35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz byly kiedys czasy pustych polek w sklepach i to jak niektore mamusie pozyczaly sobie dzieci by stac w kolejce uprzywilejowanej by kupic kawe , srajtasme czy mieso
Jakas masakra było , nie wiadomo czyje dziecko bylo , wazne ,ze mozna bylo stac w krotszym ogonku i wykiwac bezdzietnych hehehe
Reni, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Czaje sie i czaje bo nie chce wam psuc humorow ale wiem ze mi kibicujecie to chce byc fer.
Wiesci sa takie ze mam brac leki te co mam i czekac na rozwoj sytuacji (bo to dopiero 7dni po terminie miesiaczki so ju nol..
Sytuacja rozwija sie ujowo bo to juz nie plamienie tylko jakby krwawie lekko.
Tylko bez glaskania po glowie proszeBede walczyc.
Aaa i na poczatku lipca mam sie zglosic (jak ciazy nie bedzie oczywiscie). Zrobia mi histeroskopie. -
o własnie
to jak będę w ciąży odbiję sobie za wszystkie czasy! Także za mamusię, babcię i ciocię Bronkę
Będę nadużywać brzucha! O!
kapturnica wrote:Juz byly kiedys czasy pustych polek w sklepach i to jak niektore mamusie pozyczaly sobie dzieci by stac w kolejce uprzywilejowanej by kupic kawe , srajtasme czy miesoJakas masakra było , nie wiadomo czyje dziecko bylo , wazne ,ze mozna bylo stac w krotszym ogonku i wykiwac bezdzietnych hehehe
Zofia8, kapturnica, moremi, Dziobak, iwcia77, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:No nie fajnie. Brzuch boli tak powiedzialabym okresowo. Poleguje.
Reni, peppapig, Magdala, kapturnica, Aasiula, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam mam bardzo ale to bardzo ciezki dzien ,bylam na pogrzebie
,w szpitalu umiera brat mojego meza ,bylam sie z nim pozegnac :-(moj m tam caly czas jest ,wiem ze to nie Forum o umieraniu ale jakos troche lzej jak to napisalm ,wybaczcie .
Elfik, chruszczow, Bozia3, Krakonka, Heretyczka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam na szybko! Jakby ktos sie o mnie martwil, to zyje, utknelam miedzy praca a tysiacem papierkow, ktore trzeba wreszcie uporzadkowac. Nadrobie Was w przyszlosci, pozdrawiam!
kapturnica, iwcia77, moremi, Magda*, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Witam mam bardzo ale to bardzo ciezki dzien ,bylam na pogrzebie
,w szpitalu umiera brat mojego meza ,bylam sie z nim pozegnac :-(moj m tam caly czas jest ,wiem ze to nie Forum o umieraniu ale jakos troche lzej jak to napisalm ,wybaczcie .
kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam mam bardzo ale to bardzo ciezki dzien ,bylam na pogrzebie