35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Morek mam też coś dla Ciebie
Imię Afrykańskie Delmar - oznacza morze
dla dziewczynki Tinameni - Jutro Będą ProblemyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 13:57
megan8, kapturnica, Dziobak, Bozia3, moremi, iwcia77, SolarPolar, chruszczow, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Morek mam też coś dla Ciebie
Imię Afrykańskie Delmar - oznacza morze
dla dziewczynki Tinameni - Jutro Będą Problemy
a popularna obecnie Amelia - wada wrodzona polegająca na całkowitym braku kończyny lub kończyn...
Reni, megan8, kkisia, kapturnica, moremi, chruszczow, Sabina lubią tę wiadomość
-
Amadi - jego przeznaczeniem było umrzeć zaraz po porodzie
dla dziewczynki
Mico – Młot Nieuwagiwpadka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 14:04
kapturnica, moremi, iwcia77, Elfik, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ją nie w ciąży, wydłużyła mi się fl, pewnie od brania lutki. Naprawdę, jak bum cyk cyk
Reni, gretka, moremi, BISCA, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
ale można wybrać sobie tylko posty Morki klikając na nick (str 189)ComeToMeBaby wrote:Peppa, nie widziałas Majtka? jest gdzieś tam wczoraj wieczorem koło 23ciej czy 24tej. Duuużo stron do tyłu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 14:25
ComeToMeBaby, moremi, kkisia, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
nie
porzuciła mnie chyba na dobre, albo coś się stało
sama już nie wiem
dostanie na gołe dupe jak się pojawikapturnica wrote:Renek i co ???Odezwał sie Bursztyn ???iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
miejmy nadzieję, że ma dużo pracy i u psychików i w domu, że musi zluzować staraniowy beret
i wróci do nas rześka jak skowronek
potem cyk i ciąża
zastanawiające jest to, że do Bozi też się nie odzywaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 14:43
moremi, kkisia, gretka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:miejmy nadzieję, że ma dużo pracy i u psychików i w domu, że musi zluzować staraniowy beret
i wróci do nas rześka jak skowronek
potem cyk i ciąża
zastanawiające jest to, że do Bozi też się nie odzywa
Kurde szkoda ... -
kapturnica wrote:No nie wiem czy taki ludzki...W muzeum figur woskowych madame tussaind czy jak to sie tam pisze i z brzuchami w kolejce na schodach staly babeczki..A stalo sie raptem 3godziny
A brac na litosc bo ciezarna nigdy nie umialam.
Nawet z mlodym w wysokiej ciazy zawsze se stalam grzecznie , nie lubie litosci. Bo czesc serdecznie rpzepusci a reszta cie wzrokiem ukamieniuje
Dla mnie to nie litość. Ja przepuszczam ciężarne i ustepuje miejsca starszym. Moja córka robi to samo. Nie robimy tego z litości, tylko z szacunku i zrozumienia. Ze jest im po prostu ciężko.
Zofia8, moremi, ComeToMeBaby, mamatrojki80, kkisia, SolarPolar, Elfik, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Jest taka opcja defrost w mikrofali nie lubię jej używać,lepiej jakby się miecho odmroziło i podsmażyc jak Kapta pisała.
PS nie jestem kucharką tylko księgową...peppapig lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:a wyobrażacie sobie - Odyn...
Ciekawe jak w Skandynawii by go witali
Koleżanką dala na imie córce Lea. Fani gwiezdnych wojen. Pani w USC trochę się miotala, ale ze to było juz po wejściu do unii, to odpuscila. Ze miedzynarodowo może być. A teraz to juz chyba nawet Porsze mozna by zarejestrować.Reni, moremi, kkisia, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie przesadzaj. Ile razy w życiu jestes w ciąży i do tego widocznej? Jakies 6 miesiecy raz na 70 lat? To chyba nie jest duzo?
Dla mnie to nie litość. Ja przepuszczam ciężarne i ustepuje miejsca starszym. Moja córka robi to samo. Nie robimy tego z litości, tylko z szacunku i zrozumienia. Ze jest im po prostu ciężko.
Dla mnie to zaden powod do szacunku..Bo niby z jakiej paki???Czy to kalectwo albo starosc??Na swoje zyczenie jest ciezarna przeciez .
A nic mnie tak nigdy nie wkurwialo jak to jak wypychala jedna z druga brzuch i pchala sie do przodu bo ona w ciazy ... A niby kurwa dlaczego ???