X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    McGiver też fajnie... ale to chyba nazwisko, Bond też pudło ;-)

iwcia77, chruszczow, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    a Olga? co sadzicie?
    mnie sie podoba, ale mojemu m niestety nie
    a mam super kolezanke o tym imieniu od"zerowki"

gretka
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i zrobiło się groźnie..

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a9b0cf7e0e4.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 11:27

kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, Aasiula, Elfik, mysza1975, ComeToMeBaby, iwcia77, Krakonka, nick nieaktualny, chruszczow, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kapta :-D ja wiem co to kosmówka. To właśnie ona mi się odklejała ;-) to pytanie było dlatego, że byłam pod takim wrażeniem skaczącego dziecia, że nie pytalam B-)
    Co do płci to przyjmiemy co dadzą i żadne z nas nie ma preferencji. Mamy swoje typy imion i jezeli będzie chłopiec, to będzie... Adam ;-) a dziewczynka Ania ;-)

Jakie pikne imiona!

moremi, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, Aasiula, Elfik, iwcia77, nick nieaktualny, chruszczow, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Jakie pikne imiona!
    Wiedziałam, że Tobie się spodobają ;-)

kapturnica, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff doczytalam, ale teraz metlik....
    w moim roczniku najwiecej chyba Monik bylo ( w liceum 6!)teraz chyba tego imenia nie wybieraja...
    no dawno to nieslubne dzieci przerabane mialy nie dosc ze ksiadz laskawie ochrzcil ,to jeszce jakies pietnujace wybieral
    i np tesc mojej ciotki mial imie Pankracy, jak bylam dzieckiem to mnieto bardzo smieszylo jak jego zona mowila"moj Pankracek" wiadomo z jakim programem sie dziecku kojarzylo ;-)

moremi, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, Aasiula, Elfik, iwcia77, chruszczow, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski a slyszalyscie o przelewaniu dziecka bialkiem jaja hehehe

CYTUJE kwietniowki of kurse XD

Hwesta jeśli chcesz mogę podać ci sposób na przelewanie jajka. Ja tak robiłam z młodym, albo obcierałam czoło.
    Weź szklanke wody do połowy pełną, białko z jajka w 2 szklance i nad głową niuńki przelej białko do szklanki z wodą. Szklanka pod łóżeczko bądź miejsce gdzie śpi na 24 h. Szczerze nie jestem przesądna ale u nas skutkowało.
    Obcieranie czoła - liżesz czoło dzieciątka i spluwasz przez ramie na tzw 3 strony świata.( 3 razy)

Tylko czemu na 3strony jak swiat ma 4 ??? o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 11:50

moremi, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Elfik, iwcia77, chruszczow, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Laski a slyszalyscie o przelewaniu dziecka bialkiem jaja hehehe

CYTUJE kwietniowki of kurse XD

Hwesta jeśli chcesz mogę podać ci sposób na przelewanie jajka. Ja tak robiłam z młodym, albo obcierałam czoło.
    Weź szklanke wody do połowy pełną, białko z jajka w 2 szklance i nad głową niuńki przelej białko do szklanki z wodą. Szklanka pod łóżeczko bądź miejsce gdzie śpi na 24 h. Szczerze nie jestem przesądna ale u nas skutkowało.
    Obcieranie czoła - liżesz czoło dzieciątka i spluwasz przez ramie na tzw 3 strony świata.( 3 razy)

Tylko czemu na 3strony jak swiat ma 4 ??? o.O
    To ja znam sposób z Maczety. Rozbijasz cale jajko pod łóżkiem i na drugi dzień masz sadzone. Powaga. Ogladałyscie Maczetę?

Dziobak, Elfik, mysza1975, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm w tym spisie imion jaet Karen jako meskie...ja zawsze myslalam ze to dla dziewczyny....

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie. To jest imię.
    Tak samo jak Magda nie musi być Magdaleną.
    I tak samo Kuba ni emusi być Jakubem
    Ale my mamy Jakuba

moremi, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Peppa, to teraz będę się głowiła jak Twój ma na imię... Cóżeś uczyniła?!
    sorki no nie mogę ujawnić:-) chce być anonimowa hehe jak ja bym jeszcze to Adela miała na pierwsze to razem niezły cyrk.

moremi, nick nieaktualny, iwcia77, chruszczow lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa no bez jaj i lekkich przesad , myslisz ze twoj chlop ma tylko takie imie w PL ?? hehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 12:00

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    sorki no nie mogę ujawnić:-) chce być anonimowa hehe jak ja bym jeszcze to Adela miała na pierwsze to razem niezły cyrk.
    A to takie imię, że jest jedno w Polsce? ;-)

kapturnica, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Peppa no bez jaj i lekkich przesad , myslisz ze twoj chlop ma tylko takie imie w PL ?? hehehe
    A ja rozumiem. Myślibora znam jednego. No która jesszcze zna Myślibora?

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przy pierwszej ciązy miał być Jakub albo Kasia, przy drugiej Hubert albo Kasia, no i gdzie ta Kasia?
    A Huberta to długo wybieraliśmy. Podobało mi się strasznie Mieszko albo Miłosz, Mateusz, Szymon, Mikołaj, Jan - te ostatnie strasznie popularne.
    Moi chłopcy maja na drugie Jan, obaj

moremi, kapturnica, megan8, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    He, he, w tym samym czasie pisałysmy ;-)

kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta a potem się dziwi taki zacofany człowiek, że ląduje na Bekach
    jaki to trzeba mieć mały mózg, żeby wierzyć w takie zabobony

moremi, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, chruszczow, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale wiesz bialko , woda, lizanie powiek I kurwwa czujesz sie jak na zajeciach w hogwarcie *czy jak to sie pisze* XD

nick nieaktualny, Aasiula, Reni, moremi, Elfik, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    He, he, w tym samym czasie pisałysmy ;-)
    myślę że ma bardzo oryginalne imię a że mieszkam na zadupiu, pewnie jedyne takie we wsi :D

iwcia77, chruszczow lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, Ty masz już zaraz połowinki :-) Ale szybko
    A jak z Twoim lotem do Anglii w lato?

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 8779 8780 8781 8782 8783 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ