35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
i zrobiło się groźnie..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a9b0cf7e0e4.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 11:27
kapturnica, mamatrojki80, moremi, kkisia, gretka, peppapig, dorbie, Dziobak, Aasiula, Elfik, mysza1975, ComeToMeBaby, iwcia77, Krakonka, stara.krycha, chruszczow, Arwena, BISCA, Sabina, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kapta
ja wiem co to kosmówka. To właśnie ona mi się odklejała
to pytanie było dlatego, że byłam pod takim wrażeniem skaczącego dziecia, że nie pytalam
Co do płci to przyjmiemy co dadzą i żadne z nas nie ma preferencji. Mamy swoje typy imion i jezeli będzie chłopiec, to będzie... Adama dziewczynka Ania
Jakie pikne imiona!moremi, kapturnica, peppapig, kkisia, Dziobak, Aasiula, Elfik, iwcia77, Mala79, chruszczow, Sabina lubią tę wiadomość
-
uff doczytalam, ale teraz metlik....
w moim roczniku najwiecej chyba Monik bylo ( w liceum 6!)teraz chyba tego imenia nie wybieraja...
no dawno to nieslubne dzieci przerabane mialy nie dosc ze ksiadz laskawie ochrzcil ,to jeszce jakies pietnujace wybieral
i np tesc mojej ciotki mial imie Pankracy, jak bylam dzieckiem to mnieto bardzo smieszylo jak jego zona mowila"moj Pankracek" wiadomo z jakim programem sie dziecku kojarzylomoremi, dorbie, Reni, peppapig, kkisia, Dziobak, Aasiula, Elfik, iwcia77, chruszczow, Arwena, BISCA, Sabina, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
gretka -
Laski a slyszalyscie o przelewaniu dziecka bialkiem jaja hehehe
CYTUJE kwietniowki of kurse
Hwesta jeśli chcesz mogę podać ci sposób na przelewanie jajka. Ja tak robiłam z młodym, albo obcierałam czoło.
Weź szklanke wody do połowy pełną, białko z jajka w 2 szklance i nad głową niuńki przelej białko do szklanki z wodą. Szklanka pod łóżeczko bądź miejsce gdzie śpi na 24 h. Szczerze nie jestem przesądna ale u nas skutkowało.
Obcieranie czoła - liżesz czoło dzieciątka i spluwasz przez ramie na tzw 3 strony świata.( 3 razy)
Tylko czemu na 3strony jak swiat ma 4 ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 11:50
moremi, gretka, peppapig, dorbie, kkisia, Aasiula, Elfik, iwcia77, chruszczow, Arwena, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Laski a slyszalyscie o przelewaniu dziecka bialkiem jaja hehehe
CYTUJE kwietniowki of kurse
Hwesta jeśli chcesz mogę podać ci sposób na przelewanie jajka. Ja tak robiłam z młodym, albo obcierałam czoło.
Weź szklanke wody do połowy pełną, białko z jajka w 2 szklance i nad głową niuńki przelej białko do szklanki z wodą. Szklanka pod łóżeczko bądź miejsce gdzie śpi na 24 h. Szczerze nie jestem przesądna ale u nas skutkowało.
Obcieranie czoła - liżesz czoło dzieciątka i spluwasz przez ramie na tzw 3 strony świata.( 3 razy)
Tylko czemu na 3strony jak swiat ma 4 ???Dziobak, Elfik, mysza1975, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Peppa, to teraz będę się głowiła jak Twój ma na imię... Cóżeś uczyniła?!
chce być anonimowa hehe jak ja bym jeszcze to Adela miała na pierwsze to razem niezły cyrk.
moremi, kkisia, iwcia77, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:sorki no nie mogę ujawnić
chce być anonimowa hehe jak ja bym jeszcze to Adela miała na pierwsze to razem niezły cyrk.
kapturnica, peppapig, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Peppa no bez jaj i lekkich przesad , myslisz ze twoj chlop ma tylko takie imie w PL ?? hehehe
Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyU mnie przy pierwszej ciązy miał być Jakub albo Kasia, przy drugiej Hubert albo Kasia, no i gdzie ta Kasia?
A Huberta to długo wybieraliśmy. Podobało mi się strasznie Mieszko albo Miłosz, Mateusz, Szymon, Mikołaj, Jan - te ostatnie strasznie popularne.
Moi chłopcy maja na drugie Jan, obajmoremi, kapturnica, megan8, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapta a potem się dziwi taki zacofany człowiek, że ląduje na Bekach
jaki to trzeba mieć mały mózg, żeby wierzyć w takie zabobony
moremi, kapturnica, Aasiula, dorbie, peppapig, kkisia, iwcia77, stara.krycha, chruszczow, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny