35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Na szafce w przedpokojumstoi szklanka z herbatągretka wrote:moze ktos to w koncu przetlumaczy?

Proste
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:06
Reni, ComeToMeBaby, gretka, Dziobak, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no teraz widac , kto wagarowal na bioli
ja wiem co to pantofelek i nawet wam pokaze:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d200decf2ec.gif
Magdala, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Moremi, On pewno o no spie nawet nie slyszal.
Dokladnie. Jak spytalam o leki rozkurczowe to uslyszalam ze nie ma takiej potrzeby. W ogole oczy otworzyl jak pytalam. Mam brac acard i progesteron.
Zosia ta wizyta nie miala nic wspolnego z ciaza. Zamowiona wieki temu konsultacja w zwiazku z niemoca zajscia. Ucieszyl sie ze test byl pozytywny i wyslal do gp. Chociaz nie ukrywam mialam mala nadzieje ze jakos zareaguje.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Może zatem idź do tej kliniki co Zosia była?Magdala wrote:Dokladnie. Jak spytalam o leki rozkurczowe to uslyszalam ze nie ma takiej potrzeby. W ogole oczy otworzyl jak pytalam. Mam brac acard i progesteron.
Zosia ta wizyta nie miala nic wspolnego z ciaza. Zamowiona wieki temu konsultacja w zwiazku z niemoca zajscia. Ucieszyl sie ze test byl pozytywny i wyslal do gp. Chociaz nie ukrywam mialam mala nadzieje ze jakos zareaguje.
I bierz rozkurczowe.
Magdala lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:jestem umówiona w piątek na badanie czystości.
no mam chwilę, żeby się jeszcze trochę podkurować
ale babka w tej rejestracji była na siłę uprzejma. ja pierniczę. no cóż.
Wcale nie musi byc zle. Ja robilam swoj wymaz prosto po zejsciu z fotela po grzebaniu. Lekko plamilam. Wymaz wyszedl pierwsza klasa chociaz babka troche nosem krecila.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Może zatem idź do tej kliniki co Zosia była?
I bierz rozkurczowe.
Biore. Na bete tez juz sie umowilam. Najpewniej co zrobie to pojde na accident &emergency do szpitala. Dzieki wam za wsparcie. Bedzie dobrze (nadzieja sie tli)
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, gretka, malgos741, nick nieaktualny, chruszczow, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Dokladnie. Jak spytalam o leki rozkurczowe to uslyszalam ze nie ma takiej potrzeby. W ogole oczy otworzyl jak pytalam. Mam brac acard i progesteron.
Zosia ta wizyta nie miala nic wspolnego z ciaza. Zamowiona wieki temu konsultacja w zwiazku z niemoca zajscia. Ucieszyl sie ze test byl pozytywny i wyslal do gp. Chociaz nie ukrywam mialam mala nadzieje ze jakos zareaguje.
Rece opadaja
Zofia8
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Dołączyłam 11 kwietnia do tego tematu i nie mogę nadążyć z czytaniem. Takie jesteśćie aktywne
Jest bardzo dużo wątków na forum i mnóstwo czasu zajmuje zczytanie tego wszystkiego. Chciałbym Was prosić o wskazówki co do termomertu owulacyjnego i ziół Ojca Grzegorza. Mam 37 lat, więc wolę wskazówki z grona podobnych koleżanek. Nie mam jeszcze dzieci. Wg tego portalu (prowadzę I cykl) mam cykl bezowulacyjny. Czy możecie napisać:
1. czy termomert owul. pomgól Wam zajść?
2. czy stosowałyście ww. zioła
pozdrawiam Was wszystkie
chruszczow lubi tę wiadomość
-
Tylko uwazaj na siebie. Jak trafiłam na ip, to lekarz mi wprost powiedział, że albo idę na tą obserwację, albo ryzykuję utratę ciąży i nadal żyję aktywnie.Magdala wrote:Biore. Na bete tez juz sie umowilam. Najpewniej co zrobie to pojde na accident &emergency do szpitala. Dzieki wam za wsparcie. Bedzie dobrze (nadzieja sie tli)
Bardzo chciałam polecieć na te Kanary, ale jak już doszlo do mnie, że jednak w moim brzuchu żyje jakis obcy, rośnie i się nie poddaje, to żadne inne opcje nie były rozpatrywane.
Ale teraz już mogę się ruszać i mogę na basen chodzić
nick nieaktualny, gretka, Zofia8, Magdala, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, chruszczow, MartaDidi, Mega, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witaj Kopciuszku, myslalam, ze zniknelas na wieki

Niestety nie pomoge. Z termometru owulacyjnego nie korzystalam, bo mam Lady Comp'a a ziol nie pilam. Wiem, ze Bozia o nich pisala na jakims watku.Nie pamietam, czy nie o badaniach.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Zofia8
-
CześćCinderella wrote:Witajcie dziewczyny
Dołączyłam 11 kwietnia do tego tematu i nie mogę nadążyć z czytaniem. Takie jesteśćie aktywne
Jest bardzo dużo wątków na forum i mnóstwo czasu zajmuje zczytanie tego wszystkiego. Chciałbym Was prosić o wskazówki co do termomertu owulacyjnego i ziół Ojca Grzegorza. Mam 37 lat, więc wolę wskazówki z grona podobnych koleżanek. Nie mam jeszcze dzieci. Wg tego portalu (prowadzę I cykl) mam cykl bezowulacyjny. Czy możecie napisać:
1. czy termomert owul. pomgól Wam zajść?
2. czy stosowałyście ww. zioła
pozdrawiam Was wszystkie

Większość jednak wierzy w medycynę i stosuje leki, ale na wątku starajacych się o pierwsze dziecko jest "specjalistka" od ziół. Chociaż ona też czeka na stymulację lekami.
1. Termometr pomaga tylko w obserwacji cyklu, wyłapaniu momentu owulacji, wyliczeniu dlugosci faz i ewentualnie przewidzeniu nadejscia @
W zajściu zazwyczaj niezawodny jest seks, albo inseminacja czy in vitro.
2. Ja nie stosowałam.
Magdala, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, kapturnica, Krakonka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, chruszczow, paszczakin, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Na razie jeszcze mam. Dzieki.
Ale mozesz zdradzic zrodlo. W polskich sklepach maja pod lada?
Kiedys nie bylo problemu z lekami bez recepty ale teraz jest zakaz odgorny. Ja zadzwonilam do przychodni do tkorej ostatnio chodzilam i byly 2 ostatnie opakowania. Juz nawet wiekszosc aptek internetowych w UK ich nie sprzedaje. Zamowilam wczoraj z http://nova-farm.com
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 14:12
Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Kiedys nie bylo problemu z lekami bez recepty ale teraz jest zakaz odgorny. Ja zadzwonilam do przychodni do tkorej ostatnio chodzilam i byly 2 ostatnie opakowania. Juz nawet wiekszosc aptek internetowych w UK ich nie sprzedaje. Zamowilam wczoraj z http://nova-farm.com
Magdala a Kornwalia piekna jest i bedzie
Magdala lubi tę wiadomość
Zofia8

niemniej jednak po slasku gadaja ...to jak to sie ma w koncu do historii?