35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:Dla mnie pantofle to eleganckie buty, takie jak miał Kopciuszek, ale na obuwie domowe (dla mnie kapcie) mówi się też pantofle.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3893cbbd8e5.jpg
kapturnica, stara.krycha, gretka, Sabina, Magdala, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygretka wrote:ale na nbakterie tlenowe i bez i na grzyby? ile czekalas na wynik?
gretka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Zosia pokrzywa jest niewskazana w ciazy. Nie pij na razie.
Sa rozne opinie ale ja napotkalam tych negatywnych wiecej. Dlatego mimo zalosnego zelaza przestalam pic pokrzywe na pewien czas.
hej dziewczynki
pokrzywa jest ''niewskazana'' tylko dlatego ze nie robiono badań na cieżanych pijących pokrzywę,to tak na wszelki wypadek.
Znam wiele ciezarnych które pokrzywę piły i problemu z zelazem dzieki temu nie miały.
Pokrzywa to naprawdę bardzo wielostronne i dobroczynne zioło.
Jak nadia była mała piła pokrzywe jako herbatę i żelazo,nie hemoglobine ,tylko samo zelazo w górnych granicach normy miała
-
Magda* wrote:hej dziewczynki
pokrzywa jest ''niewskazana'' tylko dlatego ze nie robiono badań na cieżanych pijących pokrzywę,to tak na wszelki wypadek.
Znam wiele ciezarnych które pokrzywę piły i problemu z zelazem dzieki temu nie miały.
Pokrzywa to naprawdę bardzo wielostronne i dobroczynne zioło.
Jak nadia była mała piła pokrzywe jako herbatę i żelazo,nie hemoglobine ,tylko samo zelazo w górnych granicach normy miała
Ale po glebszym przyjrzeniu sie sprawie przez Moremi, ja jej nie moge stosowac
Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Zadziwiajaco spokojnie. Rano mialam koszmarna podroz do pracy przez opoznienia w metrze i splynelo to po mnie jak po kaczce. Cos nowego.
Fakty. Krwawienie ustalo. Troche plamie. Brzuch nie boli. Musze poczekac do piatku. Nie wiem co to bylo. I nie wiem co z ciaza. A moze zrobic znowu test?Magdala lubi tę wiadomość