35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna76 wrote:W zasadzie kapnęłam się, że to jedyne badanie z podstawowych, które mi nikt nie zalecił! A co powoduje brak estradiolu? Po czym, oprócz badania laboratoryjnego, można poznać, że estradiol jest zaburzony?
Moremi, dzięki, jak zwykle mogę na Ciebie liczyć-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ja chcialam, ale wykresu nie widze. Bo jak 3DC to nie bede za bardzo nakrecac ...
P.S. To tak z dedykacja dla Reni i Hery odnosnie tych przepowiedniWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:50
Reni, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ty też na bank! to jakaś piramida finansowa
stara.krycha wrote:No w ciazy jestem, na bank!stara.krycha, moremi, mamatrojki80, chruszczow, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Proszę Pani, proszę Pani! A Krycha ta stara zgapiła od Pani test ciążowy!
stara.krycha, mamatrojki80, chruszczow, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, kkisia, inessa, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Twoje rezerwy moga byc na wyczerpaniu. Bo zelazo trzymamy w organizmie jako zapas. Pobierane jest po trochu i jezeli nieefektywnie uzupelniasz to moze rezererwa sie zmniejszac.
Tylko czemu? mysle ze jem w miarę rozsądnie, taki poziom mialam jak odstawiłam antyki i lekarka kazała poprawic i nawet szybko poszlo, juz nie wspomne że łykam te wsie preparaty z wit.( tzn że niepotrzebnie wywalam kase? bo np. poziom b12 tez nieszałowy, a wege nie jestem)gretka -
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Dziewczyny w szpitalu kciukam.
A witam sie z reszta.
Poszlam w koncu do mojej wtorkowej szkoly. Jaka ulga dla mozgu. Calkowite odwrocenie uwagi. Bardzo tego potrzebowalam.
Zimno jest. Slonce to chyba dla statystyki swieci.
A u nas sie szykuje dlugi weekend. Bank holiday Monday!
Jakies plany?
Zofia8
-
nic się nie martw!
mam dla niej cały karton maści
moremi wrote:Proszę Pani, proszę Pani! A Krycha ta stara zgapiła od Pani test ciążowy!stara.krycha, chruszczow, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Idę się rzucić w wir przedwyjazdowy. Sklep, pakowanie moje, pakowanie do samochodu, jazda po mamę, pakowanie do samochodu mamy...
Będę w niedzielę
Mnóstwa ciąż. Superwyraźnych kresek. Silnych kopów. Dorodnych jajek. Mocarnych plemników.stara.krycha, anna maria, mamatrojki80, gretka, moremi, chruszczow, macduska, ola_35, caffe, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, BISCA, kkisia, slash, Magdala, Luna76 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Idę się rzucić w wir przedwyjazdowy. Sklep, pakowanie moje, pakowanie do samochodu, jazda po mamę, pakowanie do samochodu mamy...
Będę w niedzielę
Mnóstwa ciąż. Superwyraźnych kresek. Silnych kopów. Dorodnych jajek. Mocarnych plemników.
Milego ladowania baterii
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Ciekawe, czy chociaz ziemniaki uda mi sie bez pawia ugotowac... Sprawdze.
stara.krycha, Bozia3, iwcia77, chruszczow, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:Tylko czemu? mysle ze jem w miarę rozsądnie, taki poziom mialam jak odstawiłam antyki i lekarka kazała poprawic i nawet szybko poszlo, juz nie wspomne że łykam te wsie preparaty z wit.( tzn że niepotrzebnie wywalam kase? bo np. poziom b12 tez nieszałowy, a wege nie jestem)
Zwyczajnie trzeba żelazo z wit C przyjmować. Mi hematolog zalecił pół godziny przed posiłkiem. Rano nie mogłam jeść nabiału i pic kawy czy herbaty.gretka, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Może masz problemy z przyswajaniem żelaza. Ja miałam hemoglobinę na bardzo wysokim poziomie, a żelazo na dnie.
Zwyczajnie trzeba żelazo z wit C przyjmować. Mi hematolog zalecił pół godziny przed posiłkiem. Rano nie mogłam jeść nabiału i pic kawy czy herbaty.
To moze dlatego nie widze zbyt duzej poprawy odkad biore zelazo. Bralam zawsze po posilku.Zofia8