X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Cialko zółte moze byc wydolne i jajko tez w danym cyklu a brak szczescia.A w innym byc zaburzony.Widzisz sama zauwaz raz wyniki sa super , a raz sie pogarszaja...Jesli masz skape miesiaczki to poszla bymw tym kierunku.. Moze cos w kierunku bardziej inwazyjnego badania bys uderzyla? Na jakie hsg ??
    Drugi cykl jak mam taka dziwna miesiaczke
    Nie Wiem moze jestem glupia ale wszystko zaczelo sie od momentu picia inofemu
    ZRobie to AMH pojde do kliniki I tam niech mnie już pokieruja :(

Zofia8, Sabina, gretka lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Drugi cykl jak mam taka dziwna miesiaczke
    Nie Wiem moze jestem glupia ale wszystko zaczelo sie od momentu picia inofemu
    ZRobie to AMH pojde do kliniki I tam niech mnie już pokieruja :(

Asiula, korzystaj z tego, ze mieszkasz w Polsce i masz dostep do dobrych lekarzy.

Aasiula, MartaDidi, Krakonka, Sabina, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Asiula, ja juz napisalam, zebys wynikami sie nie przejmowala. Rob wszystko aby w ciaze zajsc. Moim zdaniem powinnas odpuscic intensywny sport,zaczac przyjmowac suplementy (m.in.DHEA),zdrowo sie odzywiac,monitorowac cykl,od 3 dnia po owulacji progesteron. Super tez, gdybys trafila na dobrego lekarza, ktory odkryje przyczyne tych pozytywnych testow.
    Ostatni pozytyw to był jak beta byla 4,9 wiec moze dlatego
    A wczesniejszy to nie Ja jadna mialam zaklamany wynik , wiecej pozytywnych nie mialam :)
    Ja bym tego nie wiazala
    Ginek powiedzial że ruch I cwiczenia nie maja wplywu na FSH. diety tez nie :(
    Za trudne to wszystko jak dla mnie :/

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana z kawa. Maly po sniadanku, noc jak zwykle koszmarana ale ptacy za oknem swiergolo, chyba ladny dzien sie zapowiada. Asiula nie rezygnuj z cyklu, ale rob swoje. Zapisz sie na wizyte do kliniki. I lekarza znajdz dobrego, ktory zajmuje sie takimi problemami. i na priva zapraszam...
    A, u nas trenujemy nocnik... na razie idzie beznadziejnie, czyli seria niefortunnych zdarzen...

kapturnica, Aasiula, moremi, Krakonka, stara.krycha, Mega, iwcia77, Sabina, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Asiula, korzystaj z tego, ze mieszkasz w Polsce i masz dostep do dobrych lekarzy.
    korzystam
    ale wszystko prywatnie. Za komplet badan do Invicty to o 700 zl to na Dzien dobry :/
    A to dopiero poczatek :(
    Ja

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    korzystam
    ale wszystko prywatnie. Za komplet badan do Invicty to o 700 zl to na Dzien dobry :/
    A to dopiero poczatek :(
    Ja
    Tylko widzisz jesli sie naturalnie nie udaje , czas leci to moze warto rozważyć i te opcje kochana ??Kasa , kasa ale moze dzieki temu dowiecie sie jaka jest przyczyna niepowodzeń i przyniesie to sukces??

Aasiula, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Jeszcze mam pytanie to AMH to w jakims konkretnym dniu cyklu robic??
    W necie wyczytalam że najlepiej w dniach owulacyjnych .

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja....dziś w pracy, chłopy w domu śpią...
    Chciałam sie odnieść do kilku spraw, ale tak to forum jest skonstruowane, że jak dobrnę do końca, to nie chce mi się wracać i szukać...

Najważniejsze to to, że Dziobak tyje...:)
    Oprócz tego - Tomcio superowy!!! Swietnie wygląda i widac, że mu sie dobrze zyje...
    Kapta - no cóż....w pełni przejełaś mój cykl...:) Te same terminy i chłopaki - na przekór oczekiwaniom....Mówię Ci, nie masz wyjścia - ja zadziałam z Lenką, a Ty z Kornelią...:)
    Politycznie mi mamatrójki wygląda na mohera...:) - niech będzie - na szczęście jest ich coraz mniej - idą po rozum do głowy i się przekwalifikowywowywują - czy jak to się tam pisze - na w miarę normalność...;)

Aasiula - wyluzuj i bzykaj się - według mnie - za dużo sportu, diet i nerwów....

Aasiula, MartaDidi, kapturnica, stara.krycha, Mega, Dziobak, ania.g, iwcia77, Sabina, Heretyczka, BISCA, Arwena, gretka, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ostatni pozytyw to był jak beta byla 4,9 wiec moze dlatego
    A wczesniejszy to nie Ja jadna mialam zaklamany wynik , wiecej pozytywnych nie mialam :)
    Ja bym tego nie wiazala
    Ginek powiedzial że ruch I cwiczenia nie maja wplywu na FSH. diety tez nie :(
    Za trudne to wszystko jak dla mnie :/

Sport na wyniki nie ma moze wplywu ale MOZE MIEC NA ZAJSCIE W CIAZE.

http://www.paleo-mama.com/paleo-mama-2/

Aasiula, Bozia3, Krakonka lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Sport na wyniki nie ma moze wplywu ale MOZE MIEC NA ZAJSCIE W CIAZE.

http://www.paleo-mama.com/paleo-mama-2/
    Wiem Zosiu napisalam co gin powiedzial :/ jakis palant sie z niego zrobil :/

MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kapta ja Cię bardzo proszę! czy mogłabyś nie wstawiać zberezieńskowych zdjnecióf na forum przed 22!

p.s. masz rację chłopak pełną gębą...yhhyhy..tzn. raczej no ten tego wiesz

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f454d3d0b50.jpg
    Wiedzialam!

Bozia3, MartaDidi, Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, Reni lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Cześć dziewczynki ;)
    A Ja nie moge spac cala noc przelazilam albo przesiedzialam w necie I czytalm
    Jebnely mnie te wyniki :(
    Nie Wiem co robic , moze w pon zrobic jeszcze raz ?? To bedzie 5 dzien cyklu z reszta hormonow
    Co myslicie ??
    Czy tylko to AMH zrobic I czekac na wyrok :(
    Gin powiedzial że ten cykl trzeba odpuscic a mi szkoda kazdego dnia Ja bym już chciala coś robic ...
    Przepraszam że wam smece od rana w niedziele ale mam dola giganta :(
    Zmierz piatego dnia fsh i estradiol. Idz na monitoring lub tuz przed owulacja tzn ok 2 dni przed ( jesli wiesz kiedy masz owu) zrob badNie estradiolu i lh - dowiesz sie czy masz potencjalne jajko, czy uroslo odpowiednio i czy peknie.

MartaDidi, Bozia3, Aasiula, Zofia8 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta priv ... :)

MartaDidi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Politycznie mi mamatrójki wygląda na mohera...:) - niech będzie - na szczęście jest ich coraz mniej - idą po rozum do głowy i się przekwalifikowywowywują - czy jak to się tam pisze - na w miarę normalność...;)
    Taa wpadla i wsadzila kija w mrowisko ?? Ja tam mysle ze mama3 to raczej opcja z lewej strony ;)

moremi, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Taa wpadla i wsadzila kija w mrowisko ?? Ja tam mysle ze mama3 to raczej opcja z lewej strony ;)
    a skąd!!!! moher jak nic - mówię Ci to...;)

stara.krycha, MartaDidi, gretka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pytanie.. Czy Wasze dzieci charczaly jak były malutkie?
    Adaś od wczoraj jak zaśnie to zaczyna tak jakby chrapanie, trochę go zatyka, taki urywany oddech. Tylko jak leży na płasko, jak np leży na mnie na brzuchu, to jest ok.
    Wczoraj też pierwszy raz ulalo mu się żarcie, normalnie wybiera i wyczka się zaraz po zarciu..
    Takie hep , hep, hep, jak pół czkawki robi :(

Sabina lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a skąd!!!! moher jak nic - mówię Ci to...;)
    EEE ale wspominala cos o korzeniach lewicowych w rodzinie.To chyba by byla profanacja ;)
    Ps.poza tym mama 3 do kosciola nie chodzi to jak moher XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 09:33

Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Witam się i ja....dziś w pracy, chłopy w domu śpią...
    Chciałam sie odnieść do kilku spraw, ale tak to forum jest skonstruowane, że jak dobrnę do końca, to nie chce mi się wracać i szukać...

Kapta - no cóż....w pełni przejełaś mój cykl...:) Te same terminy i chłopaki - na przekór oczekiwaniom....Mówię Ci, nie masz wyjścia - ja zadziałam z Lenką, a Ty z Kornelią...:)
    .
    A wiesz ,ze mi rpzeszlo to samo przez mysl ??Pzrejelam meski cykl to i facet musial wyjsc .jak bedzie taki sam przystojniak to sie nie gniewam wiecej ;)
    Ale ja z dzialaniem na kolejne odpuszczam.No chyba ,ze bedzie wypadek rpzy pracy ;)

Bozia3, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EEE ale wspominala cos o korzeniach lewicowych w rodzinie.To chyba by byla profanacja ;)
    Ps.poza tym mama 3 do kosciola nie chodzi to jak moher XD
    a nie pomyliłaś z Kometą?

Aasiula lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta...chciałam Cię jeszcze pocieszyć - choć pewnie to za wcześnie - że z drugim chłopakiem nie jest tak źle...Plus taki, że pomimo upływu wielu lat - wszystko automatem się przypomina - obsługa siusiaka, wybór zabawek, rodzaju ciuchów, kolorów wózków itp... z dziewuchą trzeba by się uczyć wszystkiego...

kapturnica, Aasiula, SolarPolar, stara.krycha, Krakonka, iwcia77, Sabina, gretka, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 8870 8871 8872 8873 8874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ