X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Co Ty gadasz jaki dramat ja sie wczoraj pozalilam ,a dziewczyny mi wspolczuja ,ludzki odruch .A kij to sobie mozesz wsadzc .....
    Ale mi nie chodzilo o Ciebie i Twoje posty, tylko o dyskusje, ktora sie dzis wywiazala. Nie umiem pisac o uczuciach, taki defekt, sorry.

Margolcia88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kryska na chuj ci teraz maryśka ;)
    Maryska na chuj?! :O No w sumie...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 17stopni w domu...I ja sie kurde zastanawiam czemu mi zimno..Heh Trza se zapalic w centralnym bo mi piczka zmarznie ;)

stara.krycha, Margolcia88, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Maryska na chuj?! :O No w sumie...
    Ja tam starsznie na niet w tych sprawach jeZdem i kompletnie nie reformowalna w sferze takich uzywek .To wole nie ciagnac temata ;)

stara.krycha, mamatrojki80, moremi, Sabina, Krakonka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tam starsznie na niet w tych sprawach jeZdem i kompletnie nie reformowalna w sferze takich uzywek .To wole nie ciagnac temata ;)
    Ale to bardziej erotyka chyba jak Maryski na chujach som?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ale to bardziej erotyka chyba jak Maryski na chujach som?
    Now sumie...Jakby patrzyl od chuja strony to pewnie erotyka XD

stara.krycha, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Now sumie...Jakby patrzyl od chuja strony to pewnie erotyka XD
    Sama zaczelas przeciez, a ja sie lubie droczyc ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Mam tak samo, napisze nawet ostrzej gardzę używkami i nie żal mi uzależnionych... nikt im dragów czy alko nie wpychał na silę.

stara.krycha, kapturnica, moremi, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Mam tak samo, napisze nawet ostrzej gardzę używkami i nie żal mi uzależnionych... nikt im dragów czy alko nie wpychał na silę.
    Co innego z wlasnej woli, heh...
    Ja pierdziu, alem upierdliwa dzis! :-P

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    No wlasnie mam podobne zdanie i zlamanego grosza na ich leczenie bym nie dala....

stara.krycha, mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Solar musi chyba zaklepac 2 tyg urlopu.....;-)
    No wlasnie a ja jade na trzy dni choc znajomi na piec. A le ja mam dziecko i psa. Mlodego mialabym gdzie ulokowac ale Danki nie. Malo czasu na taka ilosc propozycji do zwiedzania. Akwaria i tropikalne wyspy w naturze mialam. Muzea - choc jedno przemysle. Chodzilo mi o takie miejsca spacerowe na kaca co by chodzic i podziwiac:-)

stara.krycha, gretka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar to Ty sie przyznaj ,ze nie ejdziesz zwiedzac tylko sie porzadnie po niemiecku najebac ;)

stara.krycha, gretka, moremi, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Polar to Ty sie przyznaj ,ze nie ejdziesz zwiedzac tylko sie porzadnie po niemiecku najebac ;)
    To sie biedula nawodni porzadnie, bo szwabskie browce slabiutkie som.

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Co innego z wlasnej woli, heh...
    Ja pierdziu, alem upierdliwa dzis! :-P

Mówię o tekstach piję/biorę bo life is brutal... nie przemawia to do mnie.

stara.krycha, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar, mam pomysla! Wpadaj do mnie, puszcze Ci google maps i poczestuje miejscowym piwem. :-)

kapturnica, SolarPolar, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Mówię o tekstach piję/biorę bo life is brutal... nie przemawia to do mnie.
    Pije, bo mi smakuje :-P

chruszczow lubi tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    dobre kobiety-pytanie: przed droznoscia jajowodow jakie trzeba badania, w ktorym dniu cyklu i jak dl. czeka sie na wynik?
    czytam w necie ale widze rozbieznosci, a wolalabym sie upewnic .-)

A to różnie z tymi badaniami bywa. Ja na przykład nie robiłam żadnych ale niektóre dziewczyny robiły jakieś tam czystości, wymazy czy inne cholerstwa ;-)
    Co do fazy to najlepiej przed ovu, a wynik masz od razu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 16:59

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    A to różnie z tymi badaniami bywa. Ja na przykład nie robiłam żadnych ale niektóre dziewczyny robiły jakieś tam czystości, wymazy czy inne cholerstwa ;-)
    Ja przed laparo gdzie przeciez mialam etz histero nie robilam sama zadnych czystosci i innych badan.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    No wlasnie a ja jade na trzy dni choc znajomi na piec. A le ja mam dziecko i psa. Mlodego mialabym gdzie ulokowac ale Danki nie. Malo czasu na taka ilosc propozycji do zwiedzania. Akwaria i tropikalne wyspy w naturze mialam. Muzea - choc jedno przemysle. Chodzilo mi o takie miejsca spacerowe na kaca co by chodzic i podziwiac:-)

no wlasnie znam to z autopsji-bylam dni 4 i w 2 chyba ze 5 muzeow zaliczylismy- i bylo jak w tym filmie "jesli dzis wt, to..(nie pamietam tyt)
    spacerowo to mur berlinski, zwlaszacza ze trzeba tam dojechac kawalek od centrum, wiec z okna tez cos zobaczysz (roznica miedzy wsch/zach dalej widoczna)
    wieza tv- dla mnie super widok
    i pomiedzy brama brandenburska a wyspa muzeow ta knajpka(pod wiaduktem gdzie jezdzi s-Bahn), ktora mi sie kojarzy ze starym Berlinem z fotek

zreszta za przewodnika to tu Krycha powinna byc...

stara.krycha, SolarPolar, moremi lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    no wlasnie znam to z autopsji-bylam dni 4 i w 2 chyba ze 5 muzeow zaliczylismy- i bylo jak w tym filmie "jesli dzis wt, to..(nie pamietam tyt)
    spacerowo to mur berlinski, zwlaszacza ze trzeba tam dojechac kawalek od centrum, wiec z okna tez cos zobaczysz (roznica miedzy wsch/zach dalej widoczna)
    wieza tv- dla mnie super widok
    i pomiedzy brama brandenburska a wyspa muzeow ta knajpka(pod wiaduktem gdzie jezdzi s-Bahn), ktora mi sie kojarzy ze starym Berlinem z fotek

zreszta za przewodnika to tu Krycha powinna byc...
    Ponawiam propozycje: Google Maps i browar u mnie na kanapie

‹‹ 8800 8801 8802 8803 8804 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ