X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ,zeby bylo jasne to u mnie tak bylo.Ja sie żachnełam na niet na kolejne dziecie.Mam kolezanki , ktore nie ruszal taki porod(rodzily wpodobnym czasie i w podobnych warunkach) i mialy kolejne.
    Ja to chyba z tych trochu wygodnych jeZdem i moze dlatego tak ciezkawo mi bylo sie przemoc do kolejnego zakopania w pieluchy =D
    Byla fajna praca , wyjazdy za granice itd to mnie nie ciaglo. A dopiero gadka szmatka mlodego zaczela cos tak kopac rowy w mozgu 8)

stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tylko ,zeby bylo jasne to u mnie tak bylo.Ja sie żachnełam na niet na kolejne dziecie.Mam kolezanki , ktore nie ruszal taki porod(rodzily wpodobnym czasie i w podobnych warunkach) i mialy kolejne.
    Ja to chyba z tych trochu wygodnych jeZdem i moze dlatego tak ciezkawo mi bylo sie przemoc do kolejnego zakopania w pieluchy =D
    Byla fajna praca , wyjazdy za granice itd to mnie nie ciaglo. A dopiero gadka szmatka mlodego zaczela cos tak kopac rowy w mozgu 8)
    A za 13 lat Max zacznie Cie podpuszczac. I co wtedy? :-P

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Nikt nie ma prawa oceniać tych decyzji, popatrz jak potem zdeterminowana byłaś... i jest Maksiu ;-)

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    A za 13 lat Max zacznie Cie podpuszczac. I co wtedy? :-P
    Wtedy bede juz za stara XD

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wtedy bede juz za stara XD
    pierdolisz :-P

moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie chodzi o ocene , bo kazdy sie decyduje na dzieci w swoim czasie.Chodzilo mi o to ,zeby sie paszczula nie zrazała ehhehehe
    Ps.Maks nie Max on jeZD Polok 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:03

moremi, stara.krycha, anna maria, iwcia77, slash, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, bo ja to sie troche ponakrecac chcialam w sumie. Czy mozecie mi na szybko wymienic roznice i podobienstwa miedzy grypa zoladkowa a ciaza? Zeby na korzysc ciazy wyszlo oczywiscie ;-)

kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Zofia8, moremi, Dziobak, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ps.Maks nie Max on jeZD Polok 8)
    A ja jestem leniwa :-P

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    pierdolisz :-P
    Nie pierdole chUop daleko :-P
    Wieksza ilosc dzieci przewidziana tylko w wypadku wpadki lub nieostroznego wsadzenia nieuzbrojonego sprzetu w nieodpowiednim czasie XD

stara.krycha, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Dorbie - cieszę się!

Niedawno tu do Was dołączyłam, a już, w tak krótkim czasie tyle ciąż! To mi także daje nadzieję ;-)

BISCA, dorbie, gretka, Krakonka, Reni, moremi, stara.krycha, kkisia, chruszczow, iwcia77, malgos741, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Dobra, bo ja to sie troche ponakrecac chcialam w sumie. Czy mozecie mi na szybko wymienic roznice i podobienstwa miedzy grypa zoladkowa a ciaza? Zeby na korzysc ciazy wyszlo oczywiscie ;-)

Ja chcialam, ale wykresu nie widze. Bo jak 3DC to nie bede za bardzo nakrecac ...

ComeToMeBaby, stara.krycha, moremi, kkisia, chruszczow lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pytanie: Jaki lek bierze się na niski poziom estrogenu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bete zrobię w nast tyg, bo bym musiała dzis robic i w czwartek, w piątek święto, nie robie żadnych badan u mnie w pracy, a na rano mialam.

mamatrojki80, ComeToMeBaby, stara.krycha, BISCA, kkisia, iwcia77, malgos741, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DOrbie, gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ide popracowac (wymiotujacy emotik)

iwcia77 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest postęp!
    Mam obiecane łóżko!
    Nie spędzę nocy na krześle!!!
    Hurrraaaaa!!!!!!

kapturnica, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Zofia8, paszczakin, Reni, stara.krycha, peppapig, moremi, BISCA, Dziobak, kkisia, chruszczow, caffe, anna maria, Magdala, Bozia3, iwcia77, malgos741, Heretyczka, Aasiula, Arwena, Parka, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie pierdole chUop daleko :-P
    Wieksza ilosc dzieci przewidziana tylko w wypadku wpadki lub nieostroznego wsadzenia nieuzbrojonego sprzetu w nieodpowiednim czasie XD

hehe, ja bylam wczoraj u gina. I un sie mnie pyta czy planuje jakas antykoncepcje. ja mu na to, ze nawet seksu jeszczce nie planuje, a co dopiero antyki.
    Powiedzial, ze seks to tak za miesiac, poltora.. No nic, poczeka sie..

I teraz drogie Bravo! Ja wiem, ze roznie to bywa (i ze dalej nie wiadomo, czy my naturalnie mozemy dziecie poczac), ale do czasu dopoki nie ma @ prawdopodobienstwo zajscia jest znikome, nie?
    Bo ja ciaze owszem, ale jeszcze chwilke poprosze..

gretka, Reni, moremi, Dziobak, kkisia, chruszczow, anna maria, iwcia77, Arwena, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, super nowiny!

dorbie, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, ja bylam wczoraj u gina. I un sie mnie pyta czy planuje jakas antykoncepcje. ja mu na to, ze nawet seksu jeszczce nie planuje, a co dopiero antyki.
    Powiedzial, ze seks to tak za miesiac, poltora.. No nic, poczeka sie..

I teraz drogie Bravo! Ja wiem, ze roznie to bywa (i ze dalej nie wiadomo, czy my naturalnie mozemy dziecie poczac), ale do czasu dopoki nie ma @ prawdopodobienstwo zajscia jest znikome, nie?
    Bo ja ciaze owszem, ale jeszcze chwilke poprosze..
    Moze i znikome ale nie niemozliwe.Zwl w rozruchu po ciazy. 8)
    Moja matka wpadla z siostra w kilka miesiecy od porodu braciaka.Karnmila piersia a @ nie bylo az do porodu kolejnego dziecka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:11

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dwie godziny!

Ja ze trzy dni będę leżeć! ;-)

A wynik jaki?
    W sumie nie wiem. No i chyba za wcześnie na wynik. Przecież dopiero co wycieli to coś.
    Dorbi - gratulejszyn. Jak widać nawet z niskim AMH jest szansa :-)

macduska, ComeToMeBaby, gretka, moremi, kkisia, chruszczow, malgos741, Arwena, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dowiedziałam się, że rezerwują dla mnie krew na jutro... :-\

Trochę spękałam.

‹‹ 8926 8927 8928 8929 8930 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ