo pacjentek o to pyta, inwestycja na poziomie 10 tys... Dlatego Was pytam, czy kiedykolwiek o tym myslalyscie? To jest alternatywa dla kwasu hialuronowego- regeneracja, biorewitalizacja? Nie wiem czy w to wchodzic?stara.krycha wrote:Ale ze o so chozi?

Aasiula, stara.krycha, moremi, iwcia77, Arwena, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Musiałam wujka google zapytać. Całkiem ciekawe. Zastawiam się jakie są ceny takiej terapii, ale zmarszczki bym potraktowała.MartaDidi wrote:Witajcie Kobietki.... Jade na szkolenie z osocza bogatoplytkowego. Tak z punktu widzenia klient- uslugodawca, co myslicie na ten temat? Korzystacie? Macie zamiar? Tak marketingowo pytam... Bede wdzieczna za odpowiedz...

iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH