X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bursztyn ogarnia mega remont
    a po za tym na razie nie ma tam neta
    To wiemy , ale ona ogarnia burdel juz naprawde dosc dlugo....Za dlugo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 14:57

Reni, gretka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dla mnie to zaden powod do szacunku..Bo niby z jakiej paki???Czy to kalectwo albo starosc??Na swoje zyczenie jest ciezarna przeciez .
    A nic mnie tak nigdy nie wkurwialo jak to jak wypychala jedna z druga brzuch i pchala sie do przodu bo ona w ciazy ... A niby kurwa dlaczego ???
    Bo są takie chwile w życiu czlowieka, ze jest mu bardziej ciężko niż w innych momentach życia. Mowie tu o ciąży, ale tez i o starości. Ja to szanuje i ustepuje miejsca. Ty widocznie nie. I juz.

Zofia8, moremi, ComeToMeBaby, Iwone, mamatrojki80, kkisia, Elfik, SolarPolar, Krakonka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz..może kupiła taki
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/263f88092b56.jpg

Bursztyyyyyn

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/19a58da47dc6.jpg
    kapturnica wrote:

megan8, kapturnica, ania.g, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Dziobak, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Na razie nie odpisuje na maile. Sms do niej nie działaja - bo pisałam kilkakrotnie, ale ona nic nie dostała...
    Jak się nie odezwie jeszcze kilka dni, to do niej zadzwonie....

Reni, kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula, gretka, iwcia77, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale to rosjanin (Simba widziałaś nie powiedziałam rusek :-) )
    w tych czasach ja wiem...?
    weź się juz nie pogrążaj..ignorantko....
    Rosjanin się pisze z dużej litery ...:)

moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• megan8 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żyje , żyje

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli jednak wtopa
    no cóż
    sama się skarcę
    Bozia3 wrote:
    weź się juz nie pogrążaj..ignorantko....
    Rosjanin się pisze z dużej litery ...:)

moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bo są takie chwile w życiu czlowieka, ze jest mu bardziej ciężko niż w innych momentach życia. Mowie tu o ciąży, ale tez i o starości. Ja to szanuje i ustepuje miejsca. Ty widocznie nie. I juz.

I Ty masz prawo sadzic ,ze ciezarna powinna miec dodatkowe przwileje. A ja mam prawo uwazac ,ze nie 8) I to i to jest zdanie w danym temacie
    I nie stawiajmy ciezarnej na rowni z dygocacym ledwo na nogach staruszkiem czy osoba chora...Bo to juz nie na miejscu.
    Ciezarne nie sa chore , one sa w ciazy..

ComeToMeBaby, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi odpisała po świętach jakoś

iwcia77 lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    mi odpisała po świętach jakoś
    Czyli miejmy nadzieje , ze ja jakas podloga tylko lekko rpzygniotla swoim ciezarem I sie nie moze z niej wygrzebac...

megan8 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze proponuje ciezarnej, ze ja przepuszcze lub zeby usiadla. Nie zawsze z tego korzystaja ale dla mnie to cos zupelnie normalnego. Ja uwazam, ze ciaza to nie choroba ale dla mnie jest to "stan wyjatkowy".

ComeToMeBaby, Dziobak, SolarPolar, Magda*, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy dzień za nami. Poszło dobrze a córka w doskonałym humorze. Komisja w przewie częstowała nas herbatą i ptasim mleczkiem w kanciapie u pani pedagog :) Jeszcze dwa dni.

Zofia8, kapturnica, moremi, Reni, ComeToMeBaby, Iwone, mysza1975, Aasiula, kkisia, Dziobak, peppapig, gretka, Mala79, Elfik, SolarPolar, malgos741, gosia7122, Sabina, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoska dobrze ze nie stan wojenny 8)
    Żeby była jasnosc...
    Nie mowie o osobach , ktorym sami proponujemy ustapienie miejsca czy to w kolejce , czy zeby usiadla.Ja mowie o nachalnych babach , ktore ciaze traktuja jak cos co zwalnia je z normalnego stania w kolejkach czy nadaje prawa do siadania na krzesle w[pierwszenstwie..
    .Bo ona jest w ciazy ijej sie nalezy..Nic jej sie nie nalezy!! , moze ktos jej ustapic ale nie musi.
    .A takich taranow z brzuchem pod nosem widzialam wiele jak podchodzily w sklepach do kas , czy w labolatoriach i z donosnym glosem informowaly by je przepuscia bo sa w widocznej ciazy..A taki chuj !

Reni, ComeToMeBaby, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pierwszy dzień za nami. Poszło dobrze a córka w doskonałym humorze. Komisja w przewie częstowała nas herbatą i ptasim mleczkiem w kanciapie u pani pedagog :) Jeszcze dwa dni.
    Podobno nie byl polski taki trudny , opowiadanie mieli napisac..Musze jutro gazete kupic bo chce ,zeby mlody zobaczyl na ile dalby sobie rade na ten moment..
    Super ,ze corka sie przelamala i pisala normalnie w szkole

ania.g, gretka, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    divers2278.gif
    A Iwo jest faworytem jeszcze z poprzedniej ciąży..

daj mu Iwo - bedzie super !

kapturnica, Elfik, chruszczow lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Miałam zacytować a mi polubiło ;-)
    Ja uważam, że ciężarne mogą mieć przecież gorsze dni, w których naprawdę słabo się czują,a muszą pozalatwiac różne sprawy na mieście, bo nikt tego za nich nie zrobi. Może im się nagle słabo zrobić. Ja ustępuję, przypuszczam. Przecież zwyczajnie może im być ciężko.
    Ale tak jak Kapta alergicznie reaguję jak taka ciężarna brzuch traktuje jak kartę przetargową.
    Nie ciężarnej też się może słabo zrobić nagle...bo ma np. cukrzycę - ale nie ma czego wypiąć i musi cierpieć w milczeniu...
    Tez uważam, że ciężarne nadużywają swojego stanu za bardzo...np. idąc na zwolnienie lekarskie z powodu ciąży....bo muszą kontemplować swój stan godzinami na ławce w parku....

kapturnica, gretka, Sabina, dorbie lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=ComeToMeBaby
    Ale tak jak Kapta alergicznie reaguję jak taka ciężarna brzuch traktuje jak kartę przetargową.[/QUOTE]

I o to mi wlasnie chodzi.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kurcze, ale czemu Ty tam z nią jesteś w szkole? Daje jej to większe poczucie bezpieczeństwa? Bo to trochę chyba obciach, żeby z mamą na egzaminie być...no chyba, że jej to pomaga - bo jest w wyjątkowej sytuacji.....

FZuMp1.png

• Magdala Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czaje sie i czaje bo nie chce wam psuc humorow ale wiem ze mi kibicujecie to chce byc fer.

Wiesci sa takie ze mam brac leki te co mam i czekac na rozwoj sytuacji (bo to dopiero 7dni po terminie miesiaczki so ju nol..
    Sytuacja rozwija sie ujowo bo to juz nie plamienie tylko jakby krwawie lekko.

Tylko bez glaskania po glowie prosze ;-) Bede walczyc.

Aaa i na poczatku lipca mam sie zglosic (jak ciazy nie bedzie oczywiscie). Zrobia mi histeroskopie.

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kurcze, ale czemu Ty tam z nią jesteś w szkole? Daje jej to większe poczucie bezpieczeństwa? Bo to trochę chyba obciach, żeby z mamą na egzaminie być...no chyba, że jej to pomaga - bo jest w wyjątkowej sytuacji.....
    Jestem tam na jej prośbę. A dyrekcja nie ma nic na przeciwko bo starają się zrobić wszystko aby tylko się udało.

kapturnica, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 8783 8784 8785 8786 8787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ