35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dawaj fotke z modelka-Kometa!ComeToMeBaby wrote:no nie za duże, nie :

w tej pierwszej bez stanika, wszywają w gorset pushupy.
tak grzebię w zdjęciacch, które mi matka przesłała i mam tą sukienkę. przyglądam się jej i widze że różni się detalami, tzn koronką. z tyłu na plecach przy szyi jest mniej koronki (i powiem wam, ze robi to róznicę, na zdjęciu z neta wygląda dużo ładniej), za to z przodu na gorsecie jest jej dużo więcej, cały gorset zaciepielony. egzemplarz egzemplarzowi nierówny.
malgos741, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
Dlatego ile kobiet tylke glosow.Magda* wrote:a widzisz mnie na przyklad taki dół bardzo odpowiada,wiadomo rzecz gustu

Dla mnie 1ka wlasnie tak wyglada jak napisala mysza , poza tym ja osobiscie nie przepadam za wstawkami koronkowymi... Ale Kometa to to bie ma sie przede wszystkim podobac i Ty masz sie w tym dobrze czuc ..
ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, chruszczow, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyja tez mam małe cycki i powiem ze w sukience na ramiączkach czyłabym się bezpieczniejComeToMeBaby wrote:no nie za duże, nie :

w tej pierwszej bez stanika, wszywają w gorset pushupy.
tak grzebię w zdjęciacch, które mi matka przesłała i mam tą sukienkę. przyglądam się jej i widze że różni się detalami, tzn koronką. z tyłu na plecach przy szyi jest mniej koronki (i powiem wam, ze robi to róznicę, na zdjęciu z neta wygląda dużo ładniej), za to z przodu na gorsecie jest jej dużo więcej, cały gorset zaciepielony. egzemplarz egzemplarzowi nierówny.
poka ta twoja wersję
ta koronka tała stylowa,moim zdaniem klasy nadaje,nie widzę tu nic z kiczu,a powiem ze na kicz to jestem wyczulona
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
No bo na chuj Ci trena heheheh.ComeToMeBaby wrote:Kapta- własnie ta druga wydaje mi się bardziej elegancka na ślub cywilny w urzędzie. Ale mi wszystkie baby w salonach mówią, ze własciwie teraz nie ma prawie róznicy czy kosciół czy urząd, wszystkie biorą te suknie aż furczy, jedynie treny wychodzą z mody, nawet już w kościołach też. Więc niby nie ma znaczenia. Nie wiem.
Nie wiem jaki bedziesz chciala bukier ale ja do tej kiecki w glowie widze piekny bukiet z dlugich bialych lilii .
Dla mnie ta kiecka numer 2 ma klase i osobiscie spodobala mi sie od razu..
Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
Zależy kto co lubi jedne koronki a drugie gładkie to samo jest z włosami...
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
A mi sie podoba bardziej 2 ,ale wszystko zalezy od figury ramion .plecow ,biustu w tej 1 to pieknie bedzie wygladac wysoka bardzo szczupla laska,a w drugiej laska nie muso byc bardzo szczupla ale musi miec duzy biust :)i piekne ramiona

Ja bym wzieła 2 ale to moje zdanie
kapturnica, Mega, chruszczow, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Moje doświadczenie jeżeli chodzi o suknie ślubne jest takie. Wszystkie pieknie wyglądaja na szczupłych i wysokich modelkach. Jak zobaczyłam ten sam model w swoim rozmiarze to nawet mierzyć mi się nie chciało. Dlatego ja szyłam sukienkę, ale to nie była suknia ślubna, tylko do ślubu.
malgos741, kapturnica, gretka, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
1ComeToMeBaby wrote:hyhyhy no to robimy głosowanie: sukienka 1 czy sukienka 2?
parę faktów: ślub cywilny, koniec sierpnia, mam wysokiego partnera mogę wysokie obcasy założyć i to właśnie zamierzam uczynić.
proszę o uwagi, ponieważ po obecnych poszukiwaniach pod uwagę biorę tylko te dwie i mam rozterki. podpowiedź: w obu czuje się tak samo dobrze. W pierwszej fajnie podkreślony jest tyłeczek
i ma fajne plecy, ale jest taka delikatna. Druga z kolei ma fajnie podkreślony biust i jest taka bardziej... hmmm... dostojna.
taaa daaammmm:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cd6f046f241.png
nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydostojny:)chruszczow wrote:do fanek niebieskich kotów - a słyszałyście o nebelungach?
https://www.google.pl/search?q=nebelung&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=DQQ4VbP6F-P5ygOr0YHQBA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=635
,ale za duzy dla mnie i za włochaty,lubie krótką sierść
-
nick nieaktualnyw odpowiednim czasie tam zajżę,jak nie zapomnęchruszczow wrote:na forum miau.pl będziesz miała takiego bez płacenia, również trafiają sie koty z papierami, np wskutek różnych nieszczęsliwych okoliczności

ja te kotki od lat kocham ,ale względy praktyczne...kwestia czasu
chruszczow lubi tę wiadomość
-
Kometa wszystko zależy czy będziesz się chciała wytańczyć na weselu czy nie ... patrz żeby była wygodna

moja koleżanka miała gorset i ledwo oddychała nie mówiąc o jedzeniu (przez całe wesele zjadła sałatkę a to żarta kobieta była a chuda jak modelka)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 22:41
moremi, Mega, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Mega teraz tak robia ,ze z malych cyckow robia duze cycki w gorsetach i pieknie upychaja nawet mandarynki
I nic nie wylata ani nie lata hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 22:50
Mega, ComeToMeBaby, chruszczow, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Wiem, wiemkapturnica wrote:Mega teraz tak robia ,ze z malych cyckow robia duze cycki w gorsetach i pieknie upychaja nawet mandarynki 8)I nic nie wylata ani nie lata hehehe

Kometa dawaj fotę, bo ja już w blokach startowych do spania jestem
Aasiula, malgos741, gretka, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoby,oby,ale jednak obawa zawsze sie tlikapturnica wrote:Mega teraz tak robia ,ze z malych cyckow robia duze cycki w gorsetach i pieknie upychaja nawet mandarynki 8)I nic nie wylata ani nie lata hehehe
lete dziewczyny ,trzeba spac
,szkoda tylko ze komety w sukni nie zobacze
Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość