X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peepa ale kto wie z jakiej wsi ty jestes heheheh nie wpadajmy w paranoje .Nikt chyba nie bedzie szukal wlasciciela oryginalnego imienia 8)

mamatrojki80, moremi, peppapig, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kapta, Ty masz już zaraz połowinki :-) Ale szybko
    A jak z Twoim lotem do Anglii w lato?
    Polatane 8). Musialabym leciec koncem czerwca lub poczatkiem lipca.A ze ja wole dmuchac na zimne to odpuscilam...

Elfik, iwcia77, chruszczow lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa no wierzyc mi sie nie chce że laski robia takie rzeczy :0

Elfik, peppapig lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Bravo. Mam zamrozonego devolaja. Jak go zrobić, żeby bym chrupiacy i gorący w srodku, a nie gumowy i zimny? Rozmrozic najpierw, a potem co?
    Proszę tylko o poważne odpowiedzi.
    Z poważaniem.
    Devolajowa ignorancja.

moremi, iwcia77, Arwena, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kurwa no wierzyc mi sie nie chce że laski robia takie rzeczy :0
    Heh 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Polatane 8). Musialabym leciec koncem czerwca lub poczatkiem lipca.A ze ja wole dmuchac na zimne to odpuscilam...
    Nie cykaj. Ja lecialam mniej niz miesiąc przed porodem. Jak nie lecisz do Australii to nawet nie zauwazysz, ze juz wyladowalas.

moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a może Bronka ;-)
    powiem mojemu mężowi, że będzie Bronka od bohaterki z "Daleko od szosy" ;-)
    ciekawe czy zepchnąłby mnie ze schodów ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58e8151f3611.jpg

" a ja tu sama, jak ta sztacheta z plota wyrwana" -moj ulubiony tekst z tego serialu :-)

Reni, Elfik, chruszczow, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Drogie Bravo. Mam zamrozonego devolaja. Jak go zrobić, żeby bym chrupiacy i gorący w srodku, a nie gumowy i zimny? Rozmrozic najpierw, a potem co?
    Proszę tylko o poważne odpowiedzi.
    Z poważaniem.
    Devolajowa ignorancja.
    Ale swiezy czy upieczony już?

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ale swiezy czy upieczony już?
    Zrobiony. Opanierowany, usmazony i zamrozony.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie cykaj. Ja lecialam mniej niz miesiąc przed porodem. Jak nie lecisz do Australii to nawet nie zauwazysz, ze juz wyladowalas.
    Nie chodzi o sam lot..Musze na lotnisko sama dojechac a to ponad 2i pol godz samochodem.No i plan byl na zwiedzanie a nie siedzenie tylko w jednym miejscu, jakos nie widze sie deeptajaca kilka godzin z brzuchem po muzeach , czy latajaca z metra do metra.Rok temu nogi mi do dupy wlazily a co b bylo teraz heheheh.To wole odpuscic i poleciec za rok lub 2

EDIT-a sis przyleci do Pl w polowie lipca na 2tygodnie to sie zdaze nia nacieszyc 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 12:43

Aasiula, moremi, Elfik, kkisia, iwcia77, chruszczow, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ni masz.
    W Gamecie powiedzieli, że nawet do czterech tygodni czekają na wyniki..:(
    to ja się nie nastawiam na szybciej...
    szkoda, bo czas leci..
    w każdym sensie..

cholernie dlugo :-(

Elfik lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze jak robie devolaje a jest ich zawsze ok 30
    To mroze ale swieze, pozniej odmrazam I normalnie smaze na glebokim tluszczu . ;)

iwcia77, chruszczow lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A to nie wiem :/

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie chodzi o sam lot..Musze na lotnisko sama dojechac a to ponad 2i pol godz samochodem.No i plan byl na zwiedzanie a nie siedzenie tylko w jednym miejscu, jakos nie widze sie deeptajaca kilka godzin z brzuchem po muzeach , czy latajaca z metra do metra.Rok temu nogi mi do dupy wlazily a co b bylo teraz heheheh.To wole odpuscic i poleciec za rok lub 2
    Za rok. Optymistka. ;-)
    Myśmy zrobili wyprawę do Londka jak byłam pod koniec 5 miesiąca, nogi mi w d... wchodzily, ale było super, bo pozwiedzalismy sporo.
    Zależy jak się czujesz, psychicznie tez. Ja w 8 miesiacu polecialam jeszcze na koncert Bródki, bo wiedziałam, ze na takie imprezy to raczej szybko nie trafie. ;-)

moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Som jeszcze jakieś inne kucharki?? Help!

peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Rozmrozic je i na porzadnie rozgrzany olej najlepiej ryzowy dac ,tak by kolo polowy byly zanurzone w tluszczu.Ladnie sie zrumienia a i w srodku usmaza rozwneiz 8) Ja tak robie z mrozonymi

Dziobak, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Za rok. Optymistka. ;-)
    Myśmy zrobili wyprawę do Londka jak byłam pod koniec 5 miesiąca, nogi mi w d... wchodzily, ale było super, bo pozwiedzalismy sporo.
    Zależy jak się czujesz, psychicznie tez. Ja w 8 miesiacu polecialam jeszcze na koncert Bródki, bo wiedziałam, ze na takie imprezy to raczej szybko nie trafie. ;-)
    Nie niszcz moich marzen 8) Mam zamiara poleciec sama z mlodym tylko za rok no dobra kurwa minimum2 XD Malz zostanie wetdy z dzieciorem..
    No w 5tym jestem daloby rade pewnie ejszcze ale za jakies 2miesiace mogloby mi byc juz lekko ciezko..Niestety tak tam jest ze zeby cos zwiedzic trza sie wystac w chuj w kolejkach i ołazic .Ale mysle ,ze damy rade kiedys 8)

Elfik, Dziobak, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff.Nadrobilam. Alescie naprodukowaly :-) a ja chcialam jak najszybciej dobic sie do wpisu Magdali. Widze jednak, ze sie nie odezwala.

iwcia77 lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przed chwila wrocilam z nieplanowanej wycieczki do Londyna. Rano zauwazylam, ze mam ostatnia no spe. To znaczy myslalam, ze mam jeszcze cale opakowanie, ale okazalo sie puste.
    Najwazniejsze, ze ja zdobylam :-)

Elfik, kapturnica, Aasiula, chruszczow, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie niszcz moich marzen 8) Mam zamiara poleciec sama z mlodym tylko za rok no dobra kurwa minimum2 XD Malz zostanie wetdy z dzieciorem..
    No w 5tym jestem daloby rade pewnie ejszcze ale za jakies 2miesiace mogloby mi byc juz lekko ciezko..Niestety tak tam jest ze zeby cos zwiedzic trza sie wystac w chuj w kolejkach i ołazic .Ale mysle ,ze damy rade kiedys 8)
    Kochana, nigdzie nie stalam w kolejce. Na brzuch wchodzilismy wszędzie od razu. To ludzki kraj, respektuja ciezarne. ;-) Ale lazenia było, nie powiem.

moremi, Elfik, kkisia, megan8, Aasiula, iwcia77, chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 8780 8781 8782 8783 8784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ