35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:A ile ma? I ile jest tam kotów, a ile kuwet?
Moja kotka została oddana z adopcji, bo nasikała do łóżka. Pani miała mieszkanie labirynt i jedną kuwetę. Mała zwyczajnie nie ogarnęła. U mnie nigdy nie nasikała poza kuwetę.
-
Aasiula wrote:Tam sa dwa koty i oba oddaje ,i kot nie jest wykastrowany ma 5 miwsiecy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 20:58
Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Przypuszczam, że w domu nie ma żadnej kuwety, dlatego tak się dzieje. A kastrować, to już możesz. Koty wychodzące szybciej dojrzewają i zwyczajnie znaczą.
-
moremi wrote:Przypuszczam, że w domu nie ma żadnej kuwety, dlatego tak się dzieje. A kastrować, to już możesz. Koty wychodzące szybciej dojrzewają i zwyczajnie znaczą.
moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:mi szczanie w łóżko kojarzy się z problemami zdrowotnymi zwłaszcza związanymi z nerkami, boli go oddawanie moczu w kuwecie (kamienie? zapalenie układu moczowego częste u kocurów kastrowanych zwłaszcza żywionych złą karmą) moja kotka szczała jak juz była chora i wiedziałam że to z frustracji chorobą
więc jeśli szcza tylko w łóżko coś kota tam boli i chce zwrócić Twoją uwagę
Mój mnie obsikał w łóżku jak go nie chciałam do ogrodu puścić. Chciałam go oduczyć wychodzenia o 5 rano.Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:buuuahahahahahaaaaaa
może trzeba było tak co 5 minut przedłużać, a tys se pewnie pospała do 7mej i masz. No ile można czekać aż Pańcia wypuści?
Chciałam go w ogóle tych jego szlajanek oduczyć, martwię się jak się pałęta po okolicy...
Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o, znalazłam laski sukienkę, która dzisiaj mi się spodobała. u nich na stronie. a zdjęć W sukienkach sobie nie mozna było robić.
jest biała, wyobraźcie sobie bez welona, podoba się wam czy nie bardzo?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7e8f3321525.pnggretka, Aasiula, chruszczow, moremi, Magdala, kkisia, malgos741, Mega, megan8, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Asiula- taki zawadiacki ten kocur
fajny
no wiadomo ze jak kuweta brudna to kot do brudnej kuwety robić nie będzie przecież. A ile może trzymać? Chce mu się to robi. Jej wina, że ma łóżko posikane jak kotom nie posprząta.moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Mój mnie obsikał w łóżku jak go nie chciałam do ogrodu puścić. Chciałam go oduczyć wychodzenia o 5 rano.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:o, znalazłam laski sukienkę, która dzisiaj mi się spodobała. u nich na stronie. a zdjęć W sukienkach sobie nie mozna było robić.
jest biała, wyobraźcie sobie bez welona, podoba się wam czy nie bardzo?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7e8f3321525.pngw moim stylu
ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:On mowila ze ich calymi dniami nie ma w domu ,i ze jak kuweta brudna to sika tylko on gdzie popadnie
łacznie z łozkiem
Aasiula, to może być naprawdę tak
nie wiadomo też jak często żwirek wymieniają, jaka duża ta kuweta. Nasz jeden kocur też jak ma jedną ulubioną kuwetę brudną to marudzi i zwykle czeka aż mu wymienimy żwirek właśnie w tej. Ale nie ma problemów, żeby załatwić się do innej. My mamy 3 kuwety na 3 koty.
Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!