35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Rosyjskie mają niebieską sierść. Są też brytyjczyki niebieskie, chociaż o nich pisze się liliowe
A niebieskie oczy mają:
Ragdoll
Kot Syjamski
Kot Somalijski
Kot Tonkijski
ale oczy tez niebieskie mogą mieć ,widziałam jednego takiego i to on skradł mi serce -
gretka wrote:dobre kobiety-pytanie: przed droznoscia jajowodow jakie trzeba badania, w ktorym dniu cyklu i jak dl. czeka sie na wynik?
czytam w necie ale widze rozbieznosci, a wolalabym sie upewnic .-)
Na pewno oznaczenie grupy krwi i morfologia, badania dot. Krzepliwości krwi i badanie czystości pochwy - to podstawaczeka sie dwa, trzy dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 22:06
gretka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hyhyhy no to robimy głosowanie: sukienka 1 czy sukienka 2?
parę faktów: ślub cywilny, koniec sierpnia, mam wysokiego partnera mogę wysokie obcasy założyć i to właśnie zamierzam uczynić.
proszę o uwagi, ponieważ po obecnych poszukiwaniach pod uwagę biorę tylko te dwie i mam rozterki. podpowiedź: w obu czuje się tak samo dobrze. W pierwszej fajnie podkreślony jest tyłeczeki ma fajne plecy, ale jest taka delikatna. Druga z kolei ma fajnie podkreślony biust i jest taka bardziej... hmmm... dostojna.
taaa daaammmm:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cd6f046f241.png
Zdecydowanie 1.
ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ale znaczy teren. Prawdopodobnie nawet po kastracji będzie to robił (dlatego warto zadbać o to wcześniej). I nie mów, że jego mocz nie śmierdzi. Mam dwa kocury i już jak miały po 5 miesięcy śmierdziało z kuwety, że zbierało na wymioty.
Młody ma zawsze kuwetę wymienianą więc za dużo nie narobi żeby śmierdziało i również nie znaczy terenu. Oba siedzą w domu i nie wychodzą na zewnątrz no może na balkon.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
wg mnie w 1 bardziej lekko mlodzienczo, tyl super
2 zmiescilaby brzuszek gdyby sie do sierpnia udalo
wybralabym 1Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 22:18
malgos741, ComeToMeBaby, Magda*, moremi, Sabina, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hyhyhy no to robimy głosowanie: sukienka 1 czy sukienka 2?
parę faktów: ślub cywilny, koniec sierpnia, mam wysokiego partnera mogę wysokie obcasy założyć i to właśnie zamierzam uczynić.
proszę o uwagi, ponieważ po obecnych poszukiwaniach pod uwagę biorę tylko te dwie i mam rozterki. podpowiedź: w obu czuje się tak samo dobrze. W pierwszej fajnie podkreślony jest tyłeczeki ma fajne plecy, ale jest taka delikatna. Druga z kolei ma fajnie podkreślony biust i jest taka bardziej... hmmm... dostojna.
taaa daaammmm:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cd6f046f241.png
a jakie masz cycki,bo jak wieksze to nr 2
osobiscie mi się jedynka podoba ,a szczególnie plecy,no piekna jest
ale dwojka też jest ładnamalgos741, ComeToMeBaby, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a i nie wiem jak sie sprawdzi na przyjeciu, ja np mialabym stres w czasie baletow
zawsze przypomina mi sie jak w Kraku na balu sylwestrowym ( gazety sie rospisywaly)Grabowski vel Kiepski nadepnal Halince M na rabek sukni i co nieco wyskoczylo....malgos741, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
ja bym wybrała nr 1 jest delikatna, zależy jaką masz figurę no i te plecy
mamatrojki80, Magda*, Sabina, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:hyhyhy no to robimy głosowanie: sukienka 1 czy sukienka 2?
taaa daaammmm:
Dla mnie 2. Pierwsza dół taki trochę halkowaty ma.kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość