35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu, znowu o imionach??
To ja się wam pochwale. Uwaga! Chwale się!!
Za tydzień ( jeśli nie wybuchnie wojna albo nie stanie się nic innego nieprzewidzianego ) stane się szczęśliwa posiadaczka wymarzonego Volvo XC 90!!!
Ufff, musialam to z siebie wyrzucić.iwcia77, gretka, Elfik, kapturnica, SolarPolar, stara.krycha, Dorka.1979, Aasiula, moremi, ania.g, ania.g, Bozia3, Krakonka, kkisia, malgos741, Magdala, Heretyczka, Mega, paszczakin, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chruszczow wrote:mi się podobają męskie zakończone na -o, nie śmiejcie się, uwielbiam imię Bruno, ale ono chyba do mieszkania w Polsce sie nie nadaje
czyżby?
W Warszawie jest na 43 miejscu popularności w roku 2014 i 49 w 2015...
może i się nie nadaje,ale nadają
kapturnica, iwcia77, chruszczow, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny no kurde bez przesad az tak Was dziwi 16latka w ciazy ???
A to w naszych szkolnych latach nie było ??
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
Dziobak wrote:Jezu, znowu o imionach??
Za tydzień ( jeśli nie wybuchnie wojna albo nie stanie się nic innego nieprzewidzianego ) stane się szczęśliwa posiadaczka wymarzonego Volvo XC 90!!!
Ufff, musialam to z siebie wyrzucić.stara.krycha, kapturnica, Dziobak, Elfik, iwcia77, Aasiula, moremi, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zjadłam trzy ptasie mleczka
Młody się ruszył..
wie co dobre..
Na wedlu i procentach z pawełka od zarodka chowany...,
)))))
Waży 223 gramy, a juz matce podskakuje...
ale jak poprosił, to muszę zjeśc jeszcze jedno, no nie?
kapturnica, stara.krycha, SolarPolar, gretka, Zofia8, mysza1975, iwcia77, chruszczow, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Krakonka, kkisia, malgos741, gosia7122, Magdala, inessa, Heretyczka, Mega, paszczakin, dorbie lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Zjadłam trzy ptasie mleczka
Młody się ruszył..
wie co dobre..
Na wedlu i procentach z pawełka od zarodka chowany...,
)))))
Waży 223 gramy, a juz matce podskakuje...
ale jak poprosił, to muszę zjeśc jeszcze jedno, no nie?
Co do imion to w ciazy i pózniej tez mówiliśmy na J Gniewomirw zdrobnieniu Gniewko. Jedna ciotka tak przywykła że była zawieszona gdy wyszło ze Jaś to Jaś
SolarPolar, kapturnica, Elfik, stara.krycha, gretka, chruszczow, Aasiula, megan8, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja ciezarnym ustepuje i wpuszczam do kolejek jak matki z dziecmi i starszych. Nigdy nie spotkalam ciezarnej wykorzystujacej swoj stan. Ale rodzicom wyrzucajacym pampersy w krzaki - jak to zobacze to podniose i ....
stara.krycha, Dziobak, mamatrojki80, iwcia77, Elfik, ComeToMeBaby, moremi, Krakonka, kkisia, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja ciezarnym ustepuje i wpuszczam do kolejek jak matki z dziecmi i starszych. Nigdy nie spotkalam ciezarnej wykorzystujacej swoj stan. Ale rodzicom wyrzucajacym pampersy w krzaki - jak to zobacze to podniose i ....
kapturnica, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:No to mlodramatem teraz zajedzie. Tak tu o imionach ciagle. Ech, a niektore to nawet ciazy na oczy nie widzialy...
No, ja tak właśnie rozmyślam w ten deseń melodramatycznie odnośnie mojej osoby, zwłaszcza ,że przed chwilą koleżanką z ponad rocznym dzieckiem spotkałam, no i pyta , jak tam u nas...
A u mnie pierwszy raz jakieś zwątpienie, że może nigdy...stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:No, ja tak właśnie rozmyślam w ten deseń melodramatycznie odnośnie mojej osoby, zwłaszcza ,że przed chwilą koleżanką z ponad rocznym dzieckiem spotkałam, no i pyta , jak tam u nas...
A u mnie pierwszy raz jakieś zwątpienie, że może nigdy...Margolcia88 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jezu, znowu o imionach??
Ufff, musialam to z siebie wyrzucić.Dziobak, Elfik lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Lubie za odbicie mojego stanu ducha, ktorego wcale nie lubie...
kapturnica, stara.krycha, Margolcia88, Elfik, gretka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość