35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Cialko zółte moze byc wydolne i jajko tez w danym cyklu a brak szczescia.A w innym byc zaburzony.Widzisz sama zauwaz raz wyniki sa super , a raz sie pogarszaja...Jesli masz skape miesiaczki to poszla bymw tym kierunku.. Moze cos w kierunku bardziej inwazyjnego badania bys uderzyla? Na jakie hsg ??
Nie Wiem moze jestem glupia ale wszystko zaczelo sie od momentu picia inofemu
ZRobie to AMH pojde do kliniki I tam niech mnie już pokieruja
Zofia8, Sabina, gretka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Drugi cykl jak mam taka dziwna miesiaczke
Nie Wiem moze jestem glupia ale wszystko zaczelo sie od momentu picia inofemu
ZRobie to AMH pojde do kliniki I tam niech mnie już pokieruja
Asiula, korzystaj z tego, ze mieszkasz w Polsce i masz dostep do dobrych lekarzy.
Aasiula, MartaDidi, Krakonka, Sabina, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Asiula, ja juz napisalam, zebys wynikami sie nie przejmowala. Rob wszystko aby w ciaze zajsc. Moim zdaniem powinnas odpuscic intensywny sport,zaczac przyjmowac suplementy (m.in.DHEA),zdrowo sie odzywiac,monitorowac cykl,od 3 dnia po owulacji progesteron. Super tez, gdybys trafila na dobrego lekarza, ktory odkryje przyczyne tych pozytywnych testow.
A wczesniejszy to nie Ja jadna mialam zaklamany wynik , wiecej pozytywnych nie mialam
Ja bym tego nie wiazala
Ginek powiedzial że ruch I cwiczenia nie maja wplywu na FSH. diety tez nie
Za trudne to wszystko jak dla mnie
-
Witam z rana z kawa. Maly po sniadanku, noc jak zwykle koszmarana ale ptacy za oknem swiergolo, chyba ladny dzien sie zapowiada. Asiula nie rezygnuj z cyklu, ale rob swoje. Zapisz sie na wizyte do kliniki. I lekarza znajdz dobrego, ktory zajmuje sie takimi problemami. i na priva zapraszam...
A, u nas trenujemy nocnik... na razie idzie beznadziejnie, czyli seria niefortunnych zdarzen...kapturnica, Aasiula, moremi, Krakonka, stara.krycha, Mega, iwcia77, Sabina, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Aasiula wrote:korzystam
ale wszystko prywatnie. Za komplet badan do Invicty to o 700 zl to na Dzien dobry
A to dopiero poczatek
JaAasiula, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja....dziś w pracy, chłopy w domu śpią...
Chciałam sie odnieść do kilku spraw, ale tak to forum jest skonstruowane, że jak dobrnę do końca, to nie chce mi się wracać i szukać...
Najważniejsze to to, że Dziobak tyje...
Oprócz tego - Tomcio superowy!!! Swietnie wygląda i widac, że mu sie dobrze zyje...
Kapta - no cóż....w pełni przejełaś mój cykl...Te same terminy i chłopaki - na przekór oczekiwaniom....Mówię Ci, nie masz wyjścia - ja zadziałam z Lenką, a Ty z Kornelią...
Politycznie mi mamatrójki wygląda na mohera...- niech będzie - na szczęście jest ich coraz mniej - idą po rozum do głowy i się przekwalifikowywowywują - czy jak to się tam pisze - na w miarę normalność...
Aasiula - wyluzuj i bzykaj się - według mnie - za dużo sportu, diet i nerwów....Aasiula, MartaDidi, kapturnica, stara.krycha, Mega, Dziobak, ania.g, iwcia77, Sabina, Heretyczka, BISCA, Arwena, gretka, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ostatni pozytyw to był jak beta byla 4,9 wiec moze dlatego
A wczesniejszy to nie Ja jadna mialam zaklamany wynik , wiecej pozytywnych nie mialam
Ja bym tego nie wiazala
Ginek powiedzial że ruch I cwiczenia nie maja wplywu na FSH. diety tez nie
Za trudne to wszystko jak dla mnie
Sport na wyniki nie ma moze wplywu ale MOZE MIEC NA ZAJSCIE W CIAZE.
http://www.paleo-mama.com/paleo-mama-2/Aasiula, Bozia3, Krakonka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Reni wrote:Kapta ja Cię bardzo proszę! czy mogłabyś nie wstawiać zberezieńskowych zdjnecióf na forum przed 22!
p.s. masz rację chłopak pełną gębą...yhhyhy..tzn. raczej no ten tego wiesz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f454d3d0b50.jpgBozia3, MartaDidi, Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Cześć dziewczynki
A Ja nie moge spac cala noc przelazilam albo przesiedzialam w necie I czytalm
Jebnely mnie te wyniki
Nie Wiem co robic , moze w pon zrobic jeszcze raz ?? To bedzie 5 dzien cyklu z reszta hormonow
Co myslicie ??
Czy tylko to AMH zrobic I czekac na wyrok
Gin powiedzial że ten cykl trzeba odpuscic a mi szkoda kazdego dnia Ja bym już chciala coś robic ...
Przepraszam że wam smece od rana w niedziele ale mam dola gigantaMartaDidi, Bozia3, Aasiula, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:
Politycznie mi mamatrójki wygląda na mohera...- niech będzie - na szczęście jest ich coraz mniej - idą po rozum do głowy i się przekwalifikowywowywują - czy jak to się tam pisze - na w miarę normalność...
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pytanie.. Czy Wasze dzieci charczaly jak były malutkie?
Adaś od wczoraj jak zaśnie to zaczyna tak jakby chrapanie, trochę go zatyka, taki urywany oddech. Tylko jak leży na płasko, jak np leży na mnie na brzuchu, to jest ok.
Wczoraj też pierwszy raz ulalo mu się żarcie, normalnie wybiera i wyczka się zaraz po zarciu..
Takie hep , hep, hep, jak pół czkawki robiSabina lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a skąd!!!! moher jak nic - mówię Ci to...
Ps.poza tym mama 3 do kosciola nie chodzi to jak moherWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 09:33
Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Witam się i ja....dziś w pracy, chłopy w domu śpią...
Chciałam sie odnieść do kilku spraw, ale tak to forum jest skonstruowane, że jak dobrnę do końca, to nie chce mi się wracać i szukać...
Kapta - no cóż....w pełni przejełaś mój cykl...Te same terminy i chłopaki - na przekór oczekiwaniom....Mówię Ci, nie masz wyjścia - ja zadziałam z Lenką, a Ty z Kornelią...
.
Ale ja z dzialaniem na kolejne odpuszczam.No chyba ,ze bedzie wypadek rpzy pracy
Bozia3, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kapta...chciałam Cię jeszcze pocieszyć - choć pewnie to za wcześnie - że z drugim chłopakiem nie jest tak źle...Plus taki, że pomimo upływu wielu lat - wszystko automatem się przypomina - obsługa siusiaka, wybór zabawek, rodzaju ciuchów, kolorów wózków itp... z dziewuchą trzeba by się uczyć wszystkiego...
kapturnica, Aasiula, SolarPolar, stara.krycha, Krakonka, iwcia77, Sabina, gretka, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość