35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStrata czasu!!!!!!!!!!!!! Nie idz na ten film.Magdala wrote:Dziendoberek ze slonecznego acz chlodnego Londonu.
Sabcia no szkoda no.
Arwena moc zyczen przesylam zeby sie spelnilo.
Ja dzis wyjatkowo w pracy bo dzieci jeszcze wakacje wiosenne maja. Normalnie piatki mam wolne. I nie chce mi sie dzis pracowac ze hej.
Apteki pol zazylam drugie pol wieczorem. Jutro wybieram sie na krew. ZOSIA! jak tam dojechac bo to daleko chyba na kod patrzac.
To na razie tyle. Aaa wybieramy sie do kina na szybkich i wscieklych 18;-) Maly tak prosi. -
nick nieaktualnyA tak w ogole to witam po szychcie. Oficjalnie otwieram lyk-end! Nareszcie!
Jesli chodzi o moj bol glowy, przeszlo jak reka odjal w momencie, gdy zamknelam za soba drzwi wychodzac z roboty...
Zofia8, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak w jackpocie, za cztery takie same ma sie bonusa. U nas ciaze rozdaja. Warto grac moim zdaniem!chruszczow wrote:dziewczyny bo ja jestem nowa, są jakieś nagrody za zgarnięcie czterech ósemek?
moremi, Aasiula, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wpadam tylko zameldowac, ze jestm po wizycie. Wszystko ok. Ruszamy ze stymulacja

Wieczorem pierwszy zastrzyk. Nie boje sie wcale.
Jak wszystko pojdzie wg planu, punkcja 30/04
w koncu, w koncu, w koncu !!!! Bo od teo czekania rzygac mi sie chce
Na razie, mam duzo roboty
stara.krycha, mamatrojki80, moremi, Simba, paszczakin, Sabina, Zofia8, kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, anna maria, Magdala, gosia7122, iwcia77, Krakonka, SolarPolar, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBede kciukac przez najblizsze 28 dni non stop!BISCA wrote:Wpadam tylko zameldowac, ze jestm po wizycie. Wszystko ok. Ruszamy ze stymulacja

Wieczorem pierwszy zastrzyk. Nie boje sie wcale.
Jak wszystko pojdzie wg planu, punkcja 30/04
w koncu, w koncu, w koncu !!!! Bo od teo czekania rzygac mi sie chce
Na razie, mam duzo roboty
BISCA, chruszczow, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Takie forumowe zabobonychruszczow wrote:dziewczyny bo ja jestem nowa, są jakieś nagrody za zgarnięcie czterech ósemek?
za 9000 to już murowana cionża 
stara.krycha, Aasiula, Simba, BISCA, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Szczyt lenistwa: nie chce mi się do sklepu po bułki iść, to sobie zrobiłam ciasto i czekają na wyrośnięcie
stara.krycha, mamatrojki80, Aasiula, Simba, Sabina, BISCA, Zofia8, kapturnica, gretka, Magdala, gosia7122, iwcia77, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH