35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ach, posyłanie Małgosi do żłobka "opłaciło się".
Córa gryzie i szczypie
Będę musiała jej zrobić pogadankę o złym wpływie i niekolegowaniu się z "niektórymi" Filipkami i Polami i Emilkami
Do tego mamy piekielny bunt dwulatka. Biedactwo, złości się, jak diabeł tasmański i wyje jak strzyga
Mój mąż jest w rozsypce
anna maria, gretka, Mega, megan8, Elfik, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, moremi, Zofia8, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Ale ci zazdraszczam.... Nowa czy stara buda? Bo mnie tylko stara kręciDziobak wrote:Jezu, znowu o imionach??
To ja się wam pochwale. Uwaga! Chwale się!!
Za tydzień ( jeśli nie wybuchnie wojna albo nie stanie się nic innego nieprzewidzianego ) stane się szczęśliwa posiadaczka wymarzonego Volvo XC 90!!!
Ufff, musialam to z siebie wyrzucić.

Dobranoc
anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:to co sie dzisiaj dzieje poprostu mnie przerasta ,moj m poszedl spac na godz .bo potem jedzie dalej czuwac przy bracie ,nie wiem jak dlugo to potrwa .
Dobrze, że brat nie jest sam. Twój m jest dobrym bratem, dobrym człowiekiem.
Trzymaj się, Anna Maria. Oby szwagier odszedł spokojnie.
anna maria, nick nieaktualny, chruszczow, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
musicie być teraz silni...anna maria wrote:to co sie dzisiaj dzieje poprostu mnie przerasta ,moj m poszedl spac na godz .bo potem jedzie dalej czuwac przy bracie ,nie wiem jak dlugo to potrwa .
anna maria lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Atam swieczki ,przez nie moglabys miec pozar
(malo Ci bylo jak Ci chate gowna zaatakowaly
)a taka zaba czy wieloryb sa bezpieczne i nawet romantyczne
a Salon ,nie chcialabys zobaczyc mojego same grajotka ,piszczotka i inne niby zabawki
Dziobak wrote:Dziś przy kąpieli Kluska naszlo mnie, jak bardzo zmienia się interior w chacie, kiedy ma się male dziecko. Wczesniej w naszej paradnej łazience na wannie stały świeczki, sole i plyny do kapieli. A teraz? Gumowa żaba, plastikowy wieloryb, mlyn do wody i pingwiny z Madagaskaru.
O salonie nie wspomne. Na paradnym miejscu stoi kon na biegunach i 2 wielkie pudla z zabawkami...
malgos741, Elfik, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja mam imiona, które mi strasznie podobają i imiona, które mogłabym dać dziecku.
Pierwsze to Berenika. Zawsze, ale to zawsze mi się podobało.
Lubię Igę i Idę. I Matyldę!
Ale dałabym na imię Monika, Barbara. Katarzyna nie mogę, bo szwagierka jest.
Z chłopięcych uwielbiam Adrian, Arkadiusz, Dariusz.
Ale dałabym Tomasz, Marcin.
anna maria, Elfik, ComeToMeBaby, chruszczow, SolarPolar, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Krakonka, a co to za czarny diabelec w twoim awatarze? Rzeczywiście na telefonie w pomniejszeniu wygląda dość przerażająco...
To netoperek
Ale przypomina mi mojego kota, jak miał 2 tygodnie. Jest identyczny prawie. Mój też jadł z butelki
chruszczow, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:A to najgorsze co może być. Czasem i mi się zdarzyło. Im bardziej się starasz zasnąć i nie możesz tym bardziej się wkurzasz i kółko się zamyka. W końcu zasypia się ze zmęczenia, ale pełnowartościowy wypoczynek to to chyba nie jest.
Wstań, napij się wody, przejdź się i połóż się jeszcze raz z oczyszczonym umysłem. Może pomoże.
Ja sobie w takich moementach mówię, że skoro i tak nie mogę spać, to wykorzystam okazję. Planuję wtedy urządzenie mieszkania\remont, zrobienie porządku w papierach, przeorganizowanie garderoby, ogródkowe rzeczy albo coś takiego, co wymaga wymyślenia wielu szczegółów
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny