35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no to co wyszło z połączenia kropek to faktycznie pała!
kapturnica wrote:Renek!! Robisz to źle. Pała!!!!kapturnica, Heretyczka, Sabina, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pisała pismo o dziekankę, ale chyba wpadnie to pismo za szafkę i go nie uwględnimy
Heretyczka wrote:ta najbledsza i najchutszaHeretyczka, Dziobak, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a801f8f1953.jpg
anna maria wrote:No nie mozna sie oprzec ,a te malutkie pietki cos pysznegoanna maria, Heretyczka, mamatrojki80, moremi, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Kawa teraz?
nie idziesz spać? czy mały Ci nie daje?
Przesypiacie noce?
tak mi ochota przyszła, po kawie spie jak niemowle
mały spi bardzo ładnie, za chwile zaśnie i obudzi sie około 7.30, w dzień tez ma ze dwie drzemki conajmniejmamatrojki80, Dziobak, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ooo to ekstra
ściemniaja mi z tymi zarwanymi nocami
Heretyczka wrote:tak mi ochota przyszła, po kawie spie jak niemowle
mały spi bardzo ładnie, za chwile zaśnie i obudzi sie około 7.30, w dzień tez ma ze dwie drzemki conajmniejHeretyczka, megan8, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj mąż zabrrał Małgosię do swoich rodziców. Przyszedł ze śpiącą. Postanowiliśmy po spaniu iśc na spacer i do szybkiego sklepu. Tak też uczyniliśmy. Byliśmy na rowerku oraz na placu zabaw, a następnie w sklepie. W drodze mąż ogłosił "No, tak powinien wyglądać każdy dzień dziecka. Dzisiaj to będzie spała".
Po powrocie do domu (przed 20) Małgosia zjadła podwieczorek, została umyta, przebrana, mąż zrobił butelkę i poprosił, żebym Małgosię uśpiła (zwykle on usypia, bo popsuł dziecko). Zgodziłam się, gdyż ziewała i widać zmęczona przeżyciami była. Chciałam na łatwiznę zaliczyć "wspaniałomyślną żonę".
Właśnie usnęła...
Heretyczka, mamatrojki80, ania.g, Sabina, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, BISCA, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Upiekłam drugi "chlebek". Tym razem takie tekturki, chrupki.
Borze bujny, przez tę dietę się spasęJest neisamowity!
Też odchudze kolejną partię i dodam zamiast ulubionej czarnuszki, zioła prowansalskie.
A w tle ten bardziej chlebowy to ten poprzedni.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/37b65e322de4.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 23:24
ania.g, mamatrojki80, Heretyczka, Sabina, moremi, Zofia8, kkisia, Mega, kapturnica, caffe, SolarPolar, iwcia77, BISCA, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Upiekłam drugi "chlebek". Tym razem takie tekturki, chrupki.
Borze bujny, przez tę dietę się spasęJest neisamowity!
Też odchudze kolejną partię i dodam zamiast ulubionej czarnuszki, zioła prowansalskie.
A w tle ten bardziej chlebowy to ten poprzedni.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/37b65e322de4.jpgmamatrojki80 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4