35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Siema
Zoska chyba twoje niespanie mi sie udziela
Albo mnie zepsuli w szpitalu
bo od powrotu spie najdluzej do 6
O nie. Ja zarazam tylko pozytywnymi rzeczami
To albo emocje,ktore jeszcze Cie nie opuscily albo Cie tam naprawili i nie potrzebujesz wiecej snuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 07:52
Zofia8
-
Yoł laski!!! Ja zaś spałam jak maleńkie dziecie , nad ranem po raz 1szy obudził mnie nie budzik na tabsa
tylko młodziezy jak mnie stukał i sie przeciągał.
Takie pobudki to ja kocham
Miłej niedzielkikkisia, Zofia8, ania.g, Aasiula, MartaDidi, SolarPolar, moremi, Mega, Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
A Ja nie moge spac cala noc przelazilam albo przesiedzialam w necie I czytalm
Jebnely mnie te wyniki
Nie Wiem co robic , moze w pon zrobic jeszcze raz ?? To bedzie 5 dzien cyklu z reszta hormonow
Co myslicie ??
Czy tylko to AMH zrobic I czekac na wyrok
Gin powiedzial że ten cykl trzeba odpuscic a mi szkoda kazdego dnia Ja bym już chciala coś robic ...
Przepraszam że wam smece od rana w niedziele ale mam dola giganta
Sabina, gretka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Cześć dziewczynki
A Ja nie moge spac cala noc przelazilam albo przesiedzialam w necie I czytalm
Jebnely mnie te wyniki
Nie Wiem co robic , moze w pon zrobic jeszcze raz ?? To bedzie 5 dzien cyklu z reszta hormonow
Co myslicie ??
Czy tylko to AMH zrobic I czekac na wyrok
Gin powiedzial że ten cykl trzeba odpuscic a mi szkoda kazdego dnia Ja bym już chciala coś robic ...
Przepraszam że wam smece od rana w niedziele ale mam dola gigantaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:25
Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Asiek jak moge Ci doradzic to czekaj juz na to AMH a starac sie przeciez mozecie.Czemu kazala Ci odpuscic ten cykl ??Ze wzgl na wynik ???
Trzeba dac skierowanie do Invicty
To tyle to i Ja Wiem że moge tam sie udac .
Jakos tak poczulam sie że nie jestem już pelnowarisciowa kobieta ...Krakonka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No tak wkurwil mnie bo jakos tak olewajaco bo wie Pani w pani wieku
Trzeba dac skierowanie do Invicty
To tyle to i Ja Wiem że moge tam sie udac .
Jakos tak poczulam sie że nie jestem już pelnowarisciowa kobieta ...
Jeśli AMF wyjdzie w miare oki to przy wahajacym sie FSH pasowałoby podrasowac jajka a wiec cos na stym,ulacje ,żeby były lepszej kondycji.Bo moze tu tkwi problem ,zze owulacje są ale jajka maja niższa jakość i przez to sie nie udaje..
Nie chcesz uderzyc do kliniki Tam by Was chyba leopiej poprowadziliWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:34
Aasiula, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ehh jak moge Cie pocieszyc to ja mimo ,ze młodsza jestem od ciebie to tez od jednego gina usłyszałam ,że przy moich problemach zdrowowotnych szanse małe sa.Więc wiesz
Jeśli AMF wyjdzie w miare oki to przy wahajacym sie FSH pasowałoby podrasowac jajka a wiec cos na stym,ulacje ,żeby były lepszej kondycji.Bo moze tu tkwi problem ,zze owulacje są ale jajka maja niższa jakość i przez to sie nie udaje..
Nie chcesz uderzyc do kliniki Tam by Was chyba leopiej poprowadzili
-
Dzień dobry
Cykl mi się wydłużył, poprzednio 36 dni a teraz 35 dni. Moje standardy to było max 31. Czy to coś znaczy? Czy powinnam w tym kierunku zrobić jakieś badania czy olać i łyknąć dziś pierwszego antyka? Te antyki mają beznadzjejną opinie i się waham.Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Dzień dobry
Cykl mi się wydłużył, poprzednio 36 dni a teraz 35 dni. Moje standardy to było max 31. Czy to coś znaczy? Czy powinnam w tym kierunku zrobić jakieś badania czy olać i łyknąć dziś pierwszego antyka? Te antyki mają beznadzjejną opinie i się waham.
Jakie masz??Sabina lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ale zobacz Kapta progesteron byl super , czy przy slabych jajkach by był taki ? Ja sie nie znam
-
Asiula, ja juz napisalam, zebys wynikami sie nie przejmowala. Rob wszystko aby w ciaze zajsc. Moim zdaniem powinnas odpuscic intensywny sport,zaczac przyjmowac suplementy (m.in.DHEA),zdrowo sie odzywiac,monitorowac cykl,od 3 dnia po owulacji progesteron. Super tez, gdybys trafila na dobrego lekarza, ktory odkryje przyczyne tych pozytywnych testow.
Edit: skoro masz dobry progesteron, to moze nie trzeba go juz podrasowywac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:46
Krakonka, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8