35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A wracajac do glownego tematu. Bedzie Jas, bo moj M jest przekonany, ze bedzie chlopak. Ja od lat marzylam, by nadac dziecku te imie. A co do dziewczynki-aj dont nol.
mamatrojki80, Elfik, kkisia, Aasiula, iwcia77, chruszczow, Magda*, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Dziobak wrote:Kochana, nigdzie nie stalam w kolejce. Na brzuch wchodzilismy wszędzie od razu. To ludzki kraj, respektuja ciezarne.
Ale lazenia było, nie powiem.
A brac na litosc bo ciezarna nigdy nie umialam.
Nawet z mlodym w wysokiej ciazy zawsze se stalam grzecznie , nie lubie litosci. Bo czesc serdecznie rpzepusci a reszta cie wzrokiem ukamieniujepeppapig, Aasiula, iwcia77, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Som jeszcze jakieś inne kucharki?? Help!
PS nie jestem kucharką tylko księgową...Elfik, Dziobak, iwcia77, chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Cholera zjadłabym devolaja
wiem co będzie w łikend na obiad!
Na szczęście mam zamrożone gołąbkipeppapig, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a ja nie przepadam za mrożonym jedzeniem
zjeść zjem, ale ma taki posmak dziwny
jeść mi się przez Was zachciałomamatrojki80, peppapig, moremi, kapturnica, kkisia, Aasiula, Dziobak, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja golabka mrrrr.Chyba trza se bedzie zrobic.Mrozone nie lubie juz jakos mi srednio pasuja dlatego biedna zawsze musze robic ciagle heh.Tylko moj zje mrozone
moremi, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Widzisz moj syn tez nie chce obiadow w szkole ejsc..A szkoda bo by mi pierdylenie z obiadem odpadalo..A jemu tam po prostu nie smakuje .
Ja nie przepadam za mrozonym zarciem.Juz wole w sloiki zawekowac bardziej maja wtedy smak zblizoby do swiezo zrobionegomamatrojki80, gretka, kkisia, Aasiula, peppapig, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Wracając do imion
w 2006 jedna osoba nazwała syna Żyraf
a ja uwielbiam Afrykę, to może w tym kierunku powinnam pójść..megan8, ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik
są jeszcze
Mił 1 w 2006
Odo 1 w 2004
Zoe 1 w 2012 i 2 w 2010
Kaj 10
tak tak nudzę się
mam akurat spotkanie, więc muszę się czymś zająćgretka, megan8, moremi, iwcia77, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
hehe, co do imion z tej strony - wpada fotograf z wyborczej na porodówkę, strzela fotki, pyta o imiona..
niektórzy pewnie mają chęć zażartować, ksywę podają - patrz mrówka...
aż dziw, że nie ma tam więcej "księżniczek"..
i ani jednego Kartofla...
peppapig, gretka, Zofia8, kkisia, moremi, iwcia77, BISCA, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
widocznie tak
a dla córy mam Amnezja
i gitarrakapturnica wrote:Ale w Pl jest wogole takie imie Żyraf ???I uznali je w urzedzie przy zapisywaniu dziecia ???iwcia77, chruszczow, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Elfik
są jeszcze
Mił 1 w 2006
Odo 1 w 2004
Zoe 1 w 2012 i 2 w 2010
Kaj 10
tak tak nudzę się
mam akurat spotkanie, więc muszę się czymś zająć
a wyobrażacie sobie - Odyn...
Ciekawe jak w Skandynawii by go witali
z małżem się śmieliśmy, że ciekawe jaką minę miałaby pani z USC gdybyśmy chcieli zarejestrować Jezusa - skądinąd popularnego [Hesusa] z krajów latynoskich..
Marii na pęczki, zatem...
Kurcze w poprzedniej ciąży podobał mi się Natan, ale ostatnio jak zbierałam rzeczy na pomoc dla, patolskich niestety, rodzin, obie miały małego Natanka..))))))))
Ale moze mi się zatrze ten obraz od oksytocyny, która robi dziury w pamięci...
Reni, kkisia, moremi, iwcia77, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a wyobrażacie sobie - Odyn...
Ciekawe jak w Skandynawii by go witali
z małżem się śmieliśmy, że ciekawe jaką minę miałaby pani z USC gdybyśmy chcieli zarejestrować Jezusa - skądinąd popularnego [Hesusa] z krajów latynoskich..
Marii na pęczki, zatem...
Kurcze w poprzedniej ciąży podobał mi się Natan, ale ostatnio jak zbierałam rzeczy na pomoc dla, patolskich niestety, rodzin, obie miały małego Natanka..))))))))
Ale moze mi się zatrze ten obraz od oksytocyny, która robi dziury w pamięci...A natan by mi sie kojarzylz tym pokreconym ksiedzem
Reni, moremi, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn będzie miał Natanka
Elfik wrote:
Ale moze mi się zatrze ten obraz od oksytocyny, która robi dziury w pamięci...Elfik, kkisia, megan8, Bozia3, moremi, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
dlatego tak lubimy Natana
i tylko nie pokręconego dobra? Ksiondz jest najlepsiejszty i najmondżejszy! Zapytaj ANdżeja!kapturnica wrote:Hheheheh Odyn niezleA natan by mi sie kojarzylz tym pokreconym ksiedzem
kapturnica, Bozia3, moremi, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość