35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Co Ty gadasz jaki dramat ja sie wczoraj pozalilam ,a dziewczyny mi wspolczuja ,ludzki odruch .A kij to sobie mozesz wsadzc .....
Margolcia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Maryska na chuj?!
No w sumie...
stara.krycha, mamatrojki80, moremi, Sabina, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja tam starsznie na niet w tych sprawach jeZdem i kompletnie nie reformowalna w sferze takich uzywek .To wole nie ciagnac temata
Mam tak samo, napisze nawet ostrzej gardzę używkami i nie żal mi uzależnionych... nikt im dragów czy alko nie wpychał na silę.
stara.krycha, kapturnica, moremi, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Mam tak samo, napisze nawet ostrzej gardzę używkami i nie żal mi uzależnionych... nikt im dragów czy alko nie wpychał na silę.
stara.krycha, mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:Solar musi chyba zaklepac 2 tyg urlopu.....
stara.krycha, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:dobre kobiety-pytanie: przed droznoscia jajowodow jakie trzeba badania, w ktorym dniu cyklu i jak dl. czeka sie na wynik?
czytam w necie ale widze rozbieznosci, a wolalabym sie upewnic .-)
A to różnie z tymi badaniami bywa. Ja na przykład nie robiłam żadnych ale niektóre dziewczyny robiły jakieś tam czystości, wymazy czy inne cholerstwa
Co do fazy to najlepiej przed ovu, a wynik masz od razu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 16:59
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:A to różnie z tymi badaniami bywa. Ja na przykład nie robiłam żadnych ale niektóre dziewczyny robiły jakieś tam czystości, wymazy czy inne cholerstwa
-
SolarPolar wrote:No wlasnie a ja jade na trzy dni choc znajomi na piec. A le ja mam dziecko i psa. Mlodego mialabym gdzie ulokowac ale Danki nie. Malo czasu na taka ilosc propozycji do zwiedzania. Akwaria i tropikalne wyspy w naturze mialam. Muzea - choc jedno przemysle. Chodzilo mi o takie miejsca spacerowe na kaca co by chodzic i podziwiac:-)
no wlasnie znam to z autopsji-bylam dni 4 i w 2 chyba ze 5 muzeow zaliczylismy- i bylo jak w tym filmie "jesli dzis wt, to..(nie pamietam tyt)
spacerowo to mur berlinski, zwlaszacza ze trzeba tam dojechac kawalek od centrum, wiec z okna tez cos zobaczysz (roznica miedzy wsch/zach dalej widoczna)
wieza tv- dla mnie super widok
i pomiedzy brama brandenburska a wyspa muzeow ta knajpka(pod wiaduktem gdzie jezdzi s-Bahn), ktora mi sie kojarzy ze starym Berlinem z fotek
zreszta za przewodnika to tu Krycha powinna byc...stara.krycha, SolarPolar, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnygretka wrote:no wlasnie znam to z autopsji-bylam dni 4 i w 2 chyba ze 5 muzeow zaliczylismy- i bylo jak w tym filmie "jesli dzis wt, to..(nie pamietam tyt)
spacerowo to mur berlinski, zwlaszacza ze trzeba tam dojechac kawalek od centrum, wiec z okna tez cos zobaczysz (roznica miedzy wsch/zach dalej widoczna)
wieza tv- dla mnie super widok
i pomiedzy brama brandenburska a wyspa muzeow ta knajpka(pod wiaduktem gdzie jezdzi s-Bahn), ktora mi sie kojarzy ze starym Berlinem z fotek
zreszta za przewodnika to tu Krycha powinna byc...