35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja znów się spóźniłam na autobus. Muszę czekać na kolejny.
Moremi, wózek śliczny. Zastanów się, czy nie chciałabyś wózka z przekładaną rączką. Ja szybko kupowałam drugi, bo Małgoś błyskawicznie wyrosła z "budy", a nie chciała jeździć tyłem do mnie. Ja też wolałam, żeby była przodem do mnie, bo jest bezpieczniej, wygodniej, można picie dać i w ogóle ma się kontrolę nad dzieckiem. Poza tym rączka się sprawdza, jak jest wietrznie i jak ostre słońce - bardzo się sprawdza.
Jeśli mieszkasz/chodzisz po trudnym terenie, zwróć uwagę na koła.
Z gadżetów przydała mi się tylko folia przeciwdeszczowaania.g, Sabina, kkisia, chruszczow, stara.krycha, megan8, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Eeeeeej no chyba zwariowałyście! Jeszcze mi się pierwszy trymestr nie skończył, a Wy myslicie, że ja wózek już wybieram? Chyba sama bym sobie ołówek w czoło wbiła.
Peppa mi podeslała jako ciekawostkę. Nic nie kupuję. Mam skarpetki kupione w przypływie jakiegoś szału pomenstruacyjnego i styknie.Sabina, kapturnica, kkisia, Reni, mamatrojki80, chruszczow, gretka, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry Hogaty chciałoby się powiedzieć, ale taki wał
sie ogląda do późna filmy, sie ma!
strój na dzisiaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aab7fcc5d84c.jpgmoremi, Sabina, kapturnica, kkisia, ania.g, SolarPolar, BISCA, chruszczow, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Moremi ..pierwszy raz w życiu zakochałam się w wózku
Bożeno chce dziecko do tego wózka, bo piesław pewnie nie będzie chciał w nim jeździć
Wysyłam do męża!
moremi wrote:Bry
Nie ma to jak zacząć dzień od oglądania wózka. Dzięki Peppa za zrobienie mi dnia
O takie coś mi znalazła http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5248678392kapturnica, kkisia, moremi, Sabina, gretka, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Eeeeeej no chyba zwariowałyście! Jeszcze mi się pierwszy trymestr nie skończył, a Wy myslicie, że ja wózek już wybieram? Chyba sama bym sobie ołówek w czoło wbiła.
Peppa mi podeslała jako ciekawostkę. Nic nie kupuję. Mam skarpetki kupione w przypływie jakiegoś szału pomenstruacyjnego i styknie.
To o watek marynistyczny bardziej chodzilo. Ja tak to przynajmniej zrozumialamReni, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Słuchajcie ja też współczuję Annie Mari
i też jest mi przykro
ja nie miałam możliwości pożegnania się z najbliższymi
ale ja nie o tym..
taki kijek włożę z rana, bo trochę mnie to zastanawia
dlaczego piszecie, że Ani mąż to dobry człowiek, wspaniały człowiek itp
Czy go znacie? Skąd te stwierdzenia?? To chyba normalne, że jak ktoś bliski jest chory, to się przy nim jest.
Nie kumamstara.krycha lubi tę wiadomość
-
Ej Reni, "zwykly" człowiek, to dobry człowiek, nie? Więc się zgadza..
Morus, wózek klasakupować jeszcze nie musisz, ale ja bym zapamiętała
ja wózek odziedziczyłam, rozebralam, wybrałam, luby wyczyscil i zakonserwowal mechanizm i tak se stoi w częściach
może go dziś złoże. Przychodzi położna zobaczyć jak se radzimy to może pomoże
ania.g, kapturnica, moremi, Sabina, Reni, gretka, kkisia, Dziobak, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Moremi liczę na Twój dobry gust... bo ten wózek... to wiesz...
malgos741, paszczakin, Zofia8, chruszczow, gretka, Sabina, kkisia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam dziewczynki
słońce za oknem i coraz cieplej
gretka, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR