35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Też bym wolała wobec tego w szkole.
Najwazniejsze, żeby pozdawali
U nas najgorzej z matematykąJuż zaproponowałam syneczkowi, że może na wakacje wezmę mu korepetycje, żeby mu lepiej szło w liceum. Mam nadzieję, że skorzysta.
Wakacje w tym roku odwołanemoremi, gretka, ania.g, Elfik, chruszczow lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
o Moremi się czai
Dziobak, gretka, moremi, ania.g, chruszczow lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hej z wieczora.
Jakos doczlapalam do domu. I wlasnie zastanawia mnie jedna rzecz. Nigdy tego nie mialam. Mianowicie bardzo dokuczliwego bolu pachwin i wew strony ud. Jakby zakwasy ale nie mam po czym.
Progesteronu biore 400mg to chyba max ile mozna na dobe?
I leze
annie-marii przesylam tulasy. Przykro mi.
Magda, ciesze sie z Twoich wynikow. Wyobrazam sobie, ze to ulga.
Kto tam jeszcze co potrzebuje..
Aaa imiona...u mnie jakos dziewczynka zawsze chodzi po glowie. Amelie sobie wymyslilam jeszcze w dziecinstwie z jakiejs ksiazki, ale odpadla w zwiazku z inwazja amelii w czasach dzisiejszych. Uwielbiam Julie i Emme ale byc moze na cos jeszcze sie natkne. Lubie tez Georgiane ale tylko lubie.
Na chlopaka nie mam pomyslu. Tzn sa jakies tam lepszejsze. Ale nic szczegolnego. ale powiem wam, ze jako mloda dziewczynka kochalam sie w Eugeniuszu Bodo do szalenstwa i chcialam miec go za meza. I wyobrazcie sobie moj maz ma tak na drugiemalgos741, gretka, moremi, kkisia, Arwena, iwcia77, Elfik, chruszczow, Magda*, ania.g lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
malgos741 wrote:Dziobak a jak Adaś lepiej?
Za to brykal dziś z siostra i się zbryknal na podłogę, prosto na nos. Pisk straszny i krew poleciała z nosa. Pierwszy taki ostrzejszy wypadek przy pracy...Zofia8, malgos741, moremi, Elfik, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
Wirusy przedostaly sie na Wyspy
Wlasnie skonczylam plukanie gardla woda z sola. Wczesniej byl sok z pomaranczy i woda z imbirem. Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej
DobranocElfik, ComeToMeBaby, chruszczow, kkisia, Magda*, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Dziobak wrote:Adaś bez kropek. Zeszły same. Dziwy jakieś nad dziwami.
Za to brykal dziś z siostra i się zbryknal na podłogę, prosto na nos. Pisk straszny i krew poleciała z nosa. Pierwszy taki ostrzejszy wypadek przy pracy...Dziobak lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Zofia8 wrote:Wirusy przedostaly sie na Wyspy
Wlasnie skonczylam plukanie gardla woda z sola. Wczesniej byl sok z pomaranczy i woda z imbirem. Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej
Dobranoc
Zdrówka Zosia.Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
A mnie dzisiaj ręka drgnęła i nie wzięłam imbiru.
Głupieję przez Was
Za to obczaiłam fajną knajpkę dla rodziców z dzieciakami i wypiam genialną herbatę z pomarańczą, goździkami i miodem. Wstępnie zaplanowałam, że we czwartek tam pójdziemy z Małgosią po żłobku. Mają batut
Przez chwilę po tej herbacie było mi dobrze.
A tak to nadal wypluwam płuca:/anna maria, malgos741, moremi, gretka, Dziobak, Arwena, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
anna maria wrote:jestem ja
anna maria lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ja też bym nie robiła dramatu, jakby się nam młodo wnuk przytrafił. Kiedyś o tym nie myślałam nawet, ale teraz nie wydaje mi się, żeby dziecko było przeszkodą w osiągnięciu celów. Jasne, wtedy młodośc wymaga więcej odpowiedzialności, a spełnianie wcześniejszych założeń więcej wysiłku, ale dziecko to zawsze coś dobrego
anna maria, gretka, Dziobak, Arwena, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013