35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Kiedy ja mam to cisnienie mierzyć? Po spaniu, po jedzeniu, po wysiłku? Wczoraj mierzyłam i było ok (118/78). Teraz nawet nie próbuję, bo się wkurzyłam.
Zofia8, moremi lubią tę wiadomość
-
Zaraz cos mnie trafi. Skontaktowalam sie z moim rodzinnym, bo dzis mijaja dwa tygodnie a ja nie dostalam jeszcze listu z kliniki. Wlasnie do mnie oddzwonili, ze pierwsza wizyte mam wyznaczona: na 21 maja !!! Wspaniale sie to zapowiada (wsciekla buzka) Kometa jak sie taka robi ???
malgos741, ComeToMeBaby, chruszczow, BISCA, kkisia, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Kiedy ja mam to cisnienie mierzyć? Po spaniu, po jedzeniu, po wysiłku? Wczoraj mierzyłam i było ok (118/78). Teraz nawet nie próbuję, bo się wkurzyłam.
Moremi, po spoczynku ok. 1o minutowym, mi tak lekarz mówił.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Zaraz cos mnie trafi. Skontaktowalam sie z moim rodzinnym, bo dzis mijaja dwa tygodnie a ja nie dostalam jeszcze listu z kliniki. Wlasnie do mnie oddzwonili, ze pierwsza wizyte mam wyznaczona: na 21 maja !!! Wspaniale sie to zapowiada (wsciekla buzka) Kometa jak sie taka robi ???
Bez komentarza, ciąża wysokiego ryzyka u Angoli... współczuje Ci tych nerwów.
Zofia8, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dorbie super wieści
Wacia, Niuta kciuki zacisniete za dobre wyniki.macduska, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Bede dalej dzialac prywatnie. Dzieki Bogu, ze moge sobie pozwolic na te wszystkie badania,wizyty. Wyobrazcie sobie kobiety, ktorych tutaj na to nie stac.
Wczoraj w tv klepali, że nawet Kate prywatnie będzie rodzić, a Cameron potem mówił, że w Anglii opieka nad ciężarna ta publiczna jest na wysokim poziomie...
chruszczow, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:Ty Zośka bierzesz też euthyroks?
jeśli tak to musisz zrobić dosyć spory odstęp czasowy między euthyroksem a żelazem, bo żelazo zmniejsza wchłanianie euthyroksu
jeśli chcesz brać na pusty żołądek a masz delikatny to możesz mieć bóle żołądka,
mi właśnie dlatego lekarz zalecil w trakcie posiłku
jest też taki fajny niemiecki syrop - nazywa się Floradix (marchewka, szpinak, buraki, cytryna, zioła:perz, pokrzywa, malwa - więc chyba bezpieczne), naturalny, podobno nieźle podnosi żelazo, polecany jest dla kobiet w ciąży i dzieci no chyba że ma się bardzo duże niedobory to wtedy trzeba coś mocniejszego ofkors, piszę "podobno" bo tak twierdziły forumowe koleżanki, ja najpierw trułam sie prochami, a potem zaczęłam brać floradix ale już ferrytyny po nim nie sprawdzałam to nie wiem,, jedno jest pewne jest bardzo smaczny i chce się go wypić więcej niż w dawkowaniu:D
http://www.doz.pl/apteka/p58162-Floradix_plyn_zelazo_i_witaminy_500_ml
Biore levothroxine na czczo. A zelazo w poludnie. Teraz bede brala je pol godziny przed poludniowym posilkiem.
Zofia8
-
Nie wytrzymalam i zadzwonilam do st Mary's. Opisalam szczegolowo moja sytuacje i jesli nie krwawie, nic mnie nie boli, to wg nich wszystko idzie zgodnie z planem. Za kilka dni mam dostac list.
BISCA, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny