35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko ,zeby bylo jasne to u mnie tak bylo.Ja sie żachnełam na niet na kolejne dziecie.Mam kolezanki , ktore nie ruszal taki porod(rodzily wpodobnym czasie i w podobnych warunkach) i mialy kolejne.
Ja to chyba z tych trochu wygodnych jeZdem i moze dlatego tak ciezkawo mi bylo sie przemoc do kolejnego zakopania w pieluchy
Byla fajna praca , wyjazdy za granice itd to mnie nie ciaglo. A dopiero gadka szmatka mlodego zaczela cos tak kopac rowy w mozgustara.krycha, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tylko ,zeby bylo jasne to u mnie tak bylo.Ja sie żachnełam na niet na kolejne dziecie.Mam kolezanki , ktore nie ruszal taki porod(rodzily wpodobnym czasie i w podobnych warunkach) i mialy kolejne.
Ja to chyba z tych trochu wygodnych jeZdem i moze dlatego tak ciezkawo mi bylo sie przemoc do kolejnego zakopania w pieluchy
Byla fajna praca , wyjazdy za granice itd to mnie nie ciaglo. A dopiero gadka szmatka mlodego zaczela cos tak kopac rowy w mozgumoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tylko ,zeby bylo jasne to u mnie tak bylo.Ja sie żachnełam na niet na kolejne dziecie.Mam kolezanki , ktore nie ruszal taki porod(rodzily wpodobnym czasie i w podobnych warunkach) i mialy kolejne.
Byla fajna praca , wyjazdy za granice itd to mnie nie ciaglo. A dopiero gadka szmatka mlodego zaczela cos tak kopac rowy w mozgu
Nikt nie ma prawa oceniać tych decyzji, popatrz jak potem zdeterminowana byłaś... i jest Maksiu
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To nie chodzi o ocene , bo kazdy sie decyduje na dzieci w swoim czasie.Chodzilo mi o to ,zeby sie paszczula nie zrazała ehhehehe
Ps.Maks nie Max on jeZD PolokWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:03
moremi, stara.krycha, anna maria, iwcia77, slash, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra, bo ja to sie troche ponakrecac chcialam w sumie. Czy mozecie mi na szybko wymienic roznice i podobienstwa miedzy grypa zoladkowa a ciaza? Zeby na korzysc ciazy wyszlo oczywiscie
kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Zofia8, moremi, Dziobak, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Dorbie - cieszę się!
Niedawno tu do Was dołączyłam, a już, w tak krótkim czasie tyle ciąż! To mi także daje nadziejęBISCA, dorbie, gretka, Krakonka, Reni, moremi, stara.krycha, kkisia, chruszczow, iwcia77, malgos741, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Dobra, bo ja to sie troche ponakrecac chcialam w sumie. Czy mozecie mi na szybko wymienic roznice i podobienstwa miedzy grypa zoladkowa a ciaza? Zeby na korzysc ciazy wyszlo oczywiscie
Ja chcialam, ale wykresu nie widze. Bo jak 3DC to nie bede za bardzo nakrecac ...ComeToMeBaby, stara.krycha, moremi, kkisia, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBete zrobię w nast tyg, bo bym musiała dzis robic i w czwartek, w piątek święto, nie robie żadnych badan u mnie w pracy, a na rano mialam.
mamatrojki80, ComeToMeBaby, stara.krycha, BISCA, kkisia, iwcia77, malgos741, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest postęp!
Mam obiecane łóżko!
Nie spędzę nocy na krześle!!!
Hurrraaaaa!!!!!!kapturnica, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Zofia8, paszczakin, Reni, stara.krycha, peppapig, moremi, BISCA, Dziobak, kkisia, chruszczow, caffe, anna maria, Magdala, Bozia3, iwcia77, malgos741, Heretyczka, Aasiula, Arwena, Parka, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie pierdole chUop daleko
Wieksza ilosc dzieci przewidziana tylko w wypadku wpadki lub nieostroznego wsadzenia nieuzbrojonego sprzetu w nieodpowiednim czasie
hehe, ja bylam wczoraj u gina. I un sie mnie pyta czy planuje jakas antykoncepcje. ja mu na to, ze nawet seksu jeszczce nie planuje, a co dopiero antyki.
Powiedzial, ze seks to tak za miesiac, poltora.. No nic, poczeka sie..
I teraz drogie Bravo! Ja wiem, ze roznie to bywa (i ze dalej nie wiadomo, czy my naturalnie mozemy dziecie poczac), ale do czasu dopoki nie ma @ prawdopodobienstwo zajscia jest znikome, nie?
Bo ja ciaze owszem, ale jeszcze chwilke poprosze..gretka, Reni, moremi, Dziobak, kkisia, chruszczow, anna maria, iwcia77, Arwena, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hehe, ja bylam wczoraj u gina. I un sie mnie pyta czy planuje jakas antykoncepcje. ja mu na to, ze nawet seksu jeszczce nie planuje, a co dopiero antyki.
Powiedzial, ze seks to tak za miesiac, poltora.. No nic, poczeka sie..
I teraz drogie Bravo! Ja wiem, ze roznie to bywa (i ze dalej nie wiadomo, czy my naturalnie mozemy dziecie poczac), ale do czasu dopoki nie ma @ prawdopodobienstwo zajscia jest znikome, nie?
Bo ja ciaze owszem, ale jeszcze chwilke poprosze..
Moja matka wpadla z siostra w kilka miesiecy od porodu braciaka.Karnmila piersia a @ nie bylo az do porodu kolejnego dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:11
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Dwie godziny!
Ja ze trzy dni będę leżeć!
A wynik jaki?
Dorbi - gratulejszyn. Jak widać nawet z niskim AMH jest szansamacduska, ComeToMeBaby, gretka, moremi, kkisia, chruszczow, malgos741, Arwena, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny