35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ach, posyłanie Małgosi do żłobka "opłaciło się".
Córa gryzie i szczypie
Będę musiała jej zrobić pogadankę o złym wpływie i niekolegowaniu się z "niektórymi" Filipkami i Polami i Emilkami
Do tego mamy piekielny bunt dwulatka. Biedactwo, złości się, jak diabeł tasmański i wyje jak strzygaMój mąż jest w rozsypce
anna maria, gretka, Mega, megan8, Elfik, kkisia, Reni, stara.krycha, moremi, Zofia8, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dziobak wrote:Jezu, znowu o imionach??
To ja się wam pochwale. Uwaga! Chwale się!!
Za tydzień ( jeśli nie wybuchnie wojna albo nie stanie się nic innego nieprzewidzianego ) stane się szczęśliwa posiadaczka wymarzonego Volvo XC 90!!!
Ufff, musialam to z siebie wyrzucić.
Dobranocanna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:to co sie dzisiaj dzieje poprostu mnie przerasta ,moj m poszedl spac na godz .bo potem jedzie dalej czuwac przy bracie ,nie wiem jak dlugo to potrwa .
Dobrze, że brat nie jest sam. Twój m jest dobrym bratem, dobrym człowiekiem.
Trzymaj się, Anna Maria. Oby szwagier odszedł spokojnie.
anna maria, peppapig, chruszczow, kkisia, moremi, Bozia3, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
anna maria wrote:to co sie dzisiaj dzieje poprostu mnie przerasta ,moj m poszedl spac na godz .bo potem jedzie dalej czuwac przy bracie ,nie wiem jak dlugo to potrwa .
anna maria lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Atam swieczki ,przez nie moglabys miec pozar
(malo Ci bylo jak Ci chate gowna zaatakowaly
)a taka zaba czy wieloryb sa bezpieczne i nawet romantyczne
a Salon ,nie chcialabys zobaczyc mojego same grajotka ,piszczotka i inne niby zabawki
Dziobak wrote:Dziś przy kąpieli Kluska naszlo mnie, jak bardzo zmienia się interior w chacie, kiedy ma się male dziecko. Wczesniej w naszej paradnej łazience na wannie stały świeczki, sole i plyny do kapieli. A teraz? Gumowa żaba, plastikowy wieloryb, mlyn do wody i pingwiny z Madagaskaru.
O salonie nie wspomne. Na paradnym miejscu stoi kon na biegunach i 2 wielkie pudla z zabawkami...malgos741, Elfik, kkisia, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja mam imiona, które mi strasznie podobają i imiona, które mogłabym dać dziecku.
Pierwsze to Berenika. Zawsze, ale to zawsze mi się podobało.
Lubię Igę i Idę. I Matyldę!
Ale dałabym na imię Monika, Barbara. Katarzyna nie mogę, bo szwagierka jest.
Z chłopięcych uwielbiam Adrian, Arkadiusz, Dariusz.
Ale dałabym Tomasz, Marcin.anna maria, Elfik, ComeToMeBaby, chruszczow, SolarPolar, kkisia, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Krakonka, a co to za czarny diabelec w twoim awatarze? Rzeczywiście na telefonie w pomniejszeniu wygląda dość przerażająco...
To netoperek
Ale przypomina mi mojego kota, jak miał 2 tygodnie. Jest identyczny prawie. Mój też jadł z butelki
chruszczow, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:A to najgorsze co może być. Czasem i mi się zdarzyło. Im bardziej się starasz zasnąć i nie możesz tym bardziej się wkurzasz i kółko się zamyka. W końcu zasypia się ze zmęczenia, ale pełnowartościowy wypoczynek to to chyba nie jest.
Wstań, napij się wody, przejdź się i połóż się jeszcze raz z oczyszczonym umysłem. Może pomoże.
Ja sobie w takich moementach mówię, że skoro i tak nie mogę spać, to wykorzystam okazję. Planuję wtedy urządzenie mieszkania\remont, zrobienie porządku w papierach, przeorganizowanie garderoby, ogródkowe rzeczy albo coś takiego, co wymaga wymyślenia wielu szczegółów
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny