35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no nie za duże, nie :
w tej pierwszej bez stanika, wszywają w gorset pushupy.
tak grzebię w zdjęciacch, które mi matka przesłała i mam tą sukienkę. przyglądam się jej i widze że różni się detalami, tzn koronką. z tyłu na plecach przy szyi jest mniej koronki (i powiem wam, ze robi to róznicę, na zdjęciu z neta wygląda dużo ładniej), za to z przodu na gorsecie jest jej dużo więcej, cały gorset zaciepielony. egzemplarz egzemplarzowi nierówny.malgos741, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:a widzisz mnie na przyklad taki dół bardzo odpowiada,wiadomo rzecz gustu
Dla mnie 1ka wlasnie tak wyglada jak napisala mysza , poza tym ja osobiscie nie przepadam za wstawkami koronkowymi... Ale Kometa to to bie ma sie przede wszystkim podobac i Ty masz sie w tym dobrze czuc ..ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, Magda*, Mega, chruszczow, Sabina, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no nie za duże, nie :
w tej pierwszej bez stanika, wszywają w gorset pushupy.
tak grzebię w zdjęciacch, które mi matka przesłała i mam tą sukienkę. przyglądam się jej i widze że różni się detalami, tzn koronką. z tyłu na plecach przy szyi jest mniej koronki (i powiem wam, ze robi to róznicę, na zdjęciu z neta wygląda dużo ładniej), za to z przodu na gorsecie jest jej dużo więcej, cały gorset zaciepielony. egzemplarz egzemplarzowi nierówny.
poka ta twoja wersję
ta koronka tała stylowa,moim zdaniem klasy nadaje,nie widzę tu nic z kiczu,a powiem ze na kicz to jestem wyczulonaComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta- własnie ta druga wydaje mi się bardziej elegancka na ślub cywilny w urzędzie. Ale mi wszystkie baby w salonach mówią, ze własciwie teraz nie ma prawie róznicy czy kosciół czy urząd, wszystkie biorą te suknie aż furczy, jedynie treny wychodzą z mody, nawet już w kościołach też. Więc niby nie ma znaczenia. Nie wiem.
Nie wiem jaki bedziesz chciala bukier ale ja do tej kiecki w glowie widze piekny bukiet z dlugich bialych lilii .
Dla mnie ta kiecka numer 2 ma klase i osobiscie spodobala mi sie od razu..
Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Zależy kto co lubi jedne koronki a drugie gładkie to samo jest z włosami...
mamatrojki80, kapturnica, Magda*, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A mi sie podoba bardziej 2 ,ale wszystko zalezy od figury ramion .plecow ,biustu w tej 1 to pieknie bedzie wygladac wysoka bardzo szczupla laska,a w drugiej laska nie muso byc bardzo szczupla ale musi miec duzy biust :)i piekne ramiona
Ja bym wzieła 2 ale to moje zdaniekapturnica, Mega, chruszczow, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Moje doświadczenie jeżeli chodzi o suknie ślubne jest takie. Wszystkie pieknie wyglądaja na szczupłych i wysokich modelkach. Jak zobaczyłam ten sam model w swoim rozmiarze to nawet mierzyć mi się nie chciało. Dlatego ja szyłam sukienkę, ale to nie była suknia ślubna, tylko do ślubu.
malgos741, kapturnica, gretka, Magda*, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hyhyhy no to robimy głosowanie: sukienka 1 czy sukienka 2?
parę faktów: ślub cywilny, koniec sierpnia, mam wysokiego partnera mogę wysokie obcasy założyć i to właśnie zamierzam uczynić.
proszę o uwagi, ponieważ po obecnych poszukiwaniach pod uwagę biorę tylko te dwie i mam rozterki. podpowiedź: w obu czuje się tak samo dobrze. W pierwszej fajnie podkreślony jest tyłeczeki ma fajne plecy, ale jest taka delikatna. Druga z kolei ma fajnie podkreślony biust i jest taka bardziej... hmmm... dostojna.
taaa daaammmm:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cd6f046f241.pngMagda*, mamatrojki80, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:do fanek niebieskich kotów - a słyszałyście o nebelungach?
https://www.google.pl/search?q=nebelung&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=DQQ4VbP6F-P5ygOr0YHQBA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=635
,ale za duzy dla mnie i za włochaty,lubie krótką sierść -
nick nieaktualnychruszczow wrote:na forum miau.pl będziesz miała takiego bez płacenia, również trafiają sie koty z papierami, np wskutek różnych nieszczęsliwych okoliczności
ja te kotki od lat kocham ,ale względy praktyczne...kwestia czasuchruszczow lubi tę wiadomość
-
Kometa wszystko zależy czy będziesz się chciała wytańczyć na weselu czy nie ... patrz żeby była wygodna
moja koleżanka miała gorset i ledwo oddychała nie mówiąc o jedzeniu (przez całe wesele zjadła sałatkę a to żarta kobieta była a chuda jak modelka)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 22:41
moremi, Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega teraz tak robia ,ze z malych cyckow robia duze cycki w gorsetach i pieknie upychaja nawet mandarynki
I nic nie wylata ani nie lata hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 22:50
Mega, ComeToMeBaby, chruszczow, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mega teraz tak robia ,ze z malych cyckow robia duze cycki w gorsetach i pieknie upychaja nawet mandarynki 8)I nic nie wylata ani nie lata hehehe
Kometa dawaj fotę, bo ja już w blokach startowych do spania jestemAasiula, malgos741, gretka, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mega teraz tak robia ,ze z malych cyckow robia duze cycki w gorsetach i pieknie upychaja nawet mandarynki 8)I nic nie wylata ani nie lata hehehe
lete dziewczyny ,trzeba spac,szkoda tylko ze komety w sukni nie zobacze
Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość