35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno wlaśnie niebieska sierść-choc dla mnie jest to piękny szary taki jak i u brytyjczykówmoremi wrote:Rosyjskie mają niebieską sierść. Są też brytyjczyki niebieskie, chociaż o nich pisze się liliowe

A niebieskie oczy mają:
Ragdoll
Kot Syjamski
Kot Somalijski
Kot Tonkijski
ale oczy tez niebieskie mogą mieć ,widziałam jednego takiego i to on skradł mi serce -
Nie wiem czy ktos odpowiedział bo nadrabiamgretka wrote:dobre kobiety-pytanie: przed droznoscia jajowodow jakie trzeba badania, w ktorym dniu cyklu i jak dl. czeka sie na wynik?
czytam w necie ale widze rozbieznosci, a wolalabym sie upewnic .-)
Na pewno oznaczenie grupy krwi i morfologia, badania dot. Krzepliwości krwi i badanie czystości pochwy - to podstawa
czeka sie dwa, trzy dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 22:06
gretka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hyhyhy no to robimy głosowanie: sukienka 1 czy sukienka 2?
parę faktów: ślub cywilny, koniec sierpnia, mam wysokiego partnera mogę wysokie obcasy założyć i to właśnie zamierzam uczynić.
proszę o uwagi, ponieważ po obecnych poszukiwaniach pod uwagę biorę tylko te dwie i mam rozterki. podpowiedź: w obu czuje się tak samo dobrze. W pierwszej fajnie podkreślony jest tyłeczek
i ma fajne plecy, ale jest taka delikatna. Druga z kolei ma fajnie podkreślony biust i jest taka bardziej... hmmm... dostojna.
taaa daaammmm:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cd6f046f241.png
Zdecydowanie 1.
ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Stary nie znaczy choć też był kastrowany jak miał 2 lata bo uciekł z domu i później była jazda, jak go wykastrowałam to był spokój i nie znaczy terenu.moremi wrote:Ale znaczy teren. Prawdopodobnie nawet po kastracji będzie to robił (dlatego warto zadbać o to wcześniej). I nie mów, że jego mocz nie śmierdzi. Mam dwa kocury i już jak miały po 5 miesięcy śmierdziało z kuwety, że zbierało na wymioty.
Młody ma zawsze kuwetę wymienianą więc za dużo nie narobi żeby śmierdziało i również nie znaczy terenu. Oba siedzą w domu i nie wychodzą na zewnątrz no może na balkon.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
wg mnie w 1 bardziej lekko mlodzienczo, tyl super
2 zmiescilaby brzuszek gdyby sie do sierpnia udalo
wybralabym 1Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 22:18
malgos741, ComeToMeBaby, Magda*, moremi, Sabina, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnypytanieComeToMeBaby wrote:hyhyhy no to robimy głosowanie: sukienka 1 czy sukienka 2?
parę faktów: ślub cywilny, koniec sierpnia, mam wysokiego partnera mogę wysokie obcasy założyć i to właśnie zamierzam uczynić.
proszę o uwagi, ponieważ po obecnych poszukiwaniach pod uwagę biorę tylko te dwie i mam rozterki. podpowiedź: w obu czuje się tak samo dobrze. W pierwszej fajnie podkreślony jest tyłeczek
i ma fajne plecy, ale jest taka delikatna. Druga z kolei ma fajnie podkreślony biust i jest taka bardziej... hmmm... dostojna.
taaa daaammmm:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cd6f046f241.png
a jakie masz cycki,bo jak wieksze to nr 2
osobiscie mi się jedynka podoba ,a szczególnie plecy,no piekna jest
ale dwojka też jest ładna
malgos741, ComeToMeBaby, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a i nie wiem jak sie sprawdzi na przyjeciu, ja np mialabym stres w czasie baletow
zawsze przypomina mi sie jak w Kraku na balu sylwestrowym ( gazety sie rospisywaly)Grabowski vel Kiepski nadepnal Halince M na rabek sukni i co nieco wyskoczylo....
malgos741, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
ja bym wybrała nr 1 jest delikatna, zależy jaką masz figurę no i te plecy
mamatrojki80, Magda*, Sabina, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ComeToMeBaby wrote:hyhyhy no to robimy głosowanie: sukienka 1 czy sukienka 2?
taaa daaammmm:
Dla mnie 2. Pierwsza dół taki trochę halkowaty ma.
kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

No i ten kroj dolu .Cudna jest