X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    O tu ja jestem "wierzaca".. Też Wit D zaczęłam brać przed IVF i paczcie jak poszlo.. Klinika w tamtym czasie robiła badania o wpływie poziomu Wit D na płodność
    To ja też :-)

Simba lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja odczytuje 20stron wiec wybaczcie poślizg. W międzyczasie jakaś matka może mi powiedzieć Jak odłożyć śpiącego na mnie noworodka do łóżka tak, żeby się nie obudził i nie wydarl?
    Wczora się dało a dziś ryk..
    zawin go w twoj szlafroczek, becik, kocyk, recznik i trzymaj na rekach az zasnie a potem go powoli odloz :)

nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Slash, je jestem 100% bardziej zadowolona, że on jest na zewnątrz. Tylko jeszcze się nauczyć obsługi musze, instrukcji chamy nie zalaczyli..
    bo kazdy Tamagoczi ma inne oprogramowanie ;D

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, chruszczow, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Helka spala na mnie dosc dlugo ,ale jak ja do lozeczka odstawialam to nie robila problemow :-)
    moj Ivo to samo, spal na mnie jak chcial i nie mam z nim problemy zeby spal w kolysce.

we wloszech nauki sa takie ze do 6 miesiaca zycia nie mam mowy o rozpieszczaniu, ze to jest taki proces po narodzinach , ze dziecko ma sie przyzwyczic do zycia poza macica matki, wszystko jest dla niego nowe, obce- tylko zapach, cieplo , glos i rytm serca matki sa znajome i go uspokajaja dlatego tak lubi spac na klacie :) nazwe podam po wlosku bo nie wiem jak przelozyc na polski -ESOGESTAZIONE- TO TEN proces, ktory przechodzi dziecko po narodzinach, jest normalny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 00:31

megan8, paszczakin, gretka, nick nieaktualny, moremi, Magdala, chruszczow lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wogole to nie widzialam dzieciow karkowki i mamy3 i to nie z mojej winy tylko mi neta odcieli :( a tak bardzo chcialam z wami wieczorkiem posiedziec :(

Bisca- jak przestane karmic to wpadne pod ten twoj parasol z jakims dobrym Amarone ;D

ide lulu , bo jutro o 9 bilans 3 miesieczy- w koncu sie dowiem ile mierzy ten moj Ivutek :)
    dobranoc :)

megan8, paszczakin, gretka, nick nieaktualny, moremi, Krakonka, BISCA, ComeToMeBaby, Elfik, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 05:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Malgosie znaczy sie :-)
    )

Sorry Krakonko.To zmeczenie :-)

Zofia8
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Nie. 1mg = 40 000jm
    Racja!

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Trunki sie chlodza, ale uwaga bo ksiondz przylazl. Umowimy sie jak pojdzie na kebaba, bo cza bedzie sie z chlania spowiadac ;)
    Cos ty ksiondz Andżej to pierwszy moczymorda!!

nick nieaktualny, iwcia77, moremi, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja odczytuje 20stron wiec wybaczcie poślizg. W międzyczasie jakaś matka może mi powiedzieć Jak odłożyć śpiącego na mnie noworodka do łóżka tak, żeby się nie obudził i nie wydarl?
    Wczora się dało a dziś ryk..
    Ja w tej pozycji zostalam przez kilka miesiecy. Dziecko chce czuc matke- no trudno.

nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Elfik, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Chciałam poinformować, że dziś pięknie wysikalam jedną kreche. Mogę iść ze spokojem ducha do laryngologa po antybiotyk na moje gardło.
    Cóż nie udało się.

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam

Chciałam poinformować, że dziś pięknie wysikalam jedną kreche. Mogę iść ze spokojem ducha do laryngologa po antybiotyk na moje gardło.
    Cóż nie udało się.
    Szkoda wielka, a tak dobrze to wygladalo!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Krakonka, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Szkoda wielka, a tak dobrze to wygladalo!
    Mi też przykro. Trudno. Wyżej dupy nie podskoczysz

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabbcia a ktory dzis dzien po ovu masz ???
    Dzien bry wogole...

Edit.Juz widze..Ehh tulam <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 06:49

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Melduje, ze leczenia wczoraj nie bylo, bo byl wkurw, przez co pewnie prolaktyna mi w kosmos wyjabela i ciazy z tego tez nie bedzie. Ide sie wyzyc w robocie. Milego dnia!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, moremi, paszczakin, ComeToMeBaby, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Bravo! Maz wrocil, rano bzyk, o 14 mam cytologie - isc?

nick nieaktualny, iwcia77, Krakonka, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :) Spełnienia marzeń <3

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Reni, mnie obsługa takiego 6 miesięcy plus juz nie przeraża.. Ale takie małe, niekumate.. Strach!
    Już leży na moim łóżku.. Niech leży, ja się kimne w dziecięcym, nie zaryzykuję przenoszenia.. ;)
    W dziciecym? Wy juz doma?! :O

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    O tu ja jestem "wierzaca".. Też Wit D zaczęłam brać przed IVF i paczcie jak poszlo.. Klinika w tamtym czasie robiła badania o wpływie poziomu Wit D na płodność

Paszcza a w ciazy ile vit d bralas?

PS. Te wspaniale pierwsze wspomnienia z Kartoflem zostana z Toba na zawsze.

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:

Nie :-(

SolarPolar, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja bym owolala , wynik moze być bledny
    Ale to moje zdanie :)

nick nieaktualny, SolarPolar, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 8691 8692 8693 8694 8695 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ