35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jednak najskuteczniejszy, najtanszy i najlatwiejszy (hahahaha) to ODPUSCIC SOBIEchruszczow wrote:heh ja znam inną zabawę w zachodzenie, trzeba iść do nowej pracy, ciunża murowana w pierwszym miesiącu podpisania umowy
moremi, nick nieaktualny, paszczakin, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Nie potwierdzam nie zaprzeczam. Prosze o usuniecie posta, bo sie przed chlopem ukrywam.
Myslisze ze nie rozpozna Cie po ADHD?
chruszczow, BISCA, moremi, nick nieaktualny, paszczakin, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zabobon zabobonem ale byłam druga na stronie 7000 i 7777 i się udało

Moremi ja to w sumie jeszcze wchodzę w 2 pary spodni, mam jeszcze kilka na cieplejsze dni ale cos czuje ze szybko kupie jakieś dżinsy ciążowe. Na górę mniej więcej mam co włożyć, będę musiała tylko poszukać pare dłuższych t-shirtow.
nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Kobietki.... Jade na szkolenie z osocza bogatoplytkowego. Tak z punktu widzenia klient- uslugodawca, co myslicie na ten temat? Korzystacie? Macie zamiar? Tak marketingowo pytam... Bede wdzieczna za odpowiedz...
Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnyAle ze o so chozi?MartaDidi wrote:Witajcie Kobietki.... Jade na szkolenie z osocza bogatoplytkowego. Tak z punktu widzenia klient- uslugodawca, co myslicie na ten temat? Korzystacie? Macie zamiar? Tak marketingowo pytam... Bede wdzieczna za odpowiedz...

Aasiula, moremi, iwcia77, SolarPolar, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam takie czarne i beżowe. Na lato są idealne, bo lekkie i cieniutkie, do tego szybko schną.chruszczow wrote:a masz może linka do tych spodni? moze sobie takie kupie na zachęte:)
http://www.promod.pl/kobiety/spodnie/spodnie-casual/spodnie-damskie-czarny-R2230143001.html
Jeszcze nad tymi się zastanawiam http://www.promod.pl/kobiety/spodnie/spodnie-casual/spodnie-damskie-antracytowy-R2230056003.html
Byłyby na teraz
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Witajcie Kobietki.... Jade na szkolenie z osocza bogatoplytkowego. Tak z punktu widzenia klient- uslugodawca, co myslicie na ten temat? Korzystacie? Macie zamiar? Tak marketingowo pytam... Bede wdzieczna za odpowiedz...

Musiałam sprawdzić co to jest
Marta w kosmetologię też idziesz?
a to dla niezorientowanych :
http://www.drszczyt.pl/zabiegi/medycyna-estetyczna/osocze-bogatoplytkowe/
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To jest ten wampirzy lifting, duzo pacjentek o to pyta, inwestycja na poziomie 10 tys... Dlatego Was pytam, czy kiedykolwiek o tym myslalyscie? To jest alternatywa dla kwasu hialuronowego- regeneracja, biorewitalizacja? Nie wiem czy w to wchodzic?stara.krycha wrote:Ale ze o so chozi?

Aasiula, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Musiałam wujka google zapytać. Całkiem ciekawe. Zastawiam się jakie są ceny takiej terapii, ale zmarszczki bym potraktowała.MartaDidi wrote:Witajcie Kobietki.... Jade na szkolenie z osocza bogatoplytkowego. Tak z punktu widzenia klient- uslugodawca, co myslicie na ten temat? Korzystacie? Macie zamiar? Tak marketingowo pytam... Bede wdzieczna za odpowiedz...

iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny