35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCinderella wrote:Witajcie dziewczyny
Dołączyłam 11 kwietnia do tego tematu i nie mogę nadążyć z czytaniem. Takie jesteśćie aktywne
Jest bardzo dużo wątków na forum i mnóstwo czasu zajmuje zczytanie tego wszystkiego. Chciałbym Was prosić o wskazówki co do termomertu owulacyjnego i ziół Ojca Grzegorza. Mam 37 lat, więc wolę wskazówki z grona podobnych koleżanek. Nie mam jeszcze dzieci. Wg tego portalu (prowadzę I cykl) mam cykl bezowulacyjny. Czy możecie napisać:
1. czy termomert owul. pomgól Wam zajść?
2. czy stosowałyście ww. zioła
pozdrawiam Was wszystkie
Aaaa, jest nowa koleżanka wreszcie!
Cinderella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:o faken! zostalam zaproszona na baby shower...co to jest? co na prezent kupic?
kapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCześć
Jestem, jestem. Próbuję ogarnąć te wszystkie wpisy i portal ogólnie. Kopania wiedzy...
dzięki za inf.
Piszecie tyle, że nie nadążamale zaglądam i czytam
ściskam mocno wszystkie.
A która już jest w ciązy?iwcia77, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCinderella wrote:Cześć
Jestem, jestem. Próbuję ogarnąć te wszystkie wpisy i portal ogólnie. Kopania wiedzy...
dzięki za inf.
ściskam mocno wszystkie.
A która już jest w ciązy?
Dużo jest w ciążyJa jeszcze nie
A wsyzstkich wątków, to nie ogarniesz, nie wiem nawet, czy jest sens. Ja tylko tu praktycznie jestem i dobrze mi. -
nick nieaktualnyCinderella wrote:Cześć
dzięki za inf.
ściskam mocno wszystkie.
A która już jest w ciązy?
Ciężarówki mają z reguły suwaki.
ComeToMeBaby, Cinderella, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
Witaj
zerknij na porodówkę w 35+ tam są wszystkie zebrane do kupy
skakanie po wszystkich wątkach i działach jest trochę męczące i można się pogubić
Cinderella wrote:Cześć
dzięki za inf.
ściskam mocno wszystkie.
A która już jest w ciązy?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
1. warto z niego skorzystać chociaż przez 3 msce - poznasz swój cykl i będziesz wiedziała kiedy się bzykać
2. kilka osób zioła piło ale czy pomogły zajść? trudno powiedzieć
na pewno Bozia piła i teraz celuje w kolejne dziecko
Cinderella wrote:1. czy termomert owul. pomgól Wam zajść?
2. czy stosowałyście ww. zioła
pozdrawiam Was wszystkieZofia8, moremi, Magdala, Sabina, stara.krycha, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
tak sobie oglądam szal do karmienia i stwierdzam, że można karmić bez cyca godzilli na wierzchu!
http://dziecisawazne.pl/szal-do-karmienia/
bardzo mi się podoba - kupię na pewno
sorry Polar nie zobaczysz mnie z cycorem ha!moremi, kkisia, megan8, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja z innej beczki dziś musiałam jechać do weta bo mój no w sumie już nie mój lecz mamy kot, którego zostawilam jej w spadku ma problemy z sikaniem, dostał dwa zastrzyki i mam nadzieję że mubbędzie lepiej a jutro powtórka z rozrywki tylko będzie akcja żeby go wcisnąć do transportera...
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:A ja z innej beczki dziś musiałam jechać do weta bo mój no w sumie już nie mój lecz mamy kot, którego zostawilam jej w spadku ma problemy z sikaniem, dostał dwa zastrzyki i mam nadzieję że mubbędzie lepiej a jutro powtórka z rozrywki tylko będzie akcja żeby go wcisnąć do transportera...
Nie znam się na kotach ... Ale , Małgoś, wyjdzie z tego na pewno. I nie dziwię mu się ,że nie chce być upychanymalgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja zrobiłam test owulacyjny i nie wiem czy - czy +, bo ta kreska ciuteczkę jest z jednej strony jaśniejsza. Ale kiedyś miałam podobną i potem już mocniejszej nie było, a owulacja była, bo akurat po byłam u lekarza.
Jak to jest z Waszego doświadczenia? Ja rzadko korzystam z tych testów.