35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i witam po cholernej robocie. Ja nie wiem szczerze, jak do 67 roku zycia tam wytrzymam, ale to zmartwienie na pozniej. Nadrobilam Was.
Odniose sie do tematow przewodnich dzis:
1. Moze i zimna sucz ze mnie, ale smierc mnie nie rusza. Jedyne, co mnie rusza, to niektore chore dzieci, jak np. Zuzia, ktora juz dwa razy byla w wiadomosciach. I dwa razy plakalam.
2. yyyyy.... Ni pamietam, co bylo tematem numer dwa, bo sie w miedzyczasie starania i relacje z ciaz przeplatalykapturnica lubi tę wiadomość
-
Zosia, przyjmujesz clexane i do tego chcesz pokrzywe, ktora poprawia krzepliwosc krwi? Wez się czasami zastanow.
http://www.naturaherbaty.pl/artykul/pokrzywa-18.htmlstara.krycha, kapturnica, mamatrojki80, gretka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Zosia, przyjmujesz clexane i do tego chcesz pokrzywe, ktora poprawia krzepliwosc krwi? Wez się czasami zastanow.
http://www.naturaherbaty.pl/artykul/pokrzywa-18.html
O to jest dopiero powod, ktory mnie przekonuje
stara.krycha lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Anna Maria, przykra wiadomość.
Mnie każda śmierć zasmuca.
Czasem żal mi jest wsyzstkich ludzi, że muszą umrzeć. -
Zofia8 wrote:a gdzie to wyczytalas ? Ja znalazlam tylko info o tym, ze jest ok.
Zioła w ciąży: pokrzywa zwyczajna
Zawiera dużo witamin i składników mineralnych, zwłaszcza żelaza i wapnia. Regularne picie naparu z pokrzywy lub zjadanie ziela na surowo zapobiega anemii. Pokrzywa wykazuje również działanie moczopędne, dlatego warto ją pić, gdy cierpisz z powodu opuchlizny nóg - pomaga pozbywać się nadmiaru wody z organizmu. Dzięki witaminie K, flawonoidom i garbnikom działa przeciwkrwotocznie. Obniża ciśnienie krwi. Pobudza wydzielanie soków żołądkowych, działa przeciwbiegunkowo, nieznacznie obniża poziom cukru we krwi.
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/ziola-w-ciazy-jakie-ziola-sa-bezpieczne-w-ciazy_41087.html
Kurcze nie zacytuje Ci w tej chwili bo na tel jestem ale wlasnie pokrzywa wzbudza kontrowersje ekspertow poniewaz wykazuje potencjalne dzialanie poronne i stumulujace skurcze macicy przy jednoczesnym bogadztwie witamin i mineralow. Zreszta wpisz pokrzywa w ciazy i poczytaj kilka roznych opinii.
kapturnica, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Zofia8 wrote:O to jest dopiero powod, ktory mnie przekonuje
(...)Zaleca się niestosowanie pokrzywy w okresie ciąży i karmienia piersią, ponieważ nie ma żadnych danych o wpływie pokrzywy na rozwój płodu i noworodka (...) W ciąży generalnie nie sa wskazane żadne zioła to moze zostań na zwykłym sokustara.krycha, moremi, gretka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja sadzilam ,ze przekonuje cie rowniez to zdanie
(...)Zaleca się niestosowanie pokrzywy w okresie ciąży i karmienia piersią, ponieważ nie ma żadnych danych o wpływie pokrzywy na rozwój płodu i noworodka (...) W ciąży generalnie nie sa wskazane żadne zioła to moze zostań na zwykłym sokuZofia8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Margolcia jak jaśniejsza to -
My chyba z mężem za wcześnie zwykle się zabieramy za działania. A zresztą nie wiem.W tym miesiącu ja się psychicznie nie staram, nawet zapomniałam o mierzeiu temperatury i zaczęłam dość poźńo - w 11 dniu.stara.krycha lubi tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Jak kijki, to kijki, wetkne i swoj. Bo przeciez wszyscy kiedys umrzemy, wiec po co robic z tego dramat jak sie danej osoby nie znalo?
Mnie osobiscie najbardziej rusza smierc niewinnego dzieciaka , zwl skrzywdzonego przez dorosla osobe .I nie tyle wywoluje smutek ale wkurw i mysli mordercze....Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wsadzasz kija w mrowisko wiidze
Mnie osobiscie najbardziej rusza smierc niewinnego dzieciaka , zwl skrzywdzonego przez dorosla osobe .I nie tyle wywoluje smutek ale wkurw i mysli mordercze....kapturnica lubi tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Ej, to co w koncu wolno w tej calej ciazy pic? Bo ze wina nie, to wiem...
A na powaznie mysle ,ze ziola to nie jest produkt pierwszej potrzebny w ciąży .stara.krycha, stara.krycha, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Anna Maria, przykra wiadomość.
Mnie każda śmierć zasmuca.
Czasem żal mi jest wsyzstkich ludzi, że muszą umrzeć.anna maria, Margolcia88, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Co Ty gadasz jaki dramat ja sie wczoraj pozalilam ,a dziewczyny mi wspolczuja ,ludzki odruch .A kij to sobie mozesz wsadzc .....stara.krycha wrote:Jak kijki, to kijki, wetkne i swoj. Bo przeciez wszyscy kiedys umrzemy, wiec po co robic z tego dramat jak sie danej osoby nie znalo?
mamatrojki80, stara.krycha, gretka, moremi, Zofia8, Reni, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Krakonka, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Jak kijki, to kijki, wetkne i swoj. Bo przeciez wszyscy kiedys umrzemy, wiec po co robic z tego dramat jak sie danej osoby nie znalo?
anna maria, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny