35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Czyli to nie syndrom białego fartucha. Cholera.
W domu sobie mierzysz? Tylko nie mierz kilka razy z rzędu, bo będzie wyższe.
i się nie denerwuj, bo to szybko się wtedy przecież podwyższa. Moim zdaniem jest dobre to ciśnienie. Burze krążą, może to ma wpływ. Poleż trochę, obejrzyj coś, pośpij chwilkę i potem znowu zmierzysz. -
moremi wrote:126/91, to chyba tak sobie z tym dolnym?
Wysokie to dolne. A boli Cie glowa? Ja jestem niskocisnieniowcem. Jeszcze w Polsce mialam straszny bol glowy. Sprawdzialm cisnienie i to dolne mialam wysokie. Nie wiem tak na 100 % , czy to bylo przyczyna. Ale zawsze mialam ten bol i wysokie cisnienie rozkurczowe, gdy bylo wysokie cisnienie atmosferyczne.
Mierzyc trzeba regularnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 17:59
Aasiula lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Morka ja mysle ze ty jak juz podchodzisz do tego cisnienomierza to juz jestes zdenerwowana ze wyjdzie wysokie itp,i dlatego rosnie.
Wiem ze sie latwo gada ale musisz wyluzowac totalnie ...
Znam to z autopsji jak zaczynalam chorowac na nadcisnienie wiem co mowie uwierz mi nim podeszlam zmierzyc to juz czulam jak szaleje bo glowa pracowalaMargolcia88, kapturnica lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:a wyspana byłaś, nie było sexu dzień wcześniej, macania brodawek, przed badaniem nie biegałaś itp?
ja bym powtórzyła nawet jak lekarz CIę spławi
mnie pytał czy miesiaczkuje, czy mam owulacje, ja mu na to że tak, no to on olał ten moj wynik
albo jak sie boisz brać jakieś poważne dragi a nie bierzesz ich dużo to spróbuj castagnus w jednym cyklu za 20zł w aptece - on też obniża a przy tym to ziółko
a miesiaczki sa inne od kilku miesiecy i wlosy garsciami mi wuchodza
kurde nie pamietam bo to badania z 9 kwietnia pewnie byl i sex i cwiczenia i duzo stresu w robocie
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Morka ja mysle ze ty jak juz podchodzisz do tego cisnienomierza to juz jestes zdenerwowana ze wyjdzie wysokie itp,i dlatego rosnie.
Znam to z autopsji jak zaczynalam chorowac na nadcisnienie wiem co mowie uwierz mi nim podeszlam zmierzyc to juz czulam jak szaleje bo glowa pracowala
Prawda , prawda, ja raz miałam z braku magnezu jakies kołatanie serca, zmierzyłam, a tam 160!Bo wpadłam w panikę. Ale potem wyrzuciłam ciśnieniomierz do piwnicy i go stamtąd nie wyjmuję, i taka sytuacja już się nie powtórzyła nigdy. U lekarza mierzę czasem i u teściowej, zawsze tradycyjnie za niskie.
I patrz co robią nerwy.Aasiula lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:wiesz ja niby ovu mam ale efektow nie ma ...
a miesiaczki sa inne od kilku miesiecy i wlosy garsciami mi wuchodza
kurde nie pamietam bo to badania z 9 kwietnia pewnie byl i sex i cwiczenia i duzo stresu w robocie
a testosteron albo androstendion badałas? Bo ja mam androstedion powyzej normy i lekarze moi twierdza że włosy od tego mi wypadająAasiula lubi tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:a testosteron albo androstendion badałas? Bo ja mam androstedion powyzej normy i lekarze moi twierdza że włosy od tego mi wypadają
normy .0,29-1.42 a ja mam 1,94 a gin powiedzial kretyn ze to nie wplywa na nicchruszczow lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Morka ja mysle ze ty jak juz podchodzisz do tego cisnienomierza to juz jestes zdenerwowana ze wyjdzie wysokie itp,i dlatego rosnie.
Znam to z autopsji jak zaczynalam chorowac na nadcisnienie wiem co mowie uwierz mi nim podeszlam zmierzyc to juz czulam jak szaleje bo glowa pracowalaAasiula lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:testosteron podwyzszony
normy .0,29-1.42 a ja mam 1,94 a gin powiedzial kretyn ze to nie wplywa na nic
nno własnie ja niby testosteron w normie, ale niewiele brakuje a androstedion wywalony porządnie( norma do 11, a 16,5 nmol/l)Aasiula lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Cholera. Sprawdzilam, czy moge kminek i znowu podzielone opinie...
Zosia czy Ty aby nie przesadzasz?
Ile byś musiała zjeść tego kminku? Wywrotkę?Aasiula, chruszczow, gretka, mamatrojki80, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, peppapig, BISCA, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość