35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Kapta, Ty masz już zaraz połowinki
Ale szybko
A jak z Twoim lotem do Anglii w lato?. Musialabym leciec koncem czerwca lub poczatkiem lipca.A ze ja wole dmuchac na zimne to odpuscilam...
Elfik, iwcia77, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Drogie Bravo. Mam zamrozonego devolaja. Jak go zrobić, żeby bym chrupiacy i gorący w srodku, a nie gumowy i zimny? Rozmrozic najpierw, a potem co?
Proszę tylko o poważne odpowiedzi.
Z poważaniem.
Devolajowa ignorancja.moremi, iwcia77, Arwena, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Polatane
. Musialabym leciec koncem czerwca lub poczatkiem lipca.A ze ja wole dmuchac na zimne to odpuscilam...
moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a może Bronka
powiem mojemu mężowi, że będzie Bronka od bohaterki z "Daleko od szosy"
ciekawe czy zepchnąłby mnie ze schodów
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58e8151f3611.jpg
" a ja tu sama, jak ta sztacheta z plota wyrwana" -moj ulubiony tekst z tego serialu
Reni, Elfik, chruszczow, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Dziobak wrote:Drogie Bravo. Mam zamrozonego devolaja. Jak go zrobić, żeby bym chrupiacy i gorący w srodku, a nie gumowy i zimny? Rozmrozic najpierw, a potem co?
Proszę tylko o poważne odpowiedzi.
Z poważaniem.
Devolajowa ignorancja.
-
Dziobak wrote:Nie cykaj. Ja lecialam mniej niz miesiąc przed porodem. Jak nie lecisz do Australii to nawet nie zauwazysz, ze juz wyladowalas.
EDIT-a sis przyleci do Pl w polowie lipca na 2tygodnie to sie zdaze nia nacieszycWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 12:43
Aasiula, moremi, Elfik, kkisia, iwcia77, chruszczow, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie chodzi o sam lot..Musze na lotnisko sama dojechac a to ponad 2i pol godz samochodem.No i plan byl na zwiedzanie a nie siedzenie tylko w jednym miejscu, jakos nie widze sie deeptajaca kilka godzin z brzuchem po muzeach , czy latajaca z metra do metra.Rok temu nogi mi do dupy wlazily a co b bylo teraz heheheh.To wole odpuscic i poleciec za rok lub 2
Myśmy zrobili wyprawę do Londka jak byłam pod koniec 5 miesiąca, nogi mi w d... wchodzily, ale było super, bo pozwiedzalismy sporo.
Zależy jak się czujesz, psychicznie tez. Ja w 8 miesiacu polecialam jeszcze na koncert Bródki, bo wiedziałam, ze na takie imprezy to raczej szybko nie trafie.moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Zrobiony. Opanierowany, usmazony i zamrozony.
Ja tak robie z mrozonymi
Dziobak, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Za rok. Optymistka.
Myśmy zrobili wyprawę do Londka jak byłam pod koniec 5 miesiąca, nogi mi w d... wchodzily, ale było super, bo pozwiedzalismy sporo.
Zależy jak się czujesz, psychicznie tez. Ja w 8 miesiacu polecialam jeszcze na koncert Bródki, bo wiedziałam, ze na takie imprezy to raczej szybko nie trafie.Mam zamiara poleciec sama z mlodym tylko za rok no dobra kurwa minimum2
Malz zostanie wetdy z dzieciorem..
No w 5tym jestem daloby rade pewnie ejszcze ale za jakies 2miesiace mogloby mi byc juz lekko ciezko..Niestety tak tam jest ze zeby cos zwiedzic trza sie wystac w chuj w kolejkach i ołazic .Ale mysle ,ze damy rade kiedysElfik, Dziobak, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja przed chwila wrocilam z nieplanowanej wycieczki do Londyna. Rano zauwazylam, ze mam ostatnia no spe. To znaczy myslalam, ze mam jeszcze cale opakowanie, ale okazalo sie puste.
Najwazniejsze, ze ja zdobylamElfik, kapturnica, Aasiula, chruszczow, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
kapturnica wrote:Nie niszcz moich marzen
Mam zamiara poleciec sama z mlodym tylko za rok no dobra kurwa minimum2
Malz zostanie wetdy z dzieciorem..
No w 5tym jestem daloby rade pewnie ejszcze ale za jakies 2miesiace mogloby mi byc juz lekko ciezko..Niestety tak tam jest ze zeby cos zwiedzic trza sie wystac w chuj w kolejkach i ołazic .Ale mysle ,ze damy rade kiedysAle lazenia było, nie powiem.
moremi, Elfik, kkisia, megan8, Aasiula, iwcia77, chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość