X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    2 jest przeciętna, co druga sukienka tak wygląda.
    Byc moze ale dla mnie 1ka lekko kiczowata 8)

ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pocwiczenie miesni twarzowych i przepony- Galimatias na polsat

kapturnica, Aasiula, chruszczow, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze raz się przyjżałam,no i musze powiedziec 1 piękna jest,i w dobrym guscie :)
    ach i ramiaczka chronia przed wpadkami o jakich gretka mówi.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no nie za duże, nie ::P
    w tej pierwszej bez stanika, wszywają w gorset pushupy.

tak grzebię w zdjęciacch, które mi matka przesłała i mam tą sukienkę. przyglądam się jej i widze że różni się detalami, tzn koronką. z tyłu na plecach przy szyi jest mniej koronki (i powiem wam, ze robi to róznicę, na zdjęciu z neta wygląda dużo ładniej), za to z przodu na gorsecie jest jej dużo więcej, cały gorset zaciepielony. egzemplarz egzemplarzowi nierówny.
    dawaj fotke z modelka-Kometa!

malgos741, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dla mnie 2. Pierwsza dół taki trochę halkowaty ma.
    a widzisz mnie na przyklad taki dół bardzo odpowiada,wiadomo rzecz gustu :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    a widzisz mnie na przyklad taki dół bardzo odpowiada,wiadomo rzecz gustu :)
    Dlatego ile kobiet tylke glosow.
    Dla mnie 1ka wlasnie tak wyglada jak napisala mysza , poza tym ja osobiscie nie przepadam za wstawkami koronkowymi... Ale Kometa to to bie ma sie przede wszystkim podobac i Ty masz sie w tym dobrze czuc ..

ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, chruszczow, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula fajny rudzielec ;)

Aasiula lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no nie za duże, nie ::P
    w tej pierwszej bez stanika, wszywają w gorset pushupy.

tak grzebię w zdjęciacch, które mi matka przesłała i mam tą sukienkę. przyglądam się jej i widze że różni się detalami, tzn koronką. z tyłu na plecach przy szyi jest mniej koronki (i powiem wam, ze robi to róznicę, na zdjęciu z neta wygląda dużo ładniej), za to z przodu na gorsecie jest jej dużo więcej, cały gorset zaciepielony. egzemplarz egzemplarzowi nierówny.
    ja tez mam małe cycki i powiem ze w sukience na ramiączkach czyłabym się bezpieczniej

poka ta twoja wersję
    ta koronka tała stylowa,moim zdaniem klasy nadaje,nie widzę tu nic z kiczu,a powiem ze na kicz to jestem wyczulona

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kapta- własnie ta druga wydaje mi się bardziej elegancka na ślub cywilny w urzędzie. Ale mi wszystkie baby w salonach mówią, ze własciwie teraz nie ma prawie róznicy czy kosciół czy urząd, wszystkie biorą te suknie aż furczy, jedynie treny wychodzą z mody, nawet już w kościołach też. Więc niby nie ma znaczenia. Nie wiem.
    No bo na chuj Ci trena heheheh.
    Nie wiem jaki bedziesz chciala bukier ale ja do tej kiecki w glowie widze piekny bukiet z dlugich bialych lilii .
    Dla mnie ta kiecka numer 2 ma klase i osobiscie spodobala mi sie od razu..

Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy kto co lubi jedne koronki a drugie gładkie to samo jest z włosami...

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie podoba bardziej 2 ,ale wszystko zalezy od figury ramion .plecow ,biustu w tej 1 to pieknie bedzie wygladac wysoka bardzo szczupla laska,a w drugiej laska nie muso byc bardzo szczupla ale musi miec duzy biust :)i piekne ramiona :)
    Ja bym wzieła 2 ale to moje zdanie :)

kapturnica, Mega, chruszczow, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje doświadczenie jeżeli chodzi o suknie ślubne jest takie. Wszystkie pieknie wyglądaja na szczupłych i wysokich modelkach. Jak zobaczyłam ten sam model w swoim rozmiarze to nawet mierzyć mi się nie chciało. Dlatego ja szyłam sukienkę, ale to nie była suknia ślubna, tylko do ślubu.

malgos741, kapturnica, gretka, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hyhyhy no to robimy głosowanie: sukienka 1 czy sukienka 2?
    parę faktów: ślub cywilny, koniec sierpnia, mam wysokiego partnera mogę wysokie obcasy założyć i to właśnie zamierzam uczynić.
    proszę o uwagi, ponieważ po obecnych poszukiwaniach pod uwagę biorę tylko te dwie i mam rozterki. podpowiedź: w obu czuje się tak samo dobrze. W pierwszej fajnie podkreślony jest tyłeczek ;) i ma fajne plecy, ale jest taka delikatna. Druga z kolei ma fajnie podkreślony biust i jest taka bardziej... hmmm... dostojna.

taaa daaammmm:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cd6f046f241.png
    1

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    do fanek niebieskich kotów - a słyszałyście o nebelungach?
    https://www.google.pl/search?q=nebelung&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=DQQ4VbP6F-P5ygOr0YHQBA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=635
    dostojny:)
    ,ale za duzy dla mnie i za włochaty,lubie krótką sierść :)

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie sie bardziej 2 podoba :) ale nie dla mnie, za mało w cyckach ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    na forum miau.pl będziesz miała takiego bez płacenia, również trafiają sie koty z papierami, np wskutek różnych nieszczęsliwych okoliczności
    w odpowiednim czasie tam zajżę,jak nie zapomnę ;)
    ja te kotki od lat kocham ,ale względy praktyczne...kwestia czasu

chruszczow lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa wszystko zależy czy będziesz się chciała wytańczyć na weselu czy nie ... patrz żeby była wygodna ;)
    moja koleżanka miała gorset i ledwo oddychała nie mówiąc o jedzeniu (przez całe wesele zjadła sałatkę a to żarta kobieta była a chuda jak modelka) ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 22:41

moremi, Mega, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega teraz tak robia ,ze z malych cyckow robia duze cycki w gorsetach i pieknie upychaja nawet mandarynki 8) I nic nie wylata ani nie lata hehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 22:50

Mega, ComeToMeBaby, chruszczow, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mega teraz tak robia ,ze z malych cyckow robia duze cycki w gorsetach i pieknie upychaja nawet mandarynki 8)I nic nie wylata ani nie lata hehehe
    Wiem, wiem :)
    Kometa dawaj fotę, bo ja już w blokach startowych do spania jestem ;)

Aasiula, malgos741, gretka, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mega teraz tak robia ,ze z malych cyckow robia duze cycki w gorsetach i pieknie upychaja nawet mandarynki 8)I nic nie wylata ani nie lata hehehe
    oby,oby,ale jednak obawa zawsze sie tli

lete dziewczyny ,trzeba spac :),szkoda tylko ze komety w sukni nie zobacze :/

Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 8807 8808 8809 8810 8811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ