35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja teżpaszczakin wrote:O tu ja jestem "wierzaca".. Też Wit D zaczęłam brać przed IVF i paczcie jak poszlo.. Klinika w tamtym czasie robiła badania o wpływie poziomu Wit D na płodność
Simba lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
zawin go w twoj szlafroczek, becik, kocyk, recznik i trzymaj na rekach az zasnie a potem go powoli odlozpaszczakin wrote:Ja odczytuje 20stron wiec wybaczcie poślizg. W międzyczasie jakaś matka może mi powiedzieć Jak odłożyć śpiącego na mnie noworodka do łóżka tak, żeby się nie obudził i nie wydarl?
Wczora się dało a dziś ryk..
kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
bo kazdy Tamagoczi ma inne oprogramowaniepaszczakin wrote:Slash, je jestem 100% bardziej zadowolona, że on jest na zewnątrz. Tylko jeszcze się nauczyć obsługi musze, instrukcji chamy nie zalaczyli..
kkisia, kapturnica, stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, chruszczow, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
moj Ivo to samo, spal na mnie jak chcial i nie mam z nim problemy zeby spal w kolysce.anna maria wrote:Helka spala na mnie dosc dlugo ,ale jak ja do lozeczka odstawialam to nie robila problemow

we wloszech nauki sa takie ze do 6 miesiaca zycia nie mam mowy o rozpieszczaniu, ze to jest taki proces po narodzinach , ze dziecko ma sie przyzwyczic do zycia poza macica matki, wszystko jest dla niego nowe, obce- tylko zapach, cieplo , glos i rytm serca matki sa znajome i go uspokajaja dlatego tak lubi spac na klacie
nazwe podam po wlosku bo nie wiem jak przelozyc na polski -ESOGESTAZIONE- TO TEN proces, ktory przechodzi dziecko po narodzinach, jest normalny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 00:31
megan8, paszczakin, gretka, kkisia, moremi, Magdala, chruszczow lubią tę wiadomość
-
tak wogole to nie widzialam dzieciow karkowki i mamy3 i to nie z mojej winy tylko mi neta odcieli
a tak bardzo chcialam z wami wieczorkiem posiedziec 
Bisca- jak przestane karmic to wpadne pod ten twoj parasol z jakims dobrym Amarone
ide lulu , bo jutro o 9 bilans 3 miesieczy- w koncu sie dowiem ile mierzy ten moj Ivutek
dobranoc
megan8, paszczakin, gretka, kkisia, moremi, Krakonka, BISCA, ComeToMeBaby, Elfik, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja w tej pozycji zostalam przez kilka miesiecy. Dziecko chce czuc matke- no trudno.paszczakin wrote:Ja odczytuje 20stron wiec wybaczcie poślizg. W międzyczasie jakaś matka może mi powiedzieć Jak odłożyć śpiącego na mnie noworodka do łóżka tak, żeby się nie obudził i nie wydarl?
Wczora się dało a dziś ryk..
kkisia, iwcia77, moremi, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szkoda wielka, a tak dobrze to wygladalo!Sabina wrote:Witam
Chciałam poinformować, że dziś pięknie wysikalam jedną kreche. Mogę iść ze spokojem ducha do laryngologa po antybiotyk na moje gardło.
Cóż nie udało się.
kkisia, Sabina, Aasiula, Krakonka, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry. Melduje, ze leczenia wczoraj nie bylo, bo byl wkurw, przez co pewnie prolaktyna mi w kosmos wyjabela i ciazy z tego tez nie bedzie. Ide sie wyzyc w robocie. Milego dnia!
kkisia, Sabina, iwcia77, Aasiula, moremi, paszczakin, ComeToMeBaby, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:O tu ja jestem "wierzaca".. Też Wit D zaczęłam brać przed IVF i paczcie jak poszlo.. Klinika w tamtym czasie robiła badania o wpływie poziomu Wit D na płodność
Paszcza a w ciazy ile vit d bralas?
PS. Te wspaniale pierwsze wspomnienia z Kartoflem zostana z Toba na zawsze.
Zofia8
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH