35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:bosz, widze ze dziobak sieje wiare
sekta, panie, sekta nam sie tu robi..
ja to np mam teraz jeszczce teoretycznie 2h wolnego.. se herbate wypije, forum poczytam, a maile odpisze, nksiazke moze otworze.. jakby mi kto kazal cwiczyc, to bym sie letko w leb postukala.,taki zapierdol przy dziecku i jeszcze cwiczenie nigdy!!!,ale ja mam duze dzieci i dla mnie cwiczenia sa rehabilitacja i satysfakcja
lubie to
Dziobak, ComeToMeBaby, anna maria lubią tę wiadomość
-
Dzieki ,zobacze na YT ,mam nadzieje ze sa efekty
,a i czy mozna przy tym winko chlac ?
Dziobak wrote:A masz jakies jej programy? Albo fb? Polajkuj ja na fb i bedziesz widziala zestawy cwiczen codziennie inne. Jak nie to YT, tam jest wszystko.Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:bosz, widze ze dziobak sieje wiare
sekta, panie, sekta nam sie tu robi..
ja to np mam teraz jeszczce teoretycznie 2h wolnego.. se herbate wypije, forum poczytam, a maile odpisze, nksiazke moze otworze.. jakby mi kto kazal cwiczyc, to bym sie letko w leb postukala.mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ty, Asiula, tam na jej stronie są do zakupienia spersonalizowane ćwiczenia dla staraczek, dla tych w ciąży i po porodzie.
hyhyyh żebyś nie przesadziła, wiesz...ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Teraz jest dobry czas na wyciskanie swiezej. Choc majowa podobna najlepsza
chadzasz i szukasz nad Tamizą?
to chyba z jakichś ekologicznych upraw powinno być, czy z głębokiego lasu gdzieś, gdzie nie dolatują spaliny...?
ja piłam jedynie herbatki ekspresowe ze suszu.kapturnica, gretka, mamatrojki80, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:właśnie jeszcze miałam pisać
jeśli chodzi o włosy to bardzo popularne są różne zioła
pokrzywa ok zawiera żelazo
ale np reklamują też tabletki ze skrzypem
nie pamietam oo którą witaminę chodiz dokładnie, chyba o B2
jeżeli Ci jej brakuje i na tle braku witamin z grupy B masz wypadanie to skrzyp jeszcze nasili niedobór tej witaminy B i wypadanie się zaostrzy
Kurde musze kupic witaminy .
-
ComeToMeBaby wrote:skąd bierzesz świeżą pokrzywę?
chadzasz i szukasz nad Tamizą?
to chyba z jakichś ekologicznych upraw powinno być, czy z głębokiego lasu gdzieś, gdzie nie dolatują spaliny...?
ja piłam jedynie herbatki ekspresowe ze suszu.
Ja naprzeciwko domu mam parkAle ja niestety nie moge jej pic.
ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Gdzie Sabinka? Ktos coś wie?
W zakładzie pracy przymusowej/piekle/robocie/plantacji niewolników roboty w chuj albo więcej, szefowa szaleje, zajrzeć do Was nie mam szans
W domu wolne mam dopiero jak mi dzieć zaśnie i nie nadążam za Wami. Się rozpisałyście...Aasiula, mamatrojki80, malgos741, Zofia8, chruszczow, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziolchy a tak z innej beczki .Kupowalyscie te typowe majciory ciazowe pod brzuch??One duzo sie roznia od zwyklych Sa jakos bardziej z przodu wyciete??? Bo zast sie nad kupieniem wlasnie
Aasiula, anna maria lubią tę wiadomość