35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:moze ktos to w koncu przetlumaczy?
ProsteWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:06
Reni, ComeToMeBaby, gretka, Dziobak, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no teraz widac , kto wagarowal na bioli
ja wiem co to pantofelek i nawet wam pokaze:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d200decf2ec.gifMagdala, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Reni, Sabina, stara.krycha, kkisia, mysza1975, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Moremi, On pewno o no spie nawet nie slyszal.
Dokladnie. Jak spytalam o leki rozkurczowe to uslyszalam ze nie ma takiej potrzeby. W ogole oczy otworzyl jak pytalam. Mam brac acard i progesteron.
Zosia ta wizyta nie miala nic wspolnego z ciaza. Zamowiona wieki temu konsultacja w zwiazku z niemoca zajscia. Ucieszyl sie ze test byl pozytywny i wyslal do gp. Chociaz nie ukrywam mialam mala nadzieje ze jakos zareaguje.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Dokladnie. Jak spytalam o leki rozkurczowe to uslyszalam ze nie ma takiej potrzeby. W ogole oczy otworzyl jak pytalam. Mam brac acard i progesteron.
Zosia ta wizyta nie miala nic wspolnego z ciaza. Zamowiona wieki temu konsultacja w zwiazku z niemoca zajscia. Ucieszyl sie ze test byl pozytywny i wyslal do gp. Chociaz nie ukrywam mialam mala nadzieje ze jakos zareaguje.
I bierz rozkurczowe.Magdala lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:jestem umówiona w piątek na badanie czystości.
no mam chwilę, żeby się jeszcze trochę podkurować
ale babka w tej rejestracji była na siłę uprzejma. ja pierniczę. no cóż.
Wcale nie musi byc zle. Ja robilam swoj wymaz prosto po zejsciu z fotela po grzebaniu. Lekko plamilam. Wymaz wyszedl pierwsza klasa chociaz babka troche nosem krecila.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Może zatem idź do tej kliniki co Zosia była?
I bierz rozkurczowe.
Biore. Na bete tez juz sie umowilam. Najpewniej co zrobie to pojde na accident &emergency do szpitala. Dzieki wam za wsparcie. Bedzie dobrze (nadzieja sie tli)Margolcia88, ComeToMeBaby, moremi, gretka, malgos741, kkisia, chruszczow, Magda*, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Dokladnie. Jak spytalam o leki rozkurczowe to uslyszalam ze nie ma takiej potrzeby. W ogole oczy otworzyl jak pytalam. Mam brac acard i progesteron.
Zosia ta wizyta nie miala nic wspolnego z ciaza. Zamowiona wieki temu konsultacja w zwiazku z niemoca zajscia. Ucieszyl sie ze test byl pozytywny i wyslal do gp. Chociaz nie ukrywam mialam mala nadzieje ze jakos zareaguje.
Rece opadaja
Zofia8
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Dołączyłam 11 kwietnia do tego tematu i nie mogę nadążyć z czytaniem. Takie jesteśćie aktywne
Jest bardzo dużo wątków na forum i mnóstwo czasu zajmuje zczytanie tego wszystkiego. Chciałbym Was prosić o wskazówki co do termomertu owulacyjnego i ziół Ojca Grzegorza. Mam 37 lat, więc wolę wskazówki z grona podobnych koleżanek. Nie mam jeszcze dzieci. Wg tego portalu (prowadzę I cykl) mam cykl bezowulacyjny. Czy możecie napisać:
1. czy termomert owul. pomgól Wam zajść?
2. czy stosowałyście ww. zioła
pozdrawiam Was wszystkiechruszczow lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Biore. Na bete tez juz sie umowilam. Najpewniej co zrobie to pojde na accident &emergency do szpitala. Dzieki wam za wsparcie. Bedzie dobrze (nadzieja sie tli)
Bardzo chciałam polecieć na te Kanary, ale jak już doszlo do mnie, że jednak w moim brzuchu żyje jakis obcy, rośnie i się nie poddaje, to żadne inne opcje nie były rozpatrywane.
Ale teraz już mogę się ruszać i mogę na basen chodzić
mamatrojki80, gretka, Zofia8, Magdala, Margolcia88, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, Sabina, kkisia, mysza1975, chruszczow, MartaDidi, Mega, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witaj Kopciuszku, myslalam, ze zniknelas na wieki
Niestety nie pomoge. Z termometru owulacyjnego nie korzystalam, bo mam Lady Comp'a a ziol nie pilam. Wiem, ze Bozia o nich pisala na jakims watku.Nie pamietam, czy nie o badaniach.Cinderella lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Cinderella wrote:Witajcie dziewczyny
Dołączyłam 11 kwietnia do tego tematu i nie mogę nadążyć z czytaniem. Takie jesteśćie aktywne
Jest bardzo dużo wątków na forum i mnóstwo czasu zajmuje zczytanie tego wszystkiego. Chciałbym Was prosić o wskazówki co do termomertu owulacyjnego i ziół Ojca Grzegorza. Mam 37 lat, więc wolę wskazówki z grona podobnych koleżanek. Nie mam jeszcze dzieci. Wg tego portalu (prowadzę I cykl) mam cykl bezowulacyjny. Czy możecie napisać:
1. czy termomert owul. pomgól Wam zajść?
2. czy stosowałyście ww. zioła
pozdrawiam Was wszystkie
Większość jednak wierzy w medycynę i stosuje leki, ale na wątku starajacych się o pierwsze dziecko jest "specjalistka" od ziół. Chociaż ona też czeka na stymulację lekami.
1. Termometr pomaga tylko w obserwacji cyklu, wyłapaniu momentu owulacji, wyliczeniu dlugosci faz i ewentualnie przewidzeniu nadejscia @
W zajściu zazwyczaj niezawodny jest seks, albo inseminacja czy in vitro.
2. Ja nie stosowałam.
Magdala, iwcia77, Margolcia88, malgos741, kapturnica, Krakonka, Sabina, stara.krycha, kkisia, chruszczow, paszczakin, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Na razie jeszcze mam. Dzieki.
Ale mozesz zdradzic zrodlo. W polskich sklepach maja pod lada?
Kiedys nie bylo problemu z lekami bez recepty ale teraz jest zakaz odgorny. Ja zadzwonilam do przychodni do tkorej ostatnio chodzilam i byly 2 ostatnie opakowania. Juz nawet wiekszosc aptek internetowych w UK ich nie sprzedaje. Zamowilam wczoraj z http://nova-farm.com
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 14:12
Magdala, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Kiedys nie bylo problemu z lekami bez recepty ale teraz jest zakaz odgorny. Ja zadzwonilam do przychodni do tkorej ostatnio chodzilam i byly 2 ostatnie opakowania. Juz nawet wiekszosc aptek internetowych w UK ich nie sprzedaje. Zamowilam wczoraj z http://nova-farm.com
Magdala a Kornwalia piekna jest i bedzie
Magdala lubi tę wiadomość
Zofia8