35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:No jaja... mój ma dwie kuwety, jedna na dole, a druga u góry i tak chce wyłazić, a kuwety czyste stoją.
Aasiula lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Kometa bardzo ladna sukienka.Taka elegancka i delikatna
Asiek a myslisz ,ze pies pokocha kota ? hehhe
Podziwiam kociich wielbicieli , ja sie nigdy do tych zwierzakow chyba nie przekonam .A jak slysze ,ze komus kota sie zrąbała w łózku czy obsikała dywany itp to utwierdza mnie to jeszcze bardziej w przekonaniu ,ze kociary ze mnie nie bedzie nigdy ehhehegretka, ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kometa bardzo ladna sukienka.Taka elegancka i delikatna
Podziwiam kociich wielbicieli , ja sie nigdy do tych zwierzakow chyba nie przekonam .A jak slysze ,ze komus kota sie zrąbała w łózku czy obsikała dywany itp to utwierdza mnie to jeszcze bardziej w przekonaniu ,ze kociary ze mnie nie bedzie nigdy ehhehe
ja tez jeste antykotowa, zwlaszcza po ostatniej przygodzie z kotem,
kot dla mnie tylko na odlegloscAasiula lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Kometa bardzo ladna sukienka.Taka elegancka i delikatna
Podziwiam kociich wielbicieli , ja sie nigdy do tych zwierzakow chyba nie przekonam .A jak slysze ,ze komus kota sie zrąbała w łózku czy obsikała dywany itp to utwierdza mnie to jeszcze bardziej w przekonaniu ,ze kociary ze mnie nie bedzie nigdy ehhehekapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:ja tez jeste antykotowa, zwlaszcza po ostatniej przygodzie z kotem,
kot dla mnie tylko na odleglosc
Mam psa , ktory ma swoj domek zrobiony za ogrodzeniem i tam sobie biega i hasaale do domu nie ma wstepu dalej niz piwnica czy ganek .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Mi się podobają brytyjczyki
albo Main coon
mi w rosyjskich podobają sie niebieskie oczy i wąska mordka,choć teraz i tą okrągłą polubiłam -
iwcia77 wrote:oj wiem ale gware maja
to nie Śląsk, to Zagłębie
Dobry wieczórmoremi, Arwena, kkisia, Sabina, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wiem znam te lagende
niemniej jednak po slasku gadaja ...to jak to sie ma w koncu do historii?
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:no własnie,albo brytyjczyk,jest jeszcze jedna rasa francuska ,też pieknie szary-srebrny z piwnymi oczami
mi w rosyjskich podobają sie niebieskie oczy i wąska mordka,choć teraz i tą okrągłą polubiłam
A niebieskie oczy mają:
Ragdoll
Kot Syjamski
Kot Somalijski
Kot Tonkijski
mamatrojki80, Magda*, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!