35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:ja sie nie smieje, bo sama kiedys zbieralam
i mam w szklanych wazach
, grecja, italia, brazylia, kuba, tajlandia, kambodza, wietnam - to moje zbiory- a twoje?
Z egzotyki to tylko australia ale cztery rozne miejsca. Pozatym wlochy malta hiszpania baltyk i oczywiscie z mnostwa miejsc z wybrzeza angielkiego szkockiego irlandzkiego.iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
gretka wrote:a wlasnie tak geograficznie - wg was co to sa pantofle?
(rozne kwiatki wychodza jak ludzie z roznych stron PL-moj m mial ostatnio dyskusje w pracy w tym temacie)
Buty damskie takie eleganckie kosciolowe.mamatrojki80, moremi, chruszczow, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyw wielkopolsce:
kociamber-kot
knipa-książka
bejmy-pieniądze
ślipia-oczy
munka-mąka
szczun-chłopak
klapiok-ucho
fana-flaga
kejter-pies
bryle-okulary
mela-dziewczyna
mycka-czapka
Helena się w przedszkolu uczyłamoremi, ComeToMeBaby, kkisia, chruszczow, iwcia77, Sabina, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:w wielkopolsce:
kociamber-kot
knipa-książka
bejmy-pieniądze
ślipia-oczy
munka-mąka
szczun-chłopak
klapiok-ucho
fana-flaga
kejter-pies
bryle-okulary
mela-dziewczyna
mycka-czapka
Helena się w przedszkolu uczyłamamatrojki80, megan8 lubią tę wiadomość
gretka -
ekstra
ślipia i u nas mówi się na oczy
bryle też
mycka i u nas - ale na taką czapkę (nie wiem jak ją opisać) niezbyt okazałą
kociamber-kot
knipa-książka
bejmy-pieniądze
ślipia-oczy
munka-mąka
szczun-chłopak
klapiok-ucho
fana-flaga
kejter-pies
bryle-okulary
mela-dziewczyna
mycka-czapka
Helena się w przedszkolu uczyłamamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja też
ale z drugiej strony, jak się patrzy na to co się na świecie dzieje, gdzie zostały zniszczone bezpowrotnie zabytki np w Aleppo, to jakby chociaż część z nich była "rozkradziona", wywieziona, może dałoby się coś uchronić przed tymi dzikusami
Wlasnie wczoraj wspominalam Aleppo. Jak tam dotarlismy, bylam cholernie chora. Mialam wysoka goraczke i kilku godzinne napady kaszlu. Leczylam sie tak koktailami. Alez one byly pyszne i zdrowe.
Ach gdzie te czasy. Syria byla krajem nie tylko pieknym ale i bezpiecznym.
Reni, ComeToMeBaby, kkisia, chruszczow, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8
-
a mi szczun - ciekawe od czego to? że szcza un pod drzewem?gretka wrote:najbardziej mi sie podoba klapiok- u niektorych moze byc doslowne...
gretka, moremi, kkisia, Dziobak, kapturnica, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
kociamber-kot
knipa-książka
bejmy-pieniądze
ślipia-oczy
munka-mąka
szczun-chłopak
klapiok-ucho
fana-flaga
kejter-pies
bryle-okulary
mela-dziewczyna
mycka-czapka
Helena się w przedszkolu uczyłagretka -
moremi wrote:Bete zrób. To najpewniejsze.
Właściwie to powinnaś leżeć. Dlatego też nie wiem czy to dobry pomysł z tym weekendem. W pierwszym trymestrze może się kosmowka odklejać (jak u mnie), może się dobrze nie zagniezdziło, może krwiak powstać itp.
Z tego wszystkiego nie zapytałam - jaki jest plan lekarza biorąc pod uwagę wcześniejsze poronienia?
Rozsadek tez mi mowi ze w lozku nalezaloby zostac. Zrobie bete jak mowisz. Eh czemu to takie trudne jest.
Plan lekarza jest czekac i pojsc do gp (rodzinnego) po skierowanie na scan. Brac leki.chruszczow lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Rozsadek tez mi mowi ze w lozku nalezaloby zostac. Zrobie bete jak mowisz. Eh czemu to takie trudne jest.
Plan lekarza jest czekac i pojsc do gp (rodzinnego) po skierowanie na scan. Brac leki.
Rany, to Ty musisz wracac do Gp po skierowanie na usg? To chore. Myslalam, ze jestes pod opieka tego szpitala.
Zofia8
-
Magdala wrote:Rozsadek tez mi mowi ze w lozku nalezaloby zostac. Zrobie bete jak mowisz. Eh czemu to takie trudne jest.
Plan lekarza jest czekac i pojsc do gp (rodzinnego) po skierowanie na scan. Brac leki.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!