35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jade na weekend majowy do Berlina- co I must to see? Kompletnie nigdy nic nie czytalam o Berlinie i oprocz bramy to nie wiem co naprawde warto zobaczyc. W planach imprezka i zakupy w najslynniejszym sexshopie:-) . No ale z przyzwoitosci musze cos zobaczyc.
kkisia, caffe, stara.krycha, moremi, iwcia77, Magdala, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Dla mnie może być dzisiaj. Małgosię odbiera mama. Na obiad dzisiaj kupne pierogi
Muzeum Egipskie. To podstawa. Nefretete.
Myślałam, że najsłynniejszy seksszop jest w Kopenhadze?kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
bry
Solar a ile masz czasu i i co interesuje?
Ja polecam Wyspe Muzeow- zwlaszcza-Pergamonnmuseum, muzeum pamieci Zydow, oczywiscie spacer przy murze i Charlie check point
do Reichstagu zdaje sie trzeba miec wejscowke
ale jak chcesz przeznaczyc wieksza czesc czasu na zakupy, to polecam wjazd na wieze tv- przynajmniej omieciesz wzrokiem;-)
z knajp- wypadalo by zjesc prawdziwe berlinskie plus piwo- tu polecam Dephonie (wybor piw, sznycle , curry wurst itd no i piwa)
no i najlepiej poruszac sie metrem...stara.krycha, kkisia, SolarPolar, moremi, chruszczow, ComeToMeBaby, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
Dzien bry dziewczyny!!
Anna Maria wspolczuje cieżkich momentów w zyciu.Niestety oprócz radości narodzin jest jeszcze smutek i żal odchodzenia naszych bliskich.Ehhh
Poza tym wreszcie sloneczko piekne wyszlo i moge zrobic lepsiejsze pranie i rozwiesic na zewnatrz.Uwielbiam zapach swiezej poscieli tyle co sciagnietej ze sznurkowkkisia, Zofia8, Sabina, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Nie ma to jak zacząć dzień od oglądania wózka. Dzięki Peppa za zrobienie mi dnia
O takie coś mi znalazła http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5248678392kapturnica, Zofia8, ola_35, Sabina, kkisia, Reni, paszczakin, chruszczow, gretka, Magdala, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć wszystkim!
ja ostatnie dni miałam straszny zapierdziel, weekend strasznie pracowity mąż się też rozchorował, a ja sama musiałam nadrobić zaległości z całego tygodnia , gotowanie , prasowanie, sprzątanie. Cały czas oprócz normalnej pracy jeżdżę na szkolenia , zebrania. Zaczął się dla mnie najgorszy okres w pracy.
Sabina, gretka lubią tę wiadomość
-
Witam,
Anna Maria Twoj maz to wspanialy czlowiek
Moremi, wozek super
Ja dalej musze sie kurowac. Czuje sie, jak balon, ktoremu wypuszczono powietrze...Ale ostro zadzialalam i popedze to cholerstwo
Sabina, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
moremi wrote:Bry
Nie ma to jak zacząć dzień od oglądania wózka. Dzięki Peppa za zrobienie mi dnia
O takie coś mi znalazła http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5248678392
Fajnie , że sobie tak wybieracie wózki, ja to będę musiała kupić nie drogi i najlepiej używany, żeby się nikt na niego nie połakomił. U nas straszne złodziejstwo. Dwa lata temu obrobili nam garaże i ukradli 2 rowery, rok temu chcieli obrobić mieszkanie. Wózki giną z klatek bardzo często.
chruszczow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Czaje sie i czaje bo nie chce wam psuc humorow ale wiem ze mi kibicujecie to chce byc fer.
Wiesci sa takie ze mam brac leki te co mam i czekac na rozwoj sytuacji (bo to dopiero 7dni po terminie miesiaczki so ju nol..
Sytuacja rozwija sie ujowo bo to juz nie plamienie tylko jakby krwawie lekko.
Tylko bez glaskania po glowie proszeBede walczyc.
Aaa i na poczatku lipca mam sie zglosic (jak ciazy nie bedzie oczywiscie). Zrobia mi histeroskopie.
Trzymam kciuki, walcz
Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHello
Ja juz mam dzień ustawiony. Mąż idzie jutro na operację kolana, robi wszystko zaległe, opony zmienia w moim samoch,trawnik sieje...o, właśnie opona spadla ze strychu....ciężki dzień mnie czekaola_35, ania.g, kapturnica, Sabina, kkisia, Reni, gretka, Magdala, Mega lubią tę wiadomość