35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sluchajcie jaki powinien byc poziom prolaktyny przy staraniach ,moja niby w normie a le wysoko jest.Tutaj normy do 490 a ja mam 420
edit: sprawdzilam dokladnie ja mam 413 a norma jest 496Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 17:22
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Dorbie jajcaro. My tu gadu gadu o kolanach, a ty sobie cichaczem w ciaze zachodzisz!
Swoja droga zuch chlop, kolano rozwalone, ale dzieciaka dal rade machnac!Aasiula, moremi, kapturnica, gretka, macduska, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, Luna76 lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:heh, ja mam inne normy
u mnie w labo było do 29
ja miałam 27 i nie mogłam zajść
ale jak obniżyłam to od palca bożego prawie zaszłam:D
przy tej mojej normie do 29 - czytałam na forum chyba ovu - ze dziewczyny starające starają się mieć 10 albo mniej
-
nick nieaktualnyDorbie gratuluje, baaaaardzo nudnej ciąży życze
u mnie złego samopoczucia ciąg dalszy, grypsko jak w morde szczelił
oprócz tego biegam po urzędach, staram sie o mieszkanie ze społdzielni tutejszej...SolarPolar, Sabina, Bozia3, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Sluchajcie jaki powinien byc poziom prolaktyny przy staraniach ,moja niby w normie a le wysoko jest.Tutaj normy do 490 a ja mam 420
edit: sprawdzilam dokladnie ja mam 413 a norma jest 496
Ja nie wiem, jaki powinien być, ale ja w czasie bezstresowego urlopu miałam w środeczku normy przy takich chyba liczonych na setki jak u Ciebie normach.
A w stresujących miesiącach przy normach do 25 miałam 37. Po miesiącu brania bromergonu spadło mi do 1,89 i nawet się zastanawiałam ,czy nie dopytać się lekarza, czy to nie za niskie teraz, ale przygotowaniami do zabiegu się zajęłam i zapomniałam.chruszczow, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chruszczow wrote:Aśka a tarczyce masz ok? często przy chorej tarczycy jest za wys. prolaktyna, podobno wystarczy uregulować hormony żeby się obniżyła
wydaje mi się że już była o tym mowa tutaj, któraś podsyłała mądre linki i tam było wszystko wyjaśnione
TSH 2,2
FT4 16
FT3 5,5 wszystko ok .
tylko przeciwciala jeszcze sa anty TPO 41 a norma do 34
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Wiesz reszta jest chyba ok
TSH 2,2
FT4 16
FT3 5,5 wszystko ok .
tylko przeciwciala jeszcze sa anty TPO 41 a norma do 34
Ja czytałam, że wzrost prolaktyny może być nawet ukłuciem igły w czasie pobierania krwi spowodowany.Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny