X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E no, w takim tempie slimaczym to jakcpota dzis nie bedzie! Do roboty! Juz!

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    heh ja znam inną zabawę w zachodzenie, trzeba iść do nowej pracy, ciunża murowana w pierwszym miesiącu podpisania umowy
    Jednak najskuteczniejszy, najtanszy i najlatwiejszy (hahahaha) to ODPUSCIC SOBIE ;)

moremi, nick nieaktualny, paszczakin, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jednak najskuteczniejszy, najtanszy i najlatwiejszy (hahahaha) to ODPUSCIC SOBIE ;)
    Simba, nie podpuszczaj! ;-)

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Nie potwierdzam nie zaprzeczam. Prosze o usuniecie posta, bo sie przed chlopem ukrywam.

Myslisze ze nie rozpozna Cie po ADHD? ;)

chruszczow, BISCA, moremi, nick nieaktualny, paszczakin, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu dzis faktycznie nedza.
    Ide prasowac

moremi, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie:
    BURSZTYN?????????????????????????????

moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabobon zabobonem ale byłam druga na stronie 7000 i 7777 i się udało ;)
    Moremi ja to w sumie jeszcze wchodzę w 2 pary spodni, mam jeszcze kilka na cieplejsze dni ale cos czuje ze szybko kupie jakieś dżinsy ciążowe. Na górę mniej więcej mam co włożyć, będę musiała tylko poszukać pare dłuższych t-shirtow.

nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko tak zapobiegawczo
    poluje na 8888

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczelam 8874
    Liczy sie ?

moremi lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    ja tylko tak zapobiegawczo
    poluje na 8888
    Zapobiegawczo to sie mozna zabezpieczac, hehe! :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Zaczelam 8874
    Liczy sie ?
    Cos Ty, musza byc same osemki. Nie ma letko!

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty myslisz, ze czemu ja tu sama do siebie pisze? Bo lubie? :-P

moremi lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kobietki.... Jade na szkolenie z osocza bogatoplytkowego. Tak z punktu widzenia klient- uslugodawca, co myslicie na ten temat? Korzystacie? Macie zamiar? Tak marketingowo pytam... Bede wdzieczna za odpowiedz... :-)

Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Witajcie Kobietki.... Jade na szkolenie z osocza bogatoplytkowego. Tak z punktu widzenia klient- uslugodawca, co myslicie na ten temat? Korzystacie? Macie zamiar? Tak marketingowo pytam... Bede wdzieczna za odpowiedz... :-)
    Ale ze o so chozi? :O

Aasiula, moremi, iwcia77, SolarPolar, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toz to sie do usranej smierci zaklikac mozna. Jeszcze cale 14 stron! Nie ma co posladow spinac jednak....

kapturnica lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    a masz może linka do tych spodni? moze sobie takie kupie na zachęte:)
    Ja mam takie czarne i beżowe. Na lato są idealne, bo lekkie i cieniutkie, do tego szybko schną.
    http://www.promod.pl/kobiety/spodnie/spodnie-casual/spodnie-damskie-czarny-R2230143001.html
    Jeszcze nad tymi się zastanawiam http://www.promod.pl/kobiety/spodnie/spodnie-casual/spodnie-damskie-antracytowy-R2230056003.html
    Byłyby na teraz :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:

Musiałam sprawdzić co to jest :-) Marta w kosmetologię też idziesz?

a to dla niezorientowanych :

http://www.drszczyt.pl/zabiegi/medycyna-estetyczna/osocze-bogatoplytkowe/

:-)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ale ze o so chozi? :O
    To jest ten wampirzy lifting, duzo pacjentek o to pyta, inwestycja na poziomie 10 tys... Dlatego Was pytam, czy kiedykolwiek o tym myslalyscie? To jest alternatywa dla kwasu hialuronowego- regeneracja, biorewitalizacja? Nie wiem czy w to wchodzic?

Aasiula, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Musiałam wujka google zapytać. Całkiem ciekawe. Zastawiam się jakie są ceny takiej terapii, ale zmarszczki bym potraktowała.

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym linku od mamy3 pisza, ze w ciazy tego sie nie robi, wiec nie wiem Marta, czy tu klientki znajdziesz? Chyba ze te rozpakowane?

MartaDidi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8699 8700 8701 8702 8703 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ